• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar kötü insanlar ki bilmiyorum hata yaptım o kadar şeyleri gormezden geldim ki bana bile sorun yokmuş gibi öyle bir kafamı allak bullak ettiler ki. Inanamazsinsiniz hatta kendimi suçlar oldum cidden ben mi abartıyorum diye ama yok.. onlar çok kötü şeyler yaptılar. Halada bana abarttığımi rahat battığını söylüyorlar. Bi kaynım.var evlerden irak herşeye karışıyor bir kv var evlerden irak birbirinden var türlü türlü işkenceler. Pskolojik baskı. Eşimde. Hepsine olur onlarda artniyet yok sen yanlış anlıyorsun. Ablasının gerçek yüzünü gördü hala birşey. Diyemiyor kimse gelmedi ya yuvanı yıkma olur cahilsiniz küçüksunuz .
Gitsin şerefsiz cehenneme kadar diyor
Biliyorum o tip insanları. Bende de var bir tane. Abartıyor olsan bebeğine mama almayı ihmal etmezdin lâf yememek için. Gerekirse çek kapını çık. Ailecek baş başa bırak. Madem çok düşkünler birbirlerine. Yarın birgün cocuguna seni kötülerlerse o zaman pişman olursun gitmediğine.

Peki napiyim. Derste değil.ben yoruldum uyumadım dün 8 den belli uyksuuzum beni yiprattilar. Çocuğuma bakamıyorum beslenemiyorum bile. Ellerim uyuşuyor. Gülemiyorum

Depresyondasın çünkü..
Psikiyatriden randevu al. Tek başına atlatamazsın.

Aynı zamanda yemek yiyemediğin için de vitamin kullan ki çok zayıf düşme. Bünyeni güçlendir kronik bir hastalığa dönüşür yoksa..

Bunların hepsini çocuğunun iyiliği için yazıyorum. Sen de ona göre kendine iyi bak. O çocuk senin mutsuzluğunu hissediyor.
Kocayı, kv yi, onu bunu bırak kendine ve çocuğunun geleceğine odaklan..

Lutfen kimse icin olmeyin. Kimse kendi caninizi bu kadar yipratmaya degmez. Kucucuk bebegi laf etmesinler diye ac birakacak kadar niye onemsiyorsunuz insanlari. Birakin k**ek gibi havlasinlar cocugunuzdan daha mi onemli. Birebir ayni degil ama buna benzer sorunlari bende yasadim. Memlekete yerlestikten sonra esim tam bir aileci cikti. Aldigim koydugum giydigim yedigim soyledigim hersey laf oldu. Ailesini durumu iyi olmsina ragmen afrikadaki insanlardan daha sefil bir hayat yasadiklari icin benim herseyim batti onlara. Herseyi olcusuyle yapmama ragmen uygun seyleri tercih etmeme ragmen ne lukse duskunlugum kaldi ne musrifligim. Esimide karina bir soz geciremiyorsun diye doldurdular. Haram zehir zikkim ediyorum hakkimi. Bebegim dogdu sutum yetmiyordu benimde ama kaynanamin bik biklamasina ragmen cocugumu bir dakika bile ac birakmadim her ac kaldiginda sutum yetmediginde verdim mamasini. Her mama verdigimde soylendi tepemde. Aldiris etmedim. Esimin ve ailesinin soylediklirini ne kadar sineye cekememis olsamda dogrularimdan hic vazgecmedim. Taviz vermedim onlara. Benim tek zayif noktam esimdi ailesinden etkilenip yaptigim onca fedakarliga ragmen bana onlarin yakistirdigi seyleri yakistirmasi cok agrima gidiyordu. O konuda cok duygusal davrandim kendimi cok yiprattim. Sonra aklimi basima aldim bebegim icin evliligimi bitirmek istemiyordum bu yuzden en mantikli sekilde devam etme yollarini aradim. Duygusalligimi tamamen yok ettim ailesiyle mesafe koydum arama. Esimede hak ettigini dusundugum kadar deger veriyorum artik. Oda toparladi kendini biraz. Kafam kulagim oyle rahatladiki. Sizde evliliginizi bitirmek istemiyorsaniz zayif noktalarinizi ogrenin ve onlari yok etmeye calisin. Guclu durun kimseye taviz vermeyin duygusalligi bir kenara birakin. Yine olmuyorsa herkes yoluna deyip onunuze bakin. Kimse sizden daha degerli degil.

