• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
" Ölüyorum" diye bir başlık görür görmez, konuyu açtım ve hemen okumaya başladım.
Sandım ki, bir hemcinsim çaresiz bir hastalığa yakalanmış, doktordan kötü haber almış ya da çocuğu, anası, kardeşi, kocası gibi çok sevdiği insanların başına ölümcül bir bela gelmiş, kendisi de artık duyduğu acıdan nefes bile alamıyor.

Allah biliyor ya, yüreğim hopladı.

Konuyu sonuna kadar okuyunca gördüm ki, sorun evliliği ile ilgiliymiş. Evlilikle ilgili sorunların, insanı nasıl hayattan soğuttuğu, benim de çok iyi bildiğim, yaşamış olduğum bir gerçek.

Ama lütfen, bu sorunu, ölümle özdeşleştirmeyin. En başta o ölümcül dertleri yaşayan insanlara ayıptır.

Siz de, bu sorununuzdan dolayı ölmeyeceksiniz. Belki sürüneceksiniz ama ölmeyeceksiniz. Buradaki bir çok kadın gibi..hiç birimiz ölmedik.

Sizin, şu anda en çok çocuğunuz ve çocuğunuz dolayısıyla kendiniz için en hayırlı olacak şeyin ne olduğunu sağduyulu bir şekilde düşünmeniz gerekir. Bu arada şu cümleniz beni dehşete düşürdü; "Mama bile alamadım laf yapacaklar diye 1 ay sonra artık ağlamaları çığlıkları arttı aldım artık." Yazıklar olsun size !!!!
Ben şuan acı çekiyorum. Ve üstüne birde bu. Siz benim ne yaşadığımi kafamın nasıl döndüğünü nerden biliyorsunuz.. bakınız yazdım patladım artık bana destek olun. Destek olun ki kendime be artık kendimle birlikte çocuğumu üzmeyim. Asıl size yazıklar olsun hep böyle zaten hep 1 noktaya odaklaniyorsunuz.

Ben şuan acı çekiyorum. Ve üstüne birde bu. Siz benim ne yaşadığımi kafamın nasıl döndüğünü nerden biliyorsunuz.. bakınız yazdım patladım artık bana destek olun. Destek olun ki kendime be artık kendimle birlikte çocuğumu üzmeyim. Asıl size yazıklar olsun hep böyle zaten hep 1 noktaya odaklaniyorsunuz.

Çocuğunuzu bile bile, açlıktan ağlamasına neden olmanız, odaklanılması gereken tek (1) noktadır. Zaten bu tek nokta sizin bir psikoloğa görünmenizi gerektiriyor. Gerçi hiç bir psikolog/psikiyatrist, bir kadına şefkat, merhamet duygularını enjekte edemez ya...neyse.

Sadece çocuğunuz için hayırlı olanı diliyorum.

Sizin sabrınızı sınıyorlar... Kendi ailesine baglı olmayan bi koca yok su hayatta..yuvanızın degerini bilin kv ye davranış larınızla mesafe koyun
Tek kv değil ki
Görümce kayinlar
Eşime güvenemiyorum artık kimseyle görüşmezsin ben görüşmeye devam ederim diyor. Ee tamam ama yarın birgün. Bunu yine dolduracaklar. Şeytan Bir aile buda melek melek ben napcam başım çatlıyor çok kötüyüm. Çok savaştım halada daha ben ailemle yine toplu her yere giderim sen gelemezsin senle ayrı şeyler yaparız diyor ben biktim yanlız kalmaktan evde onu beklemekten ben kocasız gibiyim. Var ama yok gibi bazen oluyor bazen yok. Ona acımıyor boşansa mutlu olup kına yakacaklar o derece. Ama o hala başka alemlerde. O küfürü etti sende tahrik ettin diyor benide seviyor ama böyle sevginolur mu yaa soruyorum ben mantıklı dusuenmiyrium birşey söyle.

Çocuğunuzu bile bile, açlıktan ağlamasına neden olmanız, odaklanılması gereken tek (1) noktadır. Zaten bu tek nokta sizin bir psikoloğa görünmenizi gerektiriyor. Gerçi hiç bir psikolog/psikiyatrist, bir kadına şefkat, merhamet duygularını enjekte edemez ya...neyse.

Sadece çocuğunuz için hayırlı olanı diliyorum.
Çok boş insansiniz o kadarcık cümleden. 1 tane yaptığım hatadan bunumu çıkardınız.. sen benim.yanimda misin çocuğuma sevgimi merhametimi hep veriyorum.
Onlar yüzünden hata yaptım bunu bielrek dile getirdim. Bu kadsr kotu insanlar.

Hepsinin canı cehenneme. Sana bunca şeyi yaşatan bu adama hala değer mi veriyorsun? Gelmezse gelmesin. Bencil ol biraz yaaa.
Gitmem lazım eve delircem çünkü. Delircem.
Bana geçmişteki şeyler için özür diledim konsutuk ama unutamıyorum büyük bir şey yaşadım. Çünkü ama bana bunu yaşatanlara öte git demedi. Diyemedi. Ben yine herşeyi unutamaya razıydım. Ama son yaptıkları bir karar alırız her karara birilerini de bana sormadan ailesinden dahil eder. Istemiyorum ya en başından en başından bu belirttim bak kotu seyelr yasadim unutmak istuyirum tamam diyor ama degisen birsey yok. Dengesiz dedigi dedigini tutmuyor.

