• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisin ben böyle değildim ama ne oldu aşk değil bu alışkanlık ve birde çocuk.
Alışkanlıklar da bırakılır. Çocuk sizin delirdiğinizi mi görsün istiyorsunuz? Hastaneye yatırırlarken sizi arkanızdan mı ağlasın? Kendinize çekidüzen verin lütfen yani. Ayaklarınızın üzerinde durun mutlu bir şekilde yetiştirin çocuğunuzu.
Babası olacak adam düşünseydi sizi ve çocuğunu da ailesine dur deseydi. O düşünmüyorsa siz düşünüp ayrılacaksınız olup bitecek.

Son düzenleme:
Alışkanlıklar da bırakılır. Çocuk sizin delirdiğinizi mi görsün istiyorsunuz? Hastaneye yatırırlarken sizi arkanızdan mı ağlasın? Kendinize çekidüzen verin lütfen yani. Ayaklarınızın üzerinde durun mutlu bir şekilde yetiştirin çocuğunuzu.
Babası olacak adam düşünseydi sizi ve çocuğunu da ailesine dur deseydi. O düşünmüyorsa siz düşünüp ayrılacaksanız olup bitecek.
Haklısınız yanımda uyuyor ama bun
Babası olacak adam düşünseydi sizi ve çocuğunu da ailesine dur deseydi. O düşünmüyorsa siz düşünüp ayrılacaksınız olup bitecek.
[/QUOTE
Yapmak istiyorum. Yapicam az önce sarıldı bana uyandı ne oldu dedim sarıldı sarıldı uyudu.

Allah razı olsun.
Gitsem döner mi bilmiyorum ki emin olamıyorum.
Birde ne yemek ne su bitikleri oynuyorum.kimseden özür dilemedim sadce annesine böyle yaptım doldum patladım dedim. Ben cok kotu seyelr yasadim ama esim yuzunden ama ailesi bana eziyey etti resmen

Çok çektin çünkü senin kocan bir sümsük,beyni gelişememiş tek hücreli kalmış ondan onun bunun ağzına bakan bir ya.şak olmuş
O isteseydi kimse sana “gözünün üstünde kaşın var” diyemezdi
Sen onu düşünmeyi boşver de kendine ve çocuğuna odaklan.İkinizin huzurunu herşeyin üstünde tutmak için ne yapman gerekiyorsa onu yap.
şu yeme içme sorununa da acil bir çözüm bulmalısın

Çok çektin çünkü senin kocan bir sümsük,beyni gelişememiş tek hücreli kalmış ondan onun bunun ağzına bakan bir ya.şak olmuş
O isteseydi kimse sana “gözünün üstünde kaşın var” diyemezdi
Sen onu düşünmeyi boşver de kendine ve çocuğuna odaklan.İkinizin huzurunu herşeyin üstünde tutmak için ne yapman gerekiyorsa onu yap.
şu yeme içme sorununa da acil bir çözüm bulmalısın
O kadar haklisin ki bulamıyorum. Midem almıyor ben en iyisi evime gidiyim. Çünkü bu evde kafayı yiyecek dediği dediğini tutmuyor adamın.
Akşam yatmadan önce artık belli bir süre yaklaşmayalım dedi. Az önce sarıldı sımsıkı uyudu.

Hep bana kızdı beni suçladı. Senin ne derdin var demedi. Hep kendim hallettim. Hep cahil dedim
Herkesin lafina vakti

Sen böyle ona buna eyvallah dersen niye düzelsin ki
Ona batan bişey yok olan sana olmuş
Çek alayına m.ktiri
Ya düzelir ya biter ama böyle gidersen sen zaten biteceksin
Bittim zaten eridim başım çok ağrıyor. Uykum var açım ama yersem kusarım böğüre böğüre biliyorum

Az az yemeye başla
Tuzlu leblebi bulundur yanında
Bak hasta olursun
Çocuğun bu dengesizlerin elinde kalır
Kendini bu kısır döngüden kurtar
[/QUO
Gece gece iyi ki yazdınız bana güç veriyorsunuz.
Benim zaten böyle ansikiyete bozukluğum panik atagim var
Ve annem baypass oldu korkuyorum. Uzulupte hasta olur mu

