Olumlu geçen iş görüşmesi sonrası aranmamak.

Ben arayıp soruyordum.
Mesela bı tanesi olumluydu maaşa takilmislar.
O yüzden aramamislar.
Anlaştık nihayetinde. Başladım orada.
Işte sizde öyle bir konu olmuş bizde maaş direk iş veren tarafından söylendi ben de kabul ettim uygundu bana göre

Merhaba bir suredir issizim 3 bucuk ay oldu. Yeni is bakiyorum surekli gorusmelere de gidiyorum. Olumlu geciyor donus yapacagiz diyorlar donmuyorlar. En son persembe gunu bir yerle gorustum gorusme gayet pozitif olumlu gecti. Eklemek istediginiz bir sey soylemek istediginiz bir sey var mi diye sordular.ben de degerlendirme sonrası bana olumlu olumsuz geri donus yaparsaniz sevinirim dedim. Soylenen su acık acık soyleyeyim suan olumsuz bir sey yok yani buyuk ihtimal olumlusunuz cumaya kadar haber cıkar dediler. Bugun pazartesi donus yok. Yani ben mi problemliyim ben mi yanlis anliyorum. Istedigim de bir yerdi. Buna benzer bir iki is gorusmem de oldu. Acıkcası fobi olmaya basladi is basvurusu yapip gorusmeye bile gidesim gelmiyor. Evde de bunaldim. Boyle seyler yasan oldu mu? Ya da yanlis ne yapiyor olabilirim. Maas beklentim yuksek degil artik onu bile isverene soylemiyorum sadece onlarin soyledigi maas uzerinden yorum yapiyorum. Yaşım mı problem 35 yasımdayı. Haziran hatta 36 diyelim bu bir sebep midir.
geçenlerde bir firmaya görüşmeye gittim aşırı olumlu geçti hatta bana kalırsa bir an önce başlayın bile dediler aradan 1 hafta geçti olumsuz bir mail atıldı. hatta aynı yere 2. görüşmeye gitmiştim ilki aylar önceydi ihbar sürem olduğu için olmamıştı ilki 2. için kendileri ilan açmadan aramışlardı. sonra olumsuz diye döndüler bende açık açık dalga mı geçiyorsunuz dedim. şöyle saçma sapan bir maille dönmüşler
1717502221038.jpeg

geçenlerde bir firmaya görüşmeye gittim aşırı olumlu geçti hatta bana kalırsa bir an önce başlayın bile dediler aradan 1 hafta geçti olumsuz bir mail atıldı. hatta aynı yere 2. görüşmeye gitmiştim ilki aylar önceydi ihbar sürem olduğu için olmamıştı ilki 2. için kendileri ilan açmadan aramışlardı. sonra olumsuz diye döndüler bende açık açık dalga mı geçiyorsunuz dedim. şöyle saçma sapan bir maille dönmüşler
Eki Görüntüle 3436943
Mailden bile ne kadar amatör oldukları belli oluyor şaka gibi sirket maili degil de sanki arkadaslarina mesaj yazıyor gibi yazmislar. Çok ayıp ya ben utanıyorum boyle seyler gordukce 😑

Eki Görüntüle 3436943
Ay çok Crienge oldum yaaa öfff. Triplere bak

Mailden bile ne kadar amatör oldukları belli oluyor şaka gibi sirket maili degil de sanki arkadaslarina mesaj yazıyor gibi yazmislar. Çok ayıp ya ben utanıyorum boyle seyler gordukce 😑

bazen olumsuz dediklerimiz verilmiş sadakan varmış dedirtir.
Ay çok Crienge oldum yaaa öfff. Triplere bak
Birde bana demiş trip atıyorsunuz diye . tek dediğim 2 dir çağırıyorsunuz olumsuz dönüyorsunuz rica ederim cv mi saklamayın dedim

