• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumlu dnp, istedii gerek olanlar

ingilizce sınavında da yaşadım aynı şeyi sınavdan en yüksek notu almak istiyorum yani 1. olmak istiyorum ama konular hakkında fazla bilgim yok elimde çalışabileceğim yaklaşık 150 soru var fakat zamanım yok ama kafaya öyle koydum ki çalışıp çalışmamayı değil sonuçlara baktığımızda en yüksek notun benim olduğunu görmek ve göstermek istiyorum. o 150 soruyu cevaplarıyla birlikte 2 saat kadar okudum ama bilinçsizce sınavdan 92 alıyorum sınavı gururla geçiyorum bana en yakın notun 80 olduğunu görüyorum ve mutluluktan uçuyorum...

gecesini gündüzüne katan deli gibi ingilizce sınavına hazırlanan canım arkadaşlarım sizin yaptığınız doğruydu ama keşke sınava girmeden henüz 10 dk önce çok çalıştık ama yapamıcaz konular çok zor demeseydiniz....

ingilizce sınavında da yaşadım aynı şeyi sınavdan en yüksek notu almak istiyorum yani 1. olmak istiyorum ama konular hakkında fazla bilgim yok elimde çalışabileceğim yaklaşık 150 soru var fakat zamanım yok ama kafaya öyle koydum ki çalışıp çalışmamayı değil sonuçlara baktığımızda en yüksek notun benim olduğunu görmek ve göstermek istiyorum. o 150 soruyu cevaplarıyla birlikte 2 saat kadar okudum ama bilinçsizce sınavdan 92 alıyorum sınavı gururla geçiyorum bana en yakın notun 80 olduğunu görüyorum ve mutluluktan uçuyorum...

süperrrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben nedense bunu hiç beceremiyorum
ne zmana olumlu düşünsem kesin bir yerden patlak veriyor
olumlu düşünmek bana yaramıyor
bundan sonra da olumlul olmayacağım

sende becerebilirsin bunu becerenlerin özel birşeyi yok ne olursa olsun herzaman olumlu düşünmelisin vazgeçmemelisin yerimseniben

kendimden kokrkuyorum son zamanlarda ara verdiğim düşünce gücünü kullanmayı son zamanlarda arttırdım bugün yaptığıma bende inanamıyorum.
yatağıma oturdum telefonu önüme koydum ayrıldığım sevgilimin beni araması için düşündüm hem dua ettim hemde düşündüm onunla konuşuyormuş gibi şunları söyledim bensiz yapamadığını biliyorum nazı bırak ve ara bugün aramasan başka zaman arıcaksın falan filan dedim saçma gelebilir ama bu benim hep yaptığım bişey daha sonra odadan çıktım tekrar odama geldiğimde telefonumda msj vardı onun attığına emin bir şekilde mesajı açtım ve evet o. sizlere anlatıyorum çünkü sizde yapabilirsiniz özel bi güç ya da yetenek gerektirmiyor tek şart istemek gerçekten istemeyi bilmek bunu öğrendiniz mi gerisi kolay.

kendimden kokrkuyorum son zamanlarda ara verdiğim düşünce gücünü kullanmayı son zamanlarda arttırdım bugün yaptığıma bende inanamıyorum.
yatağıma oturdum telefonu önüme koydum ayrıldığım sevgilimin beni araması için düşündüm hem dua ettim hemde düşündüm onunla konuşuyormuş gibi şunları söyledim bensiz yapamadığını biliyorum nazı bırak ve ara bugün aramasan başka zaman arıcaksın falan filan dedim saçma gelebilir ama bu benim hep yaptığım bişey daha sonra odadan çıktım tekrar odama geldiğimde telefonumda msj vardı onun attığına emin bir şekilde mesajı açtım ve evet o. sizlere anlatıyorum çünkü sizde yapabilirsiniz özel bi güç ya da yetenek gerektirmiyor tek şart istemek gerçekten istemeyi bilmek bunu öğrendiniz mi gerisi kolay.

bende kendimi nasıl konsantre edicegimi ve isteyecegimi bilmiyorum.beynime nasıl kabullendiricem bu düsünceyi yani?

kızlar hep etrafınızda gormez mısınız rahat ınsanları??hep ıslerı duz gıder hep 4ayak ustune duserler.benım etrafımda oyle ınsanlar var emınım sızınde vardır.sınav olur rahat olurlar calısmazlar yaparız yaparız derler hakkaten yaparlar bı sorun olur yıne rahat davranırlar cozulur cozulur derler ve sorun yıne cozulur bu ınsanlar ıslerınoyle ya da boyle cozulcegıne ınandıkları ıcın basarılı oluyolar hep 4ayak ustune dusuyolar rahat olalım herseyın yolunda gıtcegıne ınanalım hersey guzel gıtsın kaydirigubbakcemile2

