- 2 Ekim 2023
- 2.648
- 10.383
Cok buyuk kurumsal bir sirket degil ama sektorunde iyi ve tanıdık bir sirket. Gun konusulmadi sadece cumaya kadar hallolur gibi bir sey dendi ama biz zaten persembe konustuk. Yani 1 gun sonrasi biraz da erken. Ben mi yanlis anladim diye kendimi sorguladim. Ben illa olumlu olacak diye beklentiye girmedim. Hatta eklemek soylemek istediginiz bir sey var mı diye sorduklarinda. Surec sonrasi olumlu olumsuz donus yapmalarini rica ettim. Ve yasi geckin tahminimce firma sahibi olan kisi soyle soyledi ... hanim acikca soyleyeyim olumsuz bir durum yok suanda bizim acimizdan bu gorusme olumlu. Biz zaten 2 3 asamali mulakatlar da yapmiyoruz. Tek mulakat yeterli bizim icin. Zaten daha once calistiginiz yerden de farkli degil bu pozisyon sadece urun farkli ama surec ayni. Evinizin yakin olmasi da bizim icin avantaj. Gibi bir suru olumlu seyler soylediler. 2 ay sonra benim oturdugum yere tasiniyor bu fitma tadilatta binalari ve anladigim kadariyla da 1 degil bir kac kisi alacaklar farkli pozisyonlarda. Bugun mail de attim artik bekliyorum. Hayirlisi
ben sizi kırmak istemem fakat kurumsal şirlet, genellikle büyük ölçekli, resmi yapılandırılmış ve geniş bir yönetim kadrosuna sahip olan, faaliyetlerini profesyonel bir şekilde yürüten şirketlerdir. dolayısıyla "çok büyük kurumsal bir şirket değil" ifadeniz patronun mülakat girdiği bir şirket açısından doğru değil. kurumsallığı teğet bile geçmiyor bu açıdan.