• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumlu dnp, istedii gerek olanlar

Çok isteyipde dualar ettiğim şeylerin olduğu oldu..

Sanırım" Rabbim kalbime göre verdi" cümlesi bu olsa gerek..

the secretı okuyanlar bilir..ben çekim yasasına tamamaen inanıyorum..hatta bu yasa sayesinde fiziksel değişim bile sağlayabiliyorsunuz..ben şu an boyumun uzaması için uğraşıyorum...istemek,inanmak ve bunuzihninde hayal etmek..mümkün olduğunca hayal edin kendinizi uzun görün ..arkadaşlarınızla konuşurken yolda yüyrken kendinizi uzun hayal edin şu an aynı boyda olan arkadaşlarınıza hayalinizde tepeden bakın..bunu bir kere yapsanız bile evren harekete geçer ve size dilediğinizi verir..ben şu an boyuma odaklandığım için bununla ilgil örnekler yazdım ..ama olumlu düşünerek ve en önemlisi hayal ederek ev,araba ,aşk fiziksel istekler hepsi sizin olacaktır yeter ki içiniz de 'ya olmazsa?' gibi bi şüphe duymadan devam edin..

bende hep karamsar düşünürüm genellikle.
mesela: eski sevgilimle resmen düşman gibi ayrılmıştık ve asla dönmez diyodumm döndü.
telefon odamda ve sessizdeyken bi bakayım diye elime alıyordum ondan mesaj geliyodu.
veya şu olsa bu olsa ne güzel olur diye düşünüyordum. sonra aman boşver diyodum. oluyodu:) kalpten isteyerek ve inanarak ve tabikide dua ederek olacağını düşünüyorum. yeter ki inanalım. :34:

Kaynanamın sürekli bana gelip bende yatmasından bıktım...söyleyin bakalım nasıl düşünecem de bu isteğim olacak....

İngilizce sınavına hiç çalışmadan girdim. Bir süre sorular bana baktı ben onlara baktım, pencereden ağaçları inceledim, sıra altından kitap açanlara baktım güldüm, sonra yine sorularla bakıştık... Böyle 40 dk nın geçmesini beklerken boş boş durmayaym dedim ve bir önceki gün olumlu düşüncenin gücüyle ilgili okuduğum makaleyi hatırladım ve uyguladım. Öncelikle gözlerimi kapadım ve 1. soruyu yapabileceğimi , bilinç altımda bu kağıttaki bütün soruların cevabının olduğunu düşündüm. Gözümün önünden önceki derslerde hocanın tahtaya yazdığı yazılar geçti ve 1.soruyu yaptım, 2. soruyu yaptım, 3.soru, 4.soru derken zil çaldı.
Sonuçlar açıklandığında arkadaşlarım bana sınıfın ortasına leopar düşmüş gibi bakıyordu.81 almıştım. Sınıfın en yüksek notu,o seneki en yüksek ingilizce notum...

Büyük bir başarı değil belki ama olumlu düşüncenin etkisini ortaya koyuyor :)

ben de karamsarım ama bazen işe yarıyor kasıntı bir sunuma girmiştim ve kaçıp gitme şansım yok
girmeden önce koşullandırdım kendimi bu sunum çok iyi geçicek çok önemli bilgiler öğreneceğim.normalde acayip sıkılırdım ama
gerçekten güzel geçti ve kalıcı da oldu.Tabi bunu devamlı uygulayamıyorum.Karamsarlıkta proaktif olamamı sağlıyor bir şeye başlamadan önce çıkacak belaları sorunları belirleyip alternatifler ya da çözümler üretebiliyorum.Hayat lay lay lom da değil ama yine olumlu olmak güzel.en azından milletin de moralini bozmazsınız.Siz yine de iyi düşünün iyi olsun ;)

çekim yasası dogru ama 100de 70 herzaman istedigimiz düşünceyle gelemez özellikle gezegen gerilemelerinde çekim yasası kapanıyor.

kızlar ben bugünlerde hep evlilikle ilgili olumlama yapmaya çalışıyorum..ya bunu gerçekten yaşıyorum sanırım..mesela eski ilişkimde hep aldatılmayla ilgili şarkılar dinliodum onun beni aldattığını düşünerek ağlıyodum ve sonunda da bu oldu ..şimdi ise sevdiğimle alakalı hep evlilik düşünüyorum hep düün şarkıları dinliyorum hayal ediyorum birgün bu olacak diye hissediyorum..hatta anesi bi güzel haber yollasa diye çok istiodum hep kafamdan bunları geçiriyodum annesi nezaman istemeye gidicez demiş şimdide istemeye gelicekleri günü düşünüyorum o düşünceleri kendime çekmeye çalışıyorum çekim yasası bu sanırım ama gerçekten var olduğuna inanıyorum allahın bir mucizesi bence

süpermiş. yazdıkların hoşuma giti. bende olumlu telkin yaparak olayların istedigimiz gibi şekillenmesine inanıyorum

yine benim ters düşüncem doğru oldu..
yazmıştım ben olumlu kesin gözüyle baktığım hiç bişey gerçek olmuyor..
Ama olumsuz negatif düşündüğümde gerçekleşiyor..
yine aynısı oldu
gülimmi ağlimi bilemedim

yine benim ters düşüncem doğru oldu..
yazmıştım ben olumlu kesin gözüyle baktığım hiç bişey gerçek olmuyor..
Ama olumsuz negatif düşündüğümde gerçekleşiyor..
yine aynısı oldu
gülimmi ağlimi bilemedim

