• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv oğlumu bırak mutlu ol yazmış
Bunu yazan kadının yüzüne bakmaman lazım!
Ne değişik erkek anneleri var yahu .

Böyle insanlar aslında kendi evladını sevmiyor belki bunun psikolojide bir açıklaması vardır.

Eşiniz bu kadar olaydan sonra sizi zorlamamali..
Kıyamiyorsunuz ama o kıyıyor.

Iyi ki yazdınız iyi ki..
Kocaları yüzünden çeken kadınlara çok üzülüyorum. Sen de bunlardan birisin. Madem gidiyorsun, sakın geri dönme. Bu koca milleti değişmez kardeş. Önüne bak yoluna bak. İlk zamanlar kendini boşlukta hissedebilirsin, normal. Ama atlatacaksın. Hele ayakların yere bir bassın, bundan sonra kimseye eyvallahın olmaz. Az dik dur, ağlama, ahlama, güçlü ol. Hayat o aptal kocandan ibaret değil. Allaha sığın, o sana yardım eder.

Kocaları yüzünden çeken kadınlara çok üzülüyorum. Sen de bunlardan birisin. Madem gidiyorsun, sakın geri dönme. Bu koca milleti değişmez kardeş. Önüne bak yoluna bak. İlk zamanlar kendini boşlukta hissedebilirsin, normal. Ama atlatacaksın. Hele ayakların yere bir bassın, bundan sonra kimseye eyvallahın olmaz. Az dik dur, ağlama, ahlama, güçlü ol. Hayat o aptal kocandan ibaret değil. Allaha sığın, o sana yardım eder.
Siz ne iyi insansiniz iyi ki varsınız iyi kii.
Gittikten sonraki yasamda korkutuyor beni

Bunu yazan kadının yüzüne bakmaman lazım!
Ne değişik erkek anneleri var yahu .

Böyle insanlar aslında kendi evladını sevmiyor belki bunun psikolojide bir açıklaması vardır.

Eşiniz bu kadar olaydan sonra sizi zorlamamali..
Kıyamiyorsunuz ama o kıyıyor.
AyNen oyle inanin bunu yazacak hic birsey de yapmadim. Keske yapsam icim yanmayacak. Ah nasil salak yerine koydular.

Siz ne iyi insansiniz iyi ki varsınız iyi kii.
Gittikten sonraki yasamda korkutuyor beni
Niye korkutsun ki. Bu yaşadıklarından daha mı kötü olacak! Aksine. Her şer de bi hayır vardır. Belki kocan ve ailesinden kurtulunca daha güzel bir hayat beklicek seni. Boşanmak gözünü korkutmasın. Aptal bir erkeğe bağlı olmaktansa çocuğunla kendine bir hayat kurman seni daha mutlu edecek. Biraz zaman geçince çalışırsın da, kendi paranı kazanınca daha da mutlu olursun. Ayakların yere daha sıkı basar. Hayat üzüntü yaşayamayacak kadar kısa, onu da bu aptal adamın yaptıklarını düşünerek geçirme. Bugün senin miladın olsun. Pozitif bak olaylara. Bak ki mutlu olabilesin.

AyNen oyle inanin bunu yazacak hic birsey de yapmadim. Keske yapsam icim yanmayacak. Ah nasil salak yerine koydular.
Böyle Ahlanmak vahlanmakla bu sorunu çözemezsiniz. .Eşiniz hala baskı yapıyorsa alın bebeğinizi bir süre ailenizin yanına gidin.

Biraz sizsiz kalsın belki aklı başına gelir yok hala aynı şekilde ailesine ezdiriyorsa gençliğinizi onlar için heba edecek değilsiniz yani..

Niye korkutsun ki. Bu yaşadıklarından daha mı kötü olacak! Aksine. Her şer de bi hayır vardır. Belki kocan ve ailesinden kurtulunca daha güzel bir hayat beklicek seni. Boşanmak gözünü korkutmasın. Aptal bir erkeğe bağlı olmaktansa çocuğunla kendine bir hayat kurman seni daha mutlu edecek. Biraz zaman geçince çalışırsın da, kendi paranı kazanınca daha da mutlu olursun. Ayakların yere daha sıkı basar. Hayat üzüntü yaşayamayacak kadar kısa, onu da bu aptal adamın yaptıklarını düşünerek geçirme. Bugün senin miladın olsun. Pozitif bak olaylara. Bak ki mutlu olabilesin.
Ya siz şuan karanlık dünyama sözlerinizle ışık oldunuz. Inşallah Inşallah.. dua edin.

Böyle Ahlanmak vahlanmakla bu sorunu çözemezsiniz. .Eşiniz hala baskı yapıyorsa alın bebeğinizi bir süre ailenizin yanına gidin.

Biraz sizsiz kalsın belki aklı başına gelir yok hala aynı şekilde ailesine ezdiriyorsa gençliğinizi onlar için heba edecek değilsiniz yani..
Baskı da değilde ortada dönüyor. Kim nereye çekerse ipini oraya gidiyor bi bakmışsın ben haklıyım.bi bakmışsın öbürleri.

Gidince bakalım daha ne sumsukler yapacak..

Bence su aşamada gitmek doğru değil.
Önce sorununu net olarak belirt. Bu insanlar sana ne yapıyorlar?neyine karışıyorlar?
Anladigima göre eşini hala seviyorsun...gidip geri dönersen herşey daha kötü olur.
Ailen nerde? Sahip cikarlarmi? Maddi gelirin varmi? Meslegin?

Bence su aşamada gitmek doğru değil.
Önce sorununu net olarak belirt. Bu insanlar sana ne yapıyorlar?neyine karışıyorlar?
Anladigima göre eşini hala seviyorsun...gidip geri dönersen herşey daha kötü olur.
Ailen nerde? Sahip cikarlarmi? Maddi gelirin varmi? Meslegin?
Sorunumu net belirttim. Şuan annem yanımda.
Hepsi beni suçladı ben dedim eşimle ayrı vakit geçirmek istiyorum geçmişte bunları yaptınız. Kiviriyorlar ceviriyorlar. Beni suçlu çıkarttılar.
Ki eşimi çok güzel dolduracaklar eminim ki
Sahip.cikarlar
Mesleğim yok.
Yanlız halletim herşeyimi hastane o bu yanlız birakildim. Evde her yer pis temizlik yao üstüne gelindi eşimde geldi ama ailemi el üstünde tut mutlu et. Hâlâ annemi üzdün gönlünü al diyor.

Ben herşeyi alltan aldım herşeye tamam dedim. Kendimi isteklerimi hice saydım. Herşeyi hiç saydım. Ne derlerse tamam dedim. Herşeye ya aman aMan abi aman anne.

Siz eşinize ders vermek için gitmek istiyorsunuz. Ailesi gitmenizi istiyor ve eşinize bu yönde konuşacaklar. Gelip yalvarmaz gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back