Biliyorum o tip insanları. Bende de var bir tane. Abartıyor olsan bebeğine mama almayı ihmal etmezdin lâf yememek için. Gerekirse çek kapını çık. Ailecek baş başa bırak. Madem çok düşkünler birbirlerine. Yarın birgün cocuguna seni kötülerlerse o zaman pişman olursun gitmediğine.
O kadar haklısınız ki yapacakları o zaten. Çocuğumuda düşman etmek.
Ama böyle şizofren bir aile görmedim

Lutfen kimse icin olmeyin. Kimse kendi caninizi bu kadar yipratmaya degmez. Kucucuk bebegi laf etmesinler diye ac birakacak kadar niye onemsiyorsunuz insanlari. Birakin k**ek gibi havlasinlar cocugunuzdan daha mi onemli. Birebir ayni degil ama buna benzer sorunlari bende yasadim. Memlekete yerlestikten sonra esim tam bir aileci cikti. Aldigim koydugum giydigim yedigim soyledigim hersey laf oldu. Ailesini durumu iyi olmsina ragmen afrikadaki insanlardan daha sefil bir hayat yasadiklari icin benim herseyim batti onlara. Herseyi olcusuyle yapmama ragmen uygun seyleri tercih etmeme ragmen ne lukse duskunlugum kaldi ne musrifligim. Esimide karina bir soz geciremiyorsun diye doldurdular. Haram zehir zikkim ediyorum hakkimi. Bebegim dogdu sutum yetmiyordu benimde ama kaynanamin bik biklamasina ragmen cocugumu bir dakika bile ac birakmadim her ac kaldiginda sutum yetmediginde verdim mamasini. Her mama verdigimde soylendi tepemde. Aldiris etmedim. Esimin ve ailesinin soylediklirini ne kadar sineye cekememis olsamda dogrularimdan hic vazgecmedim. Taviz vermedim onlara. Benim tek zayif noktam esimdi ailesinden etkilenip yaptigim onca fedakarliga ragmen bana onlarin yakistirdigi seyleri yakistirmasi cok agrima gidiyordu. O konuda cok duygusal davrandim kendimi cok yiprattim. Sonra aklimi basima aldim bebegim icin evliligimi bitirmek istemiyordum bu yuzden en mantikli sekilde devam etme yollarini aradim. Duygusalligimi tamamen yok ettim ailesiyle mesafe koydum arama. Esimede hak ettigini dusundugum kadar deger veriyorum artik. Oda toparladi kendini biraz. Kafam kulagim oyle rahatladiki. Sizde evliliginizi bitirmek istemiyorsaniz zayif noktalarinizi ogrenin ve onlari yok etmeye calisin. Guclu durun kimseye taviz vermeyin duygusalligi bir kenara birakin. Yine olmuyorsa herkes yoluna deyip onunuze bakin. Kimse sizden daha degerli degil.
Haklısınız önemsedim de ne oldu yapmasaydın. Oldu.. ki ben. Biliyorum ki ailesi için suan beni silecek. Ama pismanlik icinde kalacak kendi pasa gonlu bilir. Beni hep ezdirdi.. o.ailenin başına daha be felaketler gelecek.
Bir eltimde bunlarla bağı kesmiş
Ama kocasını kaybetmiş. Diğer 2 eltim de tam istedikleri gibi pısırık dediklerine tamam der kendini çok güzel.kullandirir.. bunların ağzına yalan yuva yapmış şer insanlar.
Bunların şah damarı kırılmış.
Bunların.basina daha çok felaket gelecek.cok.

Depresyondasın çünkü..
Psikiyatriden randevu al. Tek başına atlatamazsın.

Aynı zamanda yemek yiyemediğin için de vitamin kullan ki çok zayıf düşme. Bünyeni güçlendir kronik bir hastalığa dönüşür yoksa..

Bunların hepsini çocuğunun iyiliği için yazıyorum. Sen de ona göre kendine iyi bak. O çocuk senin mutsuzluğunu hissediyor.
Kocayı, kv yi, onu bunu bırak kendine ve çocuğunun geleceğine odaklan..
Aldım yarın gidicem

Heralde öyle düşünüyorlar, çünkü başka açıklaması yok. Çocuklarına o kötü kocalarına acidiklari kadar acımıyorlar resmen
Boş çorum.yapmayin insan gibi yaklaşın. Çocuğuma.nasil.bir anneyim.biliyor musun boş konuşuyorsun. Her insan yanlış.yapar.. haddinizi bilin.

Yine çok sinirlendim.
Neyin aşkı bu yahu? Nasıl hala kıyamıyorum dayanamıyorum diyorsunuz? Sizin bir bebeğiniz var artık önceliğiniz o olmalı. O babası olacak beş para etmez herifin önceliği de bebeği ve onun annesi olmalı.
Eşiniz nasıl iyi bir anlamadım, ne tarafı iyi mesela tam olarak? Ailesi olmayınca demeyin ne yapacaksınız ortadan kaldıracak haliniz yok ya ailesini?? Eşin pisliğin teki, sen de hastasın belli ki. Bu anlattıklarını normal bir insan anlatmaz çünkü.
Yaklasiminizi kınıyorum. Lütfen aciliyim.yazmayin.. sizde belli kalıp insansiniz. Insan.sasar şaştım ama telâfi edicem artık herşeyi.arkama aldım geldim. Artık ben ve çocuğum. Kimse umrumda değil

Her insan hata yapar değil mi, konu sahibini tek bir noktadan yakalayıp bu kadar acımasız eleştiri yapmayın lütfen. Yapıcı olun biraz. O da farkında yaptığı hatanın zaten, sanki hiç sütü yokmuş da tamamen aç bırakmış gibi davranmayın yapmayın. Olmuş bitmiş o da zaten pişman.
Lohusa depresyonu diye bir şey var mesela, o dönemde de kadınlar saçma sapan bir anneye yakışmayacak şeyler yapabiliyor elinde olmadan değil mi, bu arkadaş da belli ki ruhsal bir çöküntü yaşamış ve böyle bir hata yapmış.
Şimdi destek olma yol gösterme zamanı, geçmişi yüzüne vurup yaralama zamanı değil.

