" Ölüyorum" diye bir başlık görür görmez, konuyu açtım ve hemen okumaya başladım.
Sandım ki, bir hemcinsim çaresiz bir hastalığa yakalanmış, doktordan kötü haber almış ya da çocuğu, anası, kardeşi, kocası gibi çok sevdiği insanların başına ölümcül bir bela gelmiş, kendisi de artık duyduğu acıdan nefes bile alamıyor.
Allah biliyor ya, yüreğim hopladı.
Konuyu sonuna kadar okuyunca gördüm ki, sorun evliliği ile ilgiliymiş. Evlilikle ilgili sorunların, insanı nasıl hayattan soğuttuğu, benim de çok iyi bildiğim, yaşamış olduğum bir gerçek.
Ama lütfen, bu sorunu, ölümle özdeşleştirmeyin. En başta o ölümcül dertleri yaşayan insanlara ayıptır.
Siz de, bu sorununuzdan dolayı ölmeyeceksiniz. Belki sürüneceksiniz ama ölmeyeceksiniz. Buradaki bir çok kadın gibi..hiç birimiz ölmedik.
Sizin, şu anda en çok çocuğunuz ve çocuğunuz dolayısıyla kendiniz için en hayırlı olacak şeyin ne olduğunu sağduyulu bir şekilde düşünmeniz gerekir. Bu arada şu cümleniz beni dehşete düşürdü; "Mama bile alamadım laf yapacaklar diye 1 ay sonra artık ağlamaları çığlıkları arttı aldım artık." Yazıklar olsun size !!!!