- Konu Sahibi akli_karisik
-
aynı şekilde kötüyü düşününcede bizi buluyor... ben sevgilimin beni artk sevmediğini,ayrılacağımızı düşünüp dururdum ve ayrıldık... genelde olumlu düşünmem hayal kırklığı yaşamamak için ama bu çok yanlışmış anladım.. hep şanssızım derim... aslında şanssız olmayı düşüncelerimle kendime ben çekmişim... artık olumlu düşünmeye çalışacamm..
aynı şekilde kötüyü düşününcede bizi buluyor... ben sevgilimin beni artk sevmediğini,ayrılacağımızı düşünüp dururdum ve ayrıldık... genelde olumlu düşünmem hayal kırklığı yaşamamak için ama bu çok yanlışmış anladım.. hep şanssızım derim... aslında şanssız olmayı düşüncelerimle kendime ben çekmişim... artık olumlu düşünmeye çalışacamm..
Bi kaç gün önce sevgilim işteydi...
İşleri pek olmadığından yatıyordu uyuyordu o gün sabahtan yorulmuşlar akşam üstüde yatmıştı uyumaya...
Aradan baya saat geçmişti hala uyanmamıştı...
Bende kitap okuyordum saat gece 2yi geçiyordu...
Telefonumda pcnin yanında şarjdaydı..
Birden kalbim hızla atmaya başladı o an bişiler hissettim msj gelicek çok kısa bi süre içinde diye geçirdim içimden.
Yerimden kalktım telefonumu elime aldığım gibi sevgilimden msj geldi..
Hissettiğim bir şey olucağı zaman kalbim her zaman ki ritiminden daha hızlı atar.. Bana sinyallerini verir ssanki...
Bazen olur böyle şeyler...
Ama bu olumlu düşünmekle alakalı bir şey değil... 6. hisse alakalı bir şey sanırım...
Yoksa ben bi olayda hep olumsuz düşünürüm..
Hiç olumlu düşünmem...
Ben kendimi hep en kötüsüne inandırırım ve hazırlarım sonunda hayal kırıklığına uğramamak için... İyi çıkarsa bahtıma derim...
Düşünce gücü işe yarıyorsa polyanayı oynamaya başlayıp sürekli iyi düşüncelere yöneleyim:))))
vereliniortak
olumlu düşününce tam tersi oluyor genelde. olumsuz düşünmekte insanı kötü etkiliyor.. en iyisi hiç düşünmemek ve akışına bırakmak:1rolleyes:
vereliniortak
olumlu düşününce tam tersi oluyor genelde. olumsuz düşünmekte insanı kötü etkiliyor.. en iyisi hiç düşünmemek ve akışına bırakmak:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?