eğer bahsettiğiniz şey ne düşünürseniz o olur ise ben buna inanmıyorum.. hayat keşke o kadar basit olsa, değil maalesef.. yıllar önce böyle şeylere sarmıştım evet reiki dersleri falan alıyordum kafayı yemiştim saçma sapan enerji bilmem ne bik bik, düşünce gücü, hastalıkları eller iyleştirmeden tutun olumlu düşün olumlu yaşa hikayesine kadar.. bir kadın vardı gittiğim beyaz saçlı alçak sesle konuşan sürekli gülümseyen bişey, öyle sakin.. göl gibi bööyle pamuk pamuk.. "ben para istiyorum para bana geliyor" diyordu.. "ben hastalığa git diyorum gidiyor" diyordu.. ben de ağzım açık dinliyodum ne güzelmiş diye. sonra kapandı orası kirasını ödeyemedi, evde çalışmaya başlamış duydum sonra evden de çıkmış, teli kapanmış falan, anlayacağınız parayı istemiş ama gelmemiş cancağzıma.. ben de ne zaman olumlu(!) düşünsem başıma bişey gelir, o gün sebepsiz yere mutlu uyanırım iyi bi gün geçirirm akşama kötü bi haber alırım.. babam hasta idi iyileşiceğine kendimi inandırdıkça daha kötü oldu, tabi ki hiç umudumu kaybetmem, umut bambaşka bir konu ama kendimi de kandırmam herşey çok güzel diye.. ayrıca dünyadaki bütün bu olaylar keşke sadece benim düşüncme kalsa