Canım.okadar sıkkın ki nerden başlasam. Bilmiyorum
eşim konu sadece yüzeysel geçicem. Bana ailesi o kadar kötülük yaptı ki. Okadar alttan alıp görmezden geldim ki
birisi.evime temizliğime çocuğu büyütmeme bile karışıldi laf söyledi. Eşim hep onları haklı buldu birisi aldi aldi aldi gitti esimi bunlarin yeni bebegi oldu ilgilensin bile demedi.

Ve ayrıca 40 evde yanlız bebek buyuttum onun sonrası hep yanlız geçirdim.
Üzüntüden stresten sütum kesildi.
Mama bile alamadım laf yapacaklar diye 1 ay sonra artık ağlamaları çığlıkları arttı aldım artık. Sürekli emzir şöyle. Böyle delirtliler eşime hep destek oldum hiç birşekilde üzmedim. Her yönden maddi manevi.
Oda biliyor kabul ediyor esim cok iyi niyetli asiri derecede ama bu iyi niyeti bana kotuluk olarak yansiyor.
Benim aileme karşı saygıda ksuur asla etmez. O yüzden ona hiç kıyamadım birde çocuğumuz var . Hep sustum.
Bunlar bir yığın herşeyi beraber yapıyorlar tatil o bu dedim bu sene ayrı olacak yok olmaz dedi cidlirdiim artık bende saydım herkese annem geldi saydım.
Kv saydım. Kv geldi yapmasaydın dedi yaptıgim iyilikleri sözde bugün eve gidecektim gidemedim. Bırakmadım.
Kv oğlumu bırak mutlu ol yazmış
Kayın. Ağza alınmayacak bir küfür etti
Görümce oda ağza alınmayacak küfürler.
Herkse beni suçladı eşimde. Yine onlara sen ne diyorsun demedi beni suçladı hepsi. Eşime diyorum ki ailenlede ol benle de dengeyi koru..
Yok korumadi hep orası ağır bastı. Sen geçmişteki herşey için haklisin. Diyor. Bundan sonra çocuk için devam etcez annemin gönlünü al diğerleriyle gorusmuyecdksin artık gidersen gidersin diyor gitmezsen bilirsin.
Sonuç benim kafam çok karışık bu adam düzelmez demi çocuğuma ve yine bu salaga kıyamıyorum. O bana kıyıyor. Boşansam bunu daha güzel kullanacaklar.
Onuda biliyorum istedikleri oldu sevinecekler onuda biliyorum.
Bu satten sonra dediği gibi olucak mi bilmiyorum güvenmiyorum. Ailesini yanına gidince kararlari yine değişecek mi. Tam tersi O mu bitti diyecek. Bugün valizi hazırlayamadım. Ben gitmek istiyorum hem gitmemek. Bilmiyorum. Öyle bir insanlar ki beni suçlu yaptılar deli yaptılar pskolojik sorunlarım varmış benim. Delirttiler deli diye çıktılar. Eşimle çocuğumun arası mükemmel o kadar güzel ciftizki bunlar olmasa.. Ben yemekten astan kesildim.ben napiyim.
Eşini alttan gir üstten cık bi zayıf anını yakala kendi tarafına çek boşanma...Onlar yüzünden sakın böyle bişey yapma.. Çocuğa yazık...kv tarafını kaale alma kendi doğrularını yap eller ne der deme...onlara fırsat verme...esine cok yorulduk yıprandık basbasa olalım bi tatile ikimiz gidelim de. Kv yi dogrudan hedef alma... Böyle diyolar yoruldum de. Ortalığa düşme kendi rengini belli etme.. Esin üzerinden hamle yap. Öyle de yapamıyorsan kendi aileni eve koy kv ye mesafe koy...Onlar senin iyiliğini istemez...

