• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastanede bir sorun olmadığını söylediler ama kgsu iyi dediler yolladılar ben artık gittim yinede mama aldım.doktorlar bile gerizekalı. Çünkü onlar.icin belli.kg siniri var onun üstündeyse kesinlike zayıfca olsa normal diyorlar. Ben anne yüreğiyle bir sıkıntı var dedim ve gittim.mama aldım sonra laf saydılar. Tamamane mama iciridim. Burda vurgulamak.istedigim.herseyi diretmeleri insanlara baskı.kurmalari.bohle bir bozuk.aile. Ben o anki ruh halimle lohusalık o bu çok.bunaalimdaydim. delirecek safaya geldim çıldırdım. Ama başardım.yine direndim. Ama artık direnmek.istemiyorum oğullarıyla mutlu olsunlar .
Bu bakış açını değiştir. Kocanı da ailesini def et gitsin. Kötü insanlar mutlu olamaz sadece mutlu gibi davranırlar.

Hastanede bir sorun olmadığını söylediler ama kgsu iyi dediler yolladılar ben artık gittim yinede mama aldım.doktorlar bile gerizekalı. Çünkü onlar.icin belli.kg siniri var onun üstündeyse kesinlike zayıfca olsa normal diyorlar. Ben anne yüreğiyle bir sıkıntı var dedim ve gittim.mama aldım sonra laf saydılar. Tamamane mama iciridim. Burda vurgulamak.istedigim.herseyi diretmeleri insanlara baskı.kurmalari.bohle bir bozuk.aile. Ben o anki ruh halimle lohusalık o bu çok.bunaalimdaydim. delirecek safaya geldim çıldırdım. Ama başardım.yine direndim. Ama artık direnmek.istemiyorum oğullarıyla mutlu olsunlar .
Terbiyenizi takının .
O insanlar size hizmet vermek için 10 yıl eşşek gibi okuyorlar çalışıyorlar . Aldıkları hic bir para bunun karşılığı olamaz bile . Gerizekalı ise bundan sonra olseniz bile gitmeyin doktora.

Terbiyenizi takının .
O insanlar size hizmet vermek için 10 yıl eşşek gibi okuyorlar çalışıyorlar . Aldıkları hic bir para bunun karşılığı olamaz bile . Gerizekalı ise bundan sonra olseniz bile gitmeyin doktora.
Sizi.ilgilendirmiyor yazmayın sen ve senin gibi bir insan bana yazmasın.. nasıl düşünüyorsa öyle düşün.bazi insanları algısı be beyin yapısı kısıtlıdır. Sizinde oyle benimle yıkıcı konuşma yapmayın. Gidin düşüncelerinizi kendinize saklayın. Benim doktorlara lafım yok bazı işini yanlış yapan insalara siTem ettim her meslekte olduğu gibi ahlaksız insan çok. Işını yanlış yapan önemsemeyen dalga gecer gibi. Yoksa doktorlar iyi ki var. O an anne olarak o ani yaşadım ve yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Istediğim yere yazarım öncelikle bunu bir kabullenin . Ikincisi isini yapmayan insan degil "doktorlar bile gerizekalı " yazmışsınız
Ve üçüncü olarak siz ruh halinize göre davranış sergilemezsiniz . Çocuğa mama vermemek , insanlara hakaret etmek sizin ruh durumunuza göre yapabileceğiniz şeyler arasında degil.

Öncelikle suçu birine yüklemekten vazgeçin. Yaptılar, ettiler, dediler. Onlar suçlu, eş suçlu. siz? siz kendinize ne yaptınız onun hesabını verdiniz mi? alışkanlık, sevgi. neyin alışkanlığı acı çekmenin mi? neyin sevgisi, sahip çıkamamanın sevgisi mi vazgeçemediğiniz? Tüm bunların öfkesi sizi şu an bu noktaya getiren. elbet insan ailesi için fedakarlık yapar, nelere katlanır. ama burda anahtar kelime fedakarlık değil "aile". aile olunamamış ki. işe kendinizi affetmekle başlayın. hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir. ama bu hep suçu 3. kişlerde arama ancak öfkeyi besler bi faydası yok. eşiniz dünyanın en iyisi olabilir, size yaramadıktan sonra ne fayda? bir haksızlığa dur demeyen, diyemeyen iyi değil olsa olsa güçsüzdür, korkaktır. çok kızgın olduğunuz için tam olarak ne yaptıkları neler yaşandığı anlaşılmıyor. ama önemi de yok. sizi bu noktaya haklı ya da haksız getirdilerse zaten bu şekilde yaşayamazsınız demektir. siz bir derin nefes alın, suçlamayı öfkeyi bırakın,kendinize odaklanın. elbet bir yol çıkacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back