iki tür insan vardır altın kaşık ile dünyaya gelen birde gümüş kaşık ile

olumlu şeyler düşünmek hayatımızda sadece bir kaç gün uygulayacağımız bişiy olmamalı aslında arkadaşlar.ben de dahil olmak üzere çoğunlukla "ben olumlu düşünüyorum ama bişiy olmuyor ki..o halde düşünmicem" gibi bir mantık yürütüyoruz.aslında olumlu düşünmeyi hayatımızın her anına yaymamız gerekiyor,olumlu sonuçlar almak adına.yani bir kaç saat,bir kaç gün,bir kaç hafta değil bu bizim yaşam tarzmız olmalı ki hayatımızdaki değişiklikleri o zaman görelim.ben artık böyle düşünmeye başladım.işsizim ve özel hayatımda ciddi bir ilişkim yok şuan mesela...ama herşeye rağmen karalar bağlayıp bütün karabulutları toplamıyorum etrafıma..şuan etrafımda kimse de yok sizlerle paylaşıyorum bunları,yani vakit geçireceğim bir sosyal ortamımda yok..ama sadece inanıyorum,gün gelecek ve hayatımda bişiyler değişmiş olacak ! ama unutmayın sürekli olumlu düşünmek gerekiyor,altını çiziyorum..herkese gönlünce bir yaşam diliyorum..

eğer bahsettiğiniz şey ne düşünürseniz o olur ise ben buna inanmıyorum.. hayat keşke o kadar basit olsa, değil maalesef.. yıllar önce böyle şeylere sarmıştım evet reiki dersleri falan alıyordum kafayı yemiştim saçma sapan enerji bilmem ne bik bik, düşünce gücü, hastalıkları eller iyleştirmeden tutun olumlu düşün olumlu yaşa hikayesine kadar.. bir kadın vardı gittiğim beyaz saçlı alçak sesle konuşan sürekli gülümseyen bişey, öyle sakin.. göl gibi bööyle pamuk pamuk.. "ben para istiyorum para bana geliyor" diyordu.. "ben hastalığa git diyorum gidiyor" diyordu.. ben de ağzım açık dinliyodum ne güzelmiş diye. sonra kapandı orası kirasını ödeyemedi, evde çalışmaya başlamış duydum sonra evden de çıkmış, teli kapanmış falan, anlayacağınız parayı istemiş ama gelmemiş cancağzıma.. ben de ne zaman olumlu(!) düşünsem başıma bişey gelir, o gün sebepsiz yere mutlu uyanırım iyi bi gün geçirirm akşama kötü bi haber alırım.. babam hasta idi iyileşiceğine kendimi inandırdıkça daha kötü oldu, tabi ki hiç umudumu kaybetmem, umut bambaşka bir konu ama kendimi de kandırmam herşey çok güzel diye.. ayrıca dünyadaki bütün bu olaylar keşke sadece benim düşüncme kalsa

Ben de bir sabah uyandığımda onbeş yaş daha genç ve onbeş kilo daha az olmak istiyorum..
Düşünmeye devam ediyorum ama tık yok:kedi:

canımm ppapatyacım lütfen nasıl odaklandığını, nasıl istediğini, bunları yaparken çok sık istediğin şeyi düşünüp düşünmediğini vs. vs. anlatırmısın. yazdıkların benim sorunumla çok yakın. bende genellikle olumlu düşünürüm. ama bu sizin tarif ettiğiniz çok farklı bişey.:çok üzgünüm:

Olumlu düşünmenin en ballılarından bir tanesini ben yaşamışımdır sanırım.Sevgilim İstanbulda oturuyor ben ise izmirdeyim.Biz 2-3 ay öncesinden kendi kendimize olumlu düşünmeye başladık sevgilimin askerliğinin izmire çıkması için.İstenilen şey kesin olmuş gibi düşünülürse daha çok işe yarıyor haberiniz olsun.Sevgilim şu an benim şehrime gelmekle kalmadı,benim oturduğum mahallenin 2 mahalle altında vatani görevini yapıyor :1hug: mutlaka deneyin oluyor kızlar.

bişeyi isterken gerçekten kalpten istemek lazım heralde biz arkadaşımla dalgasına evrene olumlu mesaj gönderelim bizi duysun diye makara yaparken gerçekten adı evren olan eski sevgilisinden mesaj gelmişti kaydirigubbakcemile3

Çok güzel tecrübeleriniz olmuş arkadaşlar. Ben de çok kalpten ve mazlum durumunda iken yapılan dualarımın normal şartlarda hiç imkansız gibi gözükürken olduğuna şahit oldum.
Bir şeyi isterken beni mi bulacak, kim kaybetmiş de benim olacak vs. tarzı olumsuz düşünmemeli. Güzel ve olumlu olacak gibi bakmaya sürekli gayret göstermeli... Hadi buna rağmen yine de olmadı diyelim, insan bu süreçte olumlu düşündü diye ne kaybeder ki?

aynı şekilde kötüyü düşününcede bizi buluyor... ben sevgilimin beni artk sevmediğini,ayrılacağımızı düşünüp dururdum ve ayrıldık... genelde olumlu düşünmem hayal kırklığı yaşamamak için ama bu çok yanlışmış anladım.. hep şanssızım derim... aslında şanssız olmayı düşüncelerimle kendime ben çekmişim... artık olumlu düşünmeye çalışacamm..

Back