" Ölüyorum" diye bir başlık görür görmez, konuyu açtım ve hemen okumaya başladım.
Sandım ki, bir hemcinsim çaresiz bir hastalığa yakalanmış, doktordan kötü haber almış ya da çocuğu, anası, kardeşi, kocası gibi çok sevdiği insanların başına ölümcül bir bela gelmiş, kendisi de artık duyduğu acıdan nefes bile alamıyor.

Allah biliyor ya, yüreğim hopladı.

Konuyu sonuna kadar okuyunca gördüm ki, sorun evliliği ile ilgiliymiş. Evlilikle ilgili sorunların, insanı nasıl hayattan soğuttuğu, benim de çok iyi bildiğim, yaşamış olduğum bir gerçek.

Ama lütfen, bu sorunu, ölümle özdeşleştirmeyin. En başta o ölümcül dertleri yaşayan insanlara ayıptır.

Siz de, bu sorununuzdan dolayı ölmeyeceksiniz. Belki sürüneceksiniz ama ölmeyeceksiniz. Buradaki bir çok kadın gibi..hiç birimiz ölmedik.

Sizin, şu anda en çok çocuğunuz ve çocuğunuz dolayısıyla kendiniz için en hayırlı olacak şeyin ne olduğunu sağduyulu bir şekilde düşünmeniz gerekir. Bu arada şu cümleniz beni dehşete düşürdü; "Mama bile alamadım laf yapacaklar diye 1 ay sonra artık ağlamaları çığlıkları arttı aldım artık." Yazıklar olsun size !!!!

Eşini alttan gir üstten cık bi zayıf anını yakala kendi tarafına çek boşanma...Onlar yüzünden sakın böyle bişey yapma.. Çocuğa yazık...kv tarafını kaale alma kendi doğrularını yap eller ne der deme...onlara fırsat verme...esine cok yorulduk yıprandık basbasa olalım bi tatile ikimiz gidelim de. Kv yi dogrudan hedef alma... Böyle diyolar yoruldum de. Ortalığa düşme kendi rengini belli etme.. Esin üzerinden hamle yap. Öyle de yapamıyorsan kendi aileni eve koy kv ye mesafe koy...Onlar senin iyiliğini istemez...
Ben çok çektim kendi tarafıma ama yinede o tarafa gidiyor.

" Ölüyorum" diye bir başlık görür görmez, konuyu açtım ve hemen okumaya başladım.
Sandım ki, bir hemcinsim çaresiz bir hastalığa yakalanmış, doktordan kötü haber almış ya da çocuğu, anası, kardeşi, kocası gibi çok sevdiği insanların başına ölümcül bir bela gelmiş, kendisi de artık duyduğu acıdan nefes bile alamıyor.

Allah biliyor ya, yüreğim hopladı.

Konuyu sonuna kadar okuyunca gördüm ki, sorun evliliği ile ilgiliymiş. Evlilikle ilgili sorunların, insanı nasıl hayattan soğuttuğu, benim de çok iyi bildiğim, yaşamış olduğum bir gerçek.

Ama lütfen, bu sorunu, ölümle özdeşleştirmeyin. En başta o ölümcül dertleri yaşayan insanlara ayıptır.

Siz de, bu sorununuzdan dolayı ölmeyeceksiniz. Belki sürüneceksiniz ama ölmeyeceksiniz. Buradaki bir çok kadın gibi..hiç birimiz ölmedik.

Sizin, şu anda en çok çocuğunuz ve çocuğunuz dolayısıyla kendiniz için en hayırlı olacak şeyin ne olduğunu sağduyulu bir şekilde düşünmeniz gerekir. Bu arada şu cümleniz beni dehşete düşürdü; "Mama bile alamadım laf yapacaklar diye 1 ay sonra artık ağlamaları çığlıkları arttı aldım artık." Yazıklar olsun size !!!!
Sizin sadece düşüneceğine tek bi seyiniz var cocugunuz eller ne der i bırakın anneliğe ve çocuğunuza odaklanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back