- 4 Mart 2012
- 14.989
- 34.617
- 798
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Bunu yazan kadının yüzüne bakmaman lazım!Kv oğlumu bırak mutlu ol yazmış
Kocaları yüzünden çeken kadınlara çok üzülüyorum. Sen de bunlardan birisin. Madem gidiyorsun, sakın geri dönme. Bu koca milleti değişmez kardeş. Önüne bak yoluna bak. İlk zamanlar kendini boşlukta hissedebilirsin, normal. Ama atlatacaksın. Hele ayakların yere bir bassın, bundan sonra kimseye eyvallahın olmaz. Az dik dur, ağlama, ahlama, güçlü ol. Hayat o aptal kocandan ibaret değil. Allaha sığın, o sana yardım eder.Iyi ki yazdınız iyi ki..
Siz ne iyi insansiniz iyi ki varsınız iyi kii.Kocaları yüzünden çeken kadınlara çok üzülüyorum. Sen de bunlardan birisin. Madem gidiyorsun, sakın geri dönme. Bu koca milleti değişmez kardeş. Önüne bak yoluna bak. İlk zamanlar kendini boşlukta hissedebilirsin, normal. Ama atlatacaksın. Hele ayakların yere bir bassın, bundan sonra kimseye eyvallahın olmaz. Az dik dur, ağlama, ahlama, güçlü ol. Hayat o aptal kocandan ibaret değil. Allaha sığın, o sana yardım eder.
AyNen oyle inanin bunu yazacak hic birsey de yapmadim. Keske yapsam icim yanmayacak. Ah nasil salak yerine koydular.Bunu yazan kadının yüzüne bakmaman lazım!
Ne değişik erkek anneleri var yahu .
Böyle insanlar aslında kendi evladını sevmiyor belki bunun psikolojide bir açıklaması vardır.
Eşiniz bu kadar olaydan sonra sizi zorlamamali..
Kıyamiyorsunuz ama o kıyıyor.
Gidince bakalım daha ne sumsukler yapacak..Sen o kocam dediğin dolma akil sümsük herif yüzünden daha cok cekersin.
Niye korkutsun ki. Bu yaşadıklarından daha mı kötü olacak! Aksine. Her şer de bi hayır vardır. Belki kocan ve ailesinden kurtulunca daha güzel bir hayat beklicek seni. Boşanmak gözünü korkutmasın. Aptal bir erkeğe bağlı olmaktansa çocuğunla kendine bir hayat kurman seni daha mutlu edecek. Biraz zaman geçince çalışırsın da, kendi paranı kazanınca daha da mutlu olursun. Ayakların yere daha sıkı basar. Hayat üzüntü yaşayamayacak kadar kısa, onu da bu aptal adamın yaptıklarını düşünerek geçirme. Bugün senin miladın olsun. Pozitif bak olaylara. Bak ki mutlu olabilesin.Siz ne iyi insansiniz iyi ki varsınız iyi kii.
Gittikten sonraki yasamda korkutuyor beni
Böyle Ahlanmak vahlanmakla bu sorunu çözemezsiniz. .Eşiniz hala baskı yapıyorsa alın bebeğinizi bir süre ailenizin yanına gidin.AyNen oyle inanin bunu yazacak hic birsey de yapmadim. Keske yapsam icim yanmayacak. Ah nasil salak yerine koydular.
Ya siz şuan karanlık dünyama sözlerinizle ışık oldunuz. Inşallah Inşallah.. dua edin.Niye korkutsun ki. Bu yaşadıklarından daha mı kötü olacak! Aksine. Her şer de bi hayır vardır. Belki kocan ve ailesinden kurtulunca daha güzel bir hayat beklicek seni. Boşanmak gözünü korkutmasın. Aptal bir erkeğe bağlı olmaktansa çocuğunla kendine bir hayat kurman seni daha mutlu edecek. Biraz zaman geçince çalışırsın da, kendi paranı kazanınca daha da mutlu olursun. Ayakların yere daha sıkı basar. Hayat üzüntü yaşayamayacak kadar kısa, onu da bu aptal adamın yaptıklarını düşünerek geçirme. Bugün senin miladın olsun. Pozitif bak olaylara. Bak ki mutlu olabilesin.
Baskı da değilde ortada dönüyor. Kim nereye çekerse ipini oraya gidiyor bi bakmışsın ben haklıyım.bi bakmışsın öbürleri.Böyle Ahlanmak vahlanmakla bu sorunu çözemezsiniz. .Eşiniz hala baskı yapıyorsa alın bebeğinizi bir süre ailenizin yanına gidin.
Biraz sizsiz kalsın belki aklı başına gelir yok hala aynı şekilde ailesine ezdiriyorsa gençliğinizi onlar için heba edecek değilsiniz yani..
Gidince bakalım daha ne sumsukler yapacak..
İnşallah mutlu olursun. Karanlık dünyayı aydınlatmak senin elinde. Yolun açık olsun.Ya siz şuan karanlık dünyama sözlerinizle ışık oldunuz. Inşallah Inşallah.. dua edin.
Sorunumu net belirttim. Şuan annem yanımda.Bence su aşamada gitmek doğru değil.
Önce sorununu net olarak belirt. Bu insanlar sana ne yapıyorlar?neyine karışıyorlar?
Anladigima göre eşini hala seviyorsun...gidip geri dönersen herşey daha kötü olur.
Ailen nerde? Sahip cikarlarmi? Maddi gelirin varmi? Meslegin?
Kendince adil davranmaya çalışıyor fakat beceremiyor. .Birlikte oturuyorsanız ayrı eve çıkın.Baskı da değilde ortada dönüyor. Kim nereye çekerse ipini oraya gidiyor bi bakmışsın ben haklıyım.bi bakmışsın öbürleri.
Kendince adil davranmaya çalışıyor fakat beceremiyor. .Birlikte oturuyorsanız ayrı eve çıkın.
[/QUOTE
AYRI evler ama. Malesef her türlü karışiyorlar.
Neden eşiniz hala eşimi üzdün diye diretiyor?Hâlâ annemi üzdün gönlünü al diyor.
Ne diyorsunuz anlamıyorum?Neden eşiniz hala eşimi üzdün diye diretiyor?
Siz psikiyatri doktorumusunuzİnşallah mutlu olursun. Karanlık dünyayı aydınlatmak senin elinde. Yolun açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?