Ben neyi istediysem olmadı demişsiniz aslında olmama sebebi de tam olarak budur.Bir sonraki istediğinizde de şöyle düşünceksiniz ben ne istiyorsam zaten olmuyor bunun olmasını da çok istiyorum.Ama siz kendinizi kodlarken zaten olmayacak diye kodlamış oluyorsunuz. Bunun farkında siz olmuyorsunuz.İçiniz yana yana olsun isterken aklınızdan düşüncelerinizden bu istediğinizin, olayın veyahut istediğiniz her neyse bunun olumsuzunu düşündünüz mü hayal ederek bunu olmamış gibi düşünüp üzüldüğünüz saniyeler oldu mu? Bakın dakkadan bahsetmiyorum saniyeler diyorum.. Hayatı toz pembe görmek derler ya öyle yapın bayanlar pollayana olun bazen.. Hayatınız her zaman olumlu olucak güzel gidecek diye bir şey yok.Toz pembe derken olayı da abartmayalım :) Allah insana sabredemeyeceği dert vermez derler böyle düşünün. Geçicek olan olaylarla canımızı sıkma olayını abartmıyor muyuz? Bazen yaşadıklarımıza odaklanıp kalıp günlerce geçmişin etkisinden kurtulmadığımız olmuyor mu? Hepsinin cevabı ''evet'' mi ? Peki neden biz bunu kendimize ve çevremizdekilere yapıyoruz.. Neyi çok istiyorsanız yüreğinizle birlikte olun..Önce kendinize güvenin, halinize şükredin.. Bırakın dileklerinizi avucunuzdan, sıkmayın onları, terletmeyin yüreğinizde istediklerinizi...Allah görür, evren hisseder ve siz güzelliklerle buluşursunuz.
İstedikleriniz enerjinizle ve dualarınızla gerçekleşecektir.Yüzünüzden tebessümü eksik etmeyin..