Alttan almakla herşey çok iyi mi olacak sandın. Ezdikçe ezmişler seni. Senin yanında olmayan, seni ezmelerine izin veren bir kocayla mutlu olacağını mı sanıyorsun. Sırf onların istediği olmasın diyip, boşanmayı bile göze alamıyorsun. İnsan önce kendi için yaşar.

Resti çekmen gerekirdi şimdiye kadar. Bir ömür hayatını çürütmek istiyorsan, kocanın her dediğine kul köle olmalısın. Yok yeter artık diyorsan bırak git.

Bu dünyaya bir kere geliyorsun. Çocuk var vs deme, çocuğu senin kadar babası da düşünseydi sana iyi davranırdı

Alttan almakla herşey çok iyi mi olacak sandın. Ezdikçe ezmişler seni. Senin yanında olmayan, seni ezmelerine izin veren bir kocayla mutlu olacağını mı sanıyorsun. Sırf onların istediği olmasın diyip, boşanmayı bile göze alamıyorsun. İnsan önce kendi için yaşar.

Resti çekmen gerekirdi şimdiye kadar. Bir ömür hayatını çürütmek istiyorsan, kocanın her dediğine kul köle olmalısın. Yok yeter artık diyorsan bırak git.

Bu dünyaya bir kere geliyorsun. Çocuk var vs deme, çocuğu senin kadar babası da düşünseydi sana iyi davranırdı
Zaten 8.30 gibi yola çıka cam... Ben yoruldum. Tükettiler..
Iyi ki yazdınız ben şuan pskojikman çöktüm

Amaaannn kocasinin minnos gonlu kirilicak diye kizicaklar diye bebegine mama almayan anneden hayirmi gelir.sen kendini iyi niyetlimi saniyorsun.neymiss kocasi cok iyi niyetliymisde kocisine kiyamiyormus.oda cok iiyi bir baba olsaydi anlattigin kadar bebek bir ay ciglil cigliga aglamazdi.ben aradaki o yavruya uzuldum yani.

Amaaannn kocasinin minnos gonlu kirilicak diye kizicaklar diye bebegine mama almayan anneden hayirmi gelir.sen kendini iyi niyetlimi saniyorsun.neymiss kocasi cok iyi niyetliymisde kocisine kiyamiyormus.oda cok iiyi bir baba olsaydi anlattigin kadar bebek bir ay ciglil cigliga aglamazdi.ben aradaki o yavruya uzuldum yani.
Sen ve senin gibi insanlar yazmasın. Dalga geçer gibi. O benim herşeyim onun için herşeye göğüs gerdim. Yine gererim. Burda düzgün yazan insanlar beni daha da güçlendirdi senin gibi insalar yazmasın çünkü ben kötüyüm. Şuan nasıl.durumdayim.farkindamisiniz hayır. Umrunuzdami hayır. Belki bu sözler beni daha daha kötü yapacak bana destek olun dedim. Destek

Gitmem lazım eve delircem çünkü. Delircem.
Bana geçmişteki şeyler için özür diledim konsutuk ama unutamıyorum büyük bir şey yaşadım. Çünkü ama bana bunu yaşatanlara öte git demedi. Diyemedi. Ben yine herşeyi unutamaya razıydım. Ama son yaptıkları bir karar alırız her karara birilerini de bana sormadan ailesinden dahil eder. Istemiyorum ya en başından en başından bu belirttim bak kotu seyelr yasadim unutmak istuyirum tamam diyor ama degisen birsey yok. Dengesiz dedigi dedigini tutmuyor.
Kocan olacak şahıstan seni korumasını falan bekleme. Sen kendi kendini korumak zorundasın. Kimse kimseye merhamet etmiyor bu devirde. Ayrıca it ürür kervan yürür. Kimse kimseye bir şey de yapamaz. Mama alsam seni öldürecekler miydi? Yooo. Neden bu kadar çekiniyorsun? Eve gitsen ne yapabilecekler? Biraz dirayetli ol bebeğin için. Onun psikolojisi sağlam bir anneye ihtiyacı var.

Kocan olacak şahıstan seni korumasını falan bekleme. Sen kendi kendini korumak zorundasın. Kimse kimseye merhamet etmiyor bu devirde. Ayrıca it ürür kervan yürür. Kimse kimseye bir şey de yapamaz. Mama alsam seni öldürecekler miydi? Yooo. Neden bu kadar çekiniyorsun? Eve gitsen ne yapabilecekler? Biraz dirayetli ol bebeğin için. Onun psikolojisi sağlam bir anneye ihtiyacı var.
O kadar kötü insanlar ki bilmiyorum hata yaptım o kadar şeyleri gormezden geldim ki bana bile sorun yokmuş gibi öyle bir kafamı allak bullak ettiler ki. Inanamazsinsiniz hatta kendimi suçlar oldum cidden ben mi abartıyorum diye ama yok.. onlar çok kötü şeyler yaptılar. Halada bana abarttığımi rahat battığını söylüyorlar. Bi kaynım.var evlerden irak herşeye karışıyor bir kv var evlerden irak birbirinden var türlü türlü işkenceler. Pskolojik baskı. Eşimde. Hepsine olur onlarda artniyet yok sen yanlış anlıyorsun. Ablasının gerçek yüzünü gördü hala birşey. Diyemiyor kimse gelmedi ya yuvanı yıkma olur cahilsiniz küçüksunuz .
Gitsin şerefsiz cehenneme kadar diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back