Eki Görüntüle 3436943
Daha neler gorucez acaba

Eki Görüntüle 3436943
Bu gerçek mi

Eki Görüntüle 3436943
Lutfen özelden de olabilir firma ismi paylaşın lutfen:)

Eki Görüntüle 3436943

neden "dalga mı geçiyorsunuz?" diye mail attınız. ben anlamadım da bu noktayı.

neden "dalga mı geçiyorsunuz?" diye mail attınız. ben anlamadım da bu noktayı.
Çünkü ilk mart ayında görüşmeye çağırdılar sonra ihbar sürem var diye olmadı aynı iş için başka pozisyon açıldı bu sefer ben başvurmadan onlar aradı ve görüşmede de olumlu diyip durdular habire

Çünkü ilk mart ayında görüşmeye çağırdılar sonra ihbar sürem var diye olmadı aynı iş için başka pozisyon açıldı bu sefer ben başvurmadan onlar aradı ve görüşmede de olumlu diyip durdular habire

birçok şirket cv'leri bir havuzda bekletir ve kriterlerine uyan adayları ihtiyaç halinde tekrar çağırabilirler. birçok portalda iş ilanı açmak ve gelen başvuruları tekrar bir ön elemeye tabi tutmak, oldukça büyük bir maddi yük getiriyor şirkete. böylesi daha makul. ayrıca bulunduğum ülkede altı basamaklı bir işe alım süreci dahi duyduğum için ikinci mülakata isyan etmenize de anlam veremedim. evet, gelen maildeki tutum da hoş değil ama siz de pek profesyonel sayılmazsınız.

yani gerçektir çok inanılmaz bir şey değil, aslında iyi olmuş kadın en azından şimdi nedenini biliyor, öyle miydi böyle miydi diye kafasında kurup durmasından iyidir + o gün tesadüfen daha kurumsal bi kıyafet giymiş olsa bile sonradan kıyafetle ilgili sorun yaşarmış zaten o firmada, bu belli, baştan olmaması herkes için iyi.

bilinen holdinglerden (ana iştigal alanı inşaat ama, inşaat olması bence önemli bir ayrıntı) birinde bir işe alım biliyorum
epey üst düzey bir kişiye C seviye diyeceğimiz asistan alımı

ne oldu biliyor musunuz? son mülakatları beyefendinin eşi yaptı.
ve adaylar zaten aşırı seksepali olmayanlar olarak çağrılmıştı, bunlar arasından hanımefendinin uygun gördüğünü aldılar. -şirket için dedikodu olarak biliyorum benim bir alakam yok-

olur yani, her türlü ilginç işe alınma ve alınmama kriteri mümkündür...

Merhaba bir suredir issizim 3 bucuk ay oldu. Yeni is bakiyorum surekli gorusmelere de gidiyorum. Olumlu geciyor donus yapacagiz diyorlar donmuyorlar. En son persembe gunu bir yerle gorustum gorusme gayet pozitif olumlu gecti. Eklemek istediginiz bir sey soylemek istediginiz bir sey var mi diye sordular.ben de degerlendirme sonrası bana olumlu olumsuz geri donus yaparsaniz sevinirim dedim. Soylenen su acık acık soyleyeyim suan olumsuz bir sey yok yani buyuk ihtimal olumlusunuz cumaya kadar haber cıkar dediler. Bugun pazartesi donus yok. Yani ben mi problemliyim ben mi yanlis anliyorum. Istedigim de bir yerdi. Buna benzer bir iki is gorusmem de oldu. Acıkcası fobi olmaya basladi is basvurusu yapip gorusmeye bile gidesim gelmiyor. Evde de bunaldim. Boyle seyler yasan oldu mu? Ya da yanlis ne yapiyor olabilirim. Maas beklentim yuksek degil artik onu bile isverene soylemiyorum sadece onlarin soyledigi maas uzerinden yorum yapiyorum. Yaşım mı problem 35 yasımdayı. Haziran hatta 36 diyelim bu bir sebep midir.
Belki size göre olumlu geliyordur. Olumlu olan görüşmelerde genelde işe başlama günü de konuşulur. Daha kurumsal bir yerse birkaç eleme aşaması olur diğer aşamaya geçiş konuşulur. Biz sizi ararız gibi ifadeler genelde olumsuz oluyor

