- 1 Mart 2010
- 44.809
- 114.028
- 798
- Konu Sahibi akli_karisik
Çok isteyipde dualar ettiğim şeylerin olduğu oldu..
Sanırım" Rabbim kalbime göre verdi" cümlesi bu olsa gerek..
Sanırım" Rabbim kalbime göre verdi" cümlesi bu olsa gerek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bugünlerde hep evlilikle ilgili olumlama yapmaya çalışıyorum..ya bunu gerçekten yaşıyorum sanırım..mesela eski ilişkimde hep aldatılmayla ilgili şarkılar dinliodum onun beni aldattığını düşünerek ağlıyodum ve sonunda da bu oldu ..şimdi ise sevdiğimle alakalı hep evlilik düşünüyorum hep düün şarkıları dinliyorum hayal ediyorum birgün bu olacak diye hissediyorum..hatta anesi bi güzel haber yollasa diye çok istiodum hep kafamdan bunları geçiriyodum annesi nezaman istemeye gidicez demiş şimdide istemeye gelicekleri günü düşünüyorum o düşünceleri kendime çekmeye çalışıyorum çekim yasası bu sanırım ama gerçekten var olduğuna inanıyorum allahın bir mucizesi bence
yine benim ters düşüncem doğru oldu..
yazmıştım ben olumlu kesin gözüyle baktığım hiç bişey gerçek olmuyor..
Ama olumsuz negatif düşündüğümde gerçekleşiyor..
yine aynısı oldu
gülimmi ağlimi bilemedim
olumlu düşünerek gerçek olmasını bekledgimiz herşey için sabırla beklemek ve çabalamak gerekirken olumsuz düşündügünüz herşey için çabalamamıza gerek kalmıyor zihnimde 1 tane olumsuzluk oldugu zaman bu bana katlanarak döner görmek istemedigim insanlar varsa mutlaka onları görürüm eski bir arkadaşımla yaşadıgımız olumsuz şeyler aklımdan geçerken ertesi gün beni arıyor tabiki beni araması için evrene yanlış mesaj göndermişim aslında ona olan hislerimi söylemedgim için o beni rüyalarında gördügünü kötü şeyler gördügünü söyledi sonra farklı yöntemler denedim o zaman yine aynı şey oldu bu seferde o benim rüyalarıma girmeye başladı çekim yasasının en korkunç tarafı budur olumlu düşündügümden beni istemedıgım insanları görmuyorum artık:)ama insan herzaman olumlu düşünemiyor tabi.
Yanlış deilsem bu düşüncenin adı Kuantum... Ben neyi çok istediysem olmadı..İçim yana yana istedim olmadı...Artık olsada olmasada diyorum kısmet diyorum...elimden gelen bişey yok..