Sütüm yetmedi laf etmesinler diye mama almadım ne be devlet farketse o bebeği alırdı senin elinden yetersz besleniyor diye, bu nasıl cehalettir aç mı bıraktın bebeği kocan laf edecek diye sinirlerim bozuldu ya, susmaya devam et sen Allah akıl fikir versin
Hastanede bir sorun olmadığını söylediler ama kgsu iyi dediler yolladılar ben artık gittim yinede mama aldım.doktorlar bile gerizekalı. Çünkü onlar.icin belli.kg siniri var onun üstündeyse kesinlike zayıfca olsa normal diyorlar. Ben anne yüreğiyle bir sıkıntı var dedim ve gittim.mama aldım sonra laf saydılar. Tamamane mama iciridim. Burda vurgulamak.istedigim.herseyi diretmeleri insanlara baskı.kurmalari.bohle bir bozuk.aile. Ben o anki ruh halimle lohusalık o bu çok.bunaalimdaydim. delirecek safaya geldim çıldırdım. Ama başardım.yine direndim. Ama artık direnmek.istemiyorum oğullarıyla mutlu olsunlar .

Her insan hata yapar değil mi, konu sahibini tek bir noktadan yakalayıp bu kadar acımasız eleştiri yapmayın lütfen. Yapıcı olun biraz. O da farkında yaptığı hatanın zaten, sanki hiç sütü yokmuş da tamamen aç bırakmış gibi davranmayın yapmayın. Olmuş bitmiş o da zaten pişman.
Lohusa depresyonu diye bir şey var mesela, o dönemde de kadınlar saçma sapan bir anneye yakışmayacak şeyler yapabiliyor elinde olmadan değil mi, bu arkadaş da belli ki ruhsal bir çöküntü yaşamış ve böyle bir hata yapmış.
Şimdi destek olma yol gösterme zamanı, geçmişi yüzüne vurup yaralama zamanı değil.
Allah razı olsun gerçekten... ozaman sanki lal olmuştu dilim ben ben değil gibiydim .düşününce ben zaten vicdan mahkememi daha ağır yapıyorum.

Boş çorum.yapmayin insan gibi yaklaşın. Çocuğuma.nasil.bir anneyim.biliyor musun boş konuşuyorsun. Her insan yanlış.yapar.. haddinizi bilin.

Gerçekler boş yorum tabi. Ve evet bir ay mama almadim sütüm kesildiği halde diyen birinin bırakın anneliğini, insanlığını da sorgularım. Sizin gibi kadınlar evde öyle sus pus olur çocuklarına dahi sebeb olur,ama internette aslan kesilirsiniz. Asıl siz haddinizi bilin! Burda bana yaptığınız atari gidin esinize yapın yiğitseniz. Tövbe estağfurullah

Tedavi almak zorundasın. Bu kafaya nasıl gelinir biliyorum. Şuan ağır depresyondasın. Kendini suçlama eğiliminde mevcut. Kötü insanlar düzelmez. Olan sana ve bebeğine olur. Koca ya da erkek de dolu dünyada. Çocugu olup boşanıp tekrar evlenen mutlu olan kadın var. Sen kendin için harekete geçmezsen yok olacaksın. Senden ziyade o bebek de yok olacak. Nasıl kıyıyorsun o miniğe. Randevu al hastaneden yavaş yavaş iyileşince fark edeceksin zaten

Yapacağın şey belli. Kocan peşinizden gelirse ne ala. Gelmezse de ailecek mutluluklar dilersin. Bunu yapmak o kadar zor değil. Karşındakiler de bir gün ölme ihtimali olan fani varlıklar. En fazla ne yapabilirler ki....

Yapacağın şey belli. Kocan peşinizden gelirse ne ala. Gelmezse de ailecek mutluluklar dilersin. Bunu yapmak o kadar zor değil. Karşındakiler de bir gün ölme ihtimali olan fani varlıklar. En fazla ne yapabilirler ki....

Allah razı olsun gerçekten... ozaman sanki lal olmuştu dilim ben ben değil gibiydim .düşününce ben zaten vicdan mahkememi daha ağır yapıyorum.
Ailenizin yanında psikiyatriste giderek önce güzelce tedavi olun, şu ruh halinizi atın üstünüzden. Sağlıklı bir karar vermeniz için bu şart. Kendinizi suçlamayı da bırakın kimse mükemmel anne değil.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back