Haddim olmayarak cevap yazıyorum ama şu yazdığından bile negatiflik akıyor arkadaşım sen kendinle savaş veriyorsun resmen sana bir çok şey önerebilirim ancak tavsiye kabul edermisin bilemem.Çok çalışmalar yapman gerekli çünki :68:

olumlu düşünerek gerçek olmasını bekledgimiz herşey için sabırla beklemek ve çabalamak gerekirken olumsuz düşündügünüz herşey için çabalamamıza gerek kalmıyor zihnimde 1 tane olumsuzluk oldugu zaman bu bana katlanarak döner görmek istemedigim insanlar varsa mutlaka onları görürüm eski bir arkadaşımla yaşadıgımız olumsuz şeyler aklımdan geçerken ertesi gün beni arıyor tabiki beni araması için evrene yanlış mesaj göndermişim aslında ona olan hislerimi söylemedgim için o beni rüyalarında gördügünü kötü şeyler gördügünü söyledi sonra farklı yöntemler denedim o zaman yine aynı şey oldu bu seferde o benim rüyalarıma girmeye başladı çekim yasasının en korkunç tarafı budur olumlu düşündügümden beni istemedıgım insanları görmuyorum artık:)ama insan herzaman olumlu düşünemiyor tabi.

herşey için olumlu düşünmeye çalışıyorum ben umudumu kaybetmemeliyim ki dilediğim şey gerçekleşsin ALLAH herkesin dileklerini kabul eylesin...amin...

olumlu düşünerek gerçek olmasını bekledgimiz herşey için sabırla beklemek ve çabalamak gerekirken olumsuz düşündügünüz herşey için çabalamamıza gerek kalmıyor zihnimde 1 tane olumsuzluk oldugu zaman bu bana katlanarak döner görmek istemedigim insanlar varsa mutlaka onları görürüm eski bir arkadaşımla yaşadıgımız olumsuz şeyler aklımdan geçerken ertesi gün beni arıyor tabiki beni araması için evrene yanlış mesaj göndermişim aslında ona olan hislerimi söylemedgim için o beni rüyalarında gördügünü kötü şeyler gördügünü söyledi sonra farklı yöntemler denedim o zaman yine aynı şey oldu bu seferde o benim rüyalarıma girmeye başladı çekim yasasının en korkunç tarafı budur olumlu düşündügümden beni istemedıgım insanları görmuyorum artık:)ama insan herzaman olumlu düşünemiyor tabi.

begendimm butonu yok oyuzden yazili olarak BEGENDIM :-)

bu cekim yasasi dogru mu acaba? gordum ki bu konu hakkinda makale acilmis ama okumadim..

:) _mış gibi yapmak da işe yarıyor kesinlikle :)

Bi nevi oyun oynuyorsunuz bu hem eğlenceli hem de kötü...

Eğlenceli çünkü mutlu ediyor...
Kötü çünkü kendinizi bazen şizofren gibi hissedebilirsiniz :)

Bi dönem ayrı olduğumuz sevgilimin bana mesaj attığını söyledim arkadaşıma ama umursamadığımı söyledim... Hatta sahte arama diye birşey vardı telde :) Onu yaptım... işte arıyor ama istemiyorum gibi :)

Ne oldu dersiniz? :) 1 aya kalmadan ummadığım anda aradı ve yine arkadaşımın yanındaydım.. :) Telin sahte arama tuşunu etkinleştirdim heralde dedim içimden ve sesimi yükselterek ne var ya ne arıyorsun dedim :D ancak sesini duyunca şoka girip yumuşadım efendim dedim :)

İyi bir tecrübe ve yöntem...Ama dikkatli olmak gerekiyor :)))

Yanlış deilsem bu düşüncenin adı Kuantum... Ben neyi çok istediysem olmadı..İçim yana yana istedim olmadı...Artık olsada olmasada diyorum kısmet diyorum...elimden gelen bişey yok..

Yanlış deilsem bu düşüncenin adı Kuantum... Ben neyi çok istediysem olmadı..İçim yana yana istedim olmadı...Artık olsada olmasada diyorum kısmet diyorum...elimden gelen bişey yok..

Ben neyi istediysem olmadı demişsiniz aslında olmama sebebi de tam olarak budur.Bir sonraki istediğinizde de şöyle düşünceksiniz ben ne istiyorsam zaten olmuyor bunun olmasını da çok istiyorum.Ama siz kendinizi kodlarken zaten olmayacak diye kodlamış oluyorsunuz. Bunun farkında siz olmuyorsunuz.İçiniz yana yana olsun isterken aklınızdan düşüncelerinizden bu istediğinizin, olayın veyahut istediğiniz her neyse bunun olumsuzunu düşündünüz mü hayal ederek bunu olmamış gibi düşünüp üzüldüğünüz saniyeler oldu mu? Bakın dakkadan bahsetmiyorum saniyeler diyorum.. Hayatı toz pembe görmek derler ya öyle yapın bayanlar pollayana olun bazen.. Hayatınız her zaman olumlu olucak güzel gidecek diye bir şey yok.Toz pembe derken olayı da abartmayalım :) Allah insana sabredemeyeceği dert vermez derler böyle düşünün. Geçicek olan olaylarla canımızı sıkma olayını abartmıyor muyuz? Bazen yaşadıklarımıza odaklanıp kalıp günlerce geçmişin etkisinden kurtulmadığımız olmuyor mu? Hepsinin cevabı ''evet'' mi ? Peki neden biz bunu kendimize ve çevremizdekilere yapıyoruz.. Neyi çok istiyorsanız yüreğinizle birlikte olun..Önce kendinize güvenin, halinize şükredin.. Bırakın dileklerinizi avucunuzdan, sıkmayın onları, terletmeyin yüreğinizde istediklerinizi...Allah görür, evren hisseder ve siz güzelliklerle buluşursunuz.
İstedikleriniz enerjinizle ve dualarınızla gerçekleşecektir.Yüzünüzden tebessümü eksik etmeyin..

Back