birçok şirket cv'leri bir havuzda bekletir ve kriterlerine uyan adayları ihtiyaç halinde tekrar çağırabilirler. birçok portalda iş ilanı açmak ve gelen başvuruları tekrar bir ön elemeye tabi tutmak, oldukça büyük bir maddi yük getiriyor şirkete. böylesi daha makul. ayrıca bulunduğum ülkede altı basamaklı bir işe alım süreci dahi duyduğum için ikinci mülakata isyan etmenize de anlam veremedim. evet, gelen maildeki tutum da hoş değil ama siz de pek profesyonel sayılmazsınız.
Bana son aşama olarak yetkilimizle görüşeceksiniz sizle görüştük biz zaten olumlu bu yüzden mali müşavirimizle görüştüreceğiz sizi dediler tekrar mülakat yapmadım mali müşavirle tanıştım 3-4 gün sonra ilan çıktılar k.. ile başlayan site de

Belki son adaylara kalmışsınızdır karar vermeye çalışıyorlardır , isterseniz bir mail atıp işe girmek istediğinizi belirtin .. sizi hatırlar ve daha hızlı geri dönüş yaparlar

ne oldu biliyor musunuz? son mülakatları beyefendinin eşi yaptı.
ve adaylar zaten aşırı seksepali olmayanlar olarak çağrılmıştı, bunlar arasından hanımefendinin uygun gördüğünü aldılar. -şirket için dedikodu olarak biliyorum benim bir alakam yok-
Çok profesyonel bir firmaymış maşallah

Belki son adaylara kalmışsınızdır karar vermeye çalışıyorlardır , isterseniz bir mail atıp işe girmek istediğinizi belirtin .. sizi hatırlar ve daha hızlı geri dönüş yaparlar
Bugün mail attım. Öğlen gibi hala dönüş bekliyorum. Mail atmadılar. Nasip bakalım.

Belki size göre olumlu geliyordur. Olumlu olan görüşmelerde genelde işe başlama günü de konuşulur. Daha kurumsal bir yerse birkaç eleme aşaması olur diğer aşamaya geçiş konuşulur. Biz sizi ararız gibi ifadeler genelde olumsuz oluyor
Cok buyuk kurumsal bir sirket degil ama sektorunde iyi ve tanıdık bir sirket. Gun konusulmadi sadece cumaya kadar hallolur gibi bir sey dendi ama biz zaten persembe konustuk. Yani 1 gun sonrasi biraz da erken. Ben mi yanlis anladim diye kendimi sorguladim. Ben illa olumlu olacak diye beklentiye girmedim. Hatta eklemek soylemek istediginiz bir sey var mı diye sorduklarinda. Surec sonrasi olumlu olumsuz donus yapmalarini rica ettim. Ve yasi geckin tahminimce firma sahibi olan kisi soyle soyledi ... hanim acikca soyleyeyim olumsuz bir durum yok suanda bizim acimizdan bu gorusme olumlu. Biz zaten 2 3 asamali mulakatlar da yapmiyoruz. Tek mulakat yeterli bizim icin. Zaten daha once calistiginiz yerden de farkli degil bu pozisyon sadece urun farkli ama surec ayni. Evinizin yakin olmasi da bizim icin avantaj. Gibi bir suru olumlu seyler soylediler. 2 ay sonra benim oturdugum yere tasiniyor bu fitma tadilatta binalari ve anladigim kadariyla da 1 degil bir kac kisi alacaklar farkli pozisyonlarda. Bugun mail de attim artik bekliyorum. Hayirlisi

X