• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumlu dnp, istedii gerek olanlar

olumsuzluğu hayatınızdan çıkarın...çağırırsanız gelir,unutmayın..her ne olursa olsunyerimseniben
çağırın,ama güzeli çağırın,pozitifi çağırın,mutluluğu çağırın..inanın hayatınızda çok şey değişicektirboshayallersmile

Benim olumlu düşünmeyi sürdürebilme sürem çoktan doldu bile. :((

Son kullanma tarihi geçmeyen tek olgu "olumlu düşünce"dir... sengözlerimebaksanab

daha önce paylaşıldımı hiç burada bilmiorum ama ben bir ara telekült ile baya ilgiliydim
gruplar oluşturur ve telekült okumalaır yapardık
olumlu düşünme gibi birşey oda sadece bikaç kişi aynı anda ve saatte yapılıor
ozaman dahada etkili oluor
ama benim hamilelik ve sonrasında bağlantım koptu:(şimdi eskisi gibi yapamıorum
onunla biçok şeyi gerçekleştirmiştim aslında
düşünce gücünüze inanın olanlara inanamayacaksınızzz

Keşke hamilelikte devam etseydiniz, çocuğunuza sirayet eder, hayat boyu iyimser olmasını sağlardınız... Hamilelikteki düşünce yapısı olduğu gibi çocuğunuza geçer. Stresliyseniz gergin, olumlu düşünen biriyseniz sakin, pozitif mizaçlı olur bebeğiniz... :kahve:

bende inanıyorum olumlu düşünceye ama başaramıyorum... ugraşıyorum 2 dk sonra yine kötü düşünmeye başlıyorum bir süre sonra artık bıkıyorum kurtulamayınca kötü düşüncelerden...bazende komik buluyorum sürekli olumlu şeyler tekrarlarken kendimi ...velhasıl sonuç her türlü olumsuz...

Zihnimiz dağınıkken isteklerimize cevap veremez. Darmadağın bir ortamda çalışsanız ne kadar verim alırsınız? Beyninizin size yardımcı olmasını istiyorsanız siz de onun işini kolayşatırmalı, çalışma alanını düzenlemelisiniz... Gereksiz, karamsar düşüncelerden arındırmadığınız bir zihinden işini düzgün yapmasını, sizi olumlu düşündürerek hayatınızı kolaylaştırmasını ve size mucizeler yaşatmasını bekleyemezsiniz... Fakat siz beyninizin istediği sağlıklı ortamı sağlar, boş kuruntularla canınızı sıkmazsanız size öyle karşılık verir ki sizin sabahları sadece gülümseyerek uyanmanız yeter... Gerisini istediğiniz olay, durum ve kişileri hayatınıza çekerek o halleder ve yeni gülücükler ekler yüzünüze... sositososito

ben farkettim insan olacagına ihtimal vermedgi seylere inanmak da istemiyor , sacma geliyor

"Olacağına ihtimal vermemek" hakkını kendinde görerek kendi hayatını zorlaştıran insanın olumlu düşünmesi imkansızdır zaten... Saçma gelmesi de doğaldır... şakkıdı

Ne kadar olumlu düşünmeye çaba sarfetsemde çok kısa oluyor.. Düşüncelerim çabucak olumsuz oluyor..Hayatımda bir defa zor olacak bir şeyi olumlu düşünerek olduğunu hatırlıyorum...Tek bir sefer....

Yaptıklarınız yapacaklarınızjn garantisidir...
Madem bir kez başarmışsınız gerisi de gelebilir...
Güzel olan her şey zordur...
Olumlu düşünmek zordur ve sabır ister ama meyvesi tatlıdır. Zaten kolay olsa herkes han hamam sahibi olur, oturduğu yerden hayatını yönetirdi...
O yetenek sizde var ama üstü biraz tozlanmış gibi geldi, sanırım temizlik vakti... :delphin:

Umutlu_OL_arkadaşım çok haklısın olumunekankayizsmile
olumlu düşünmek pozitif olmak her zaman güzeldir
evet olumlu düşünmek için sabır gerekir demişsin işte bende o sabır kalmadı :delphin:
evet o yetenek vardı yıllar önce (15 yıl kadar) ama şimdi az biraz değil baya tozlandı canım :bbo:
Temizlik vakti geldide geçiyor bile :delphin:
opuyorumnanaktan : opuyorumnanaktan

Umutlu_OL_arkadaşım çok haklısın olumunekankayizsmile
olumlu düşünmek pozitif olmak her zaman güzeldir
evet olumlu düşünmek için sabır gerekir demişsin işte bende o sabır kalmadı :delphin:
evet o yetenek vardı yıllar önce (15 yıl kadar) ama şimdi az biraz değil baya tozlandı canım :bbo:
Temizlik vakti geldide geçiyor bile :delphin:
opuyorumnanaktan : opuyorumnanaktan

Altın kıyıda köşede 15 yıl kaldı diye paslanır mı, eskir mi? Aynı değerinde kullanılmayı bekliyor içinizdeki güç...

En büyük dostumuz kendimiziz... Bu sözü, herkes gider bir biz kalırız anlamında almıyorum ben... Bize en üst mevkiilerdeki tanıdıklarınızın, cumhurbaşkanlarının, krallarının sunacağı imkanlardan daha fazlasını yine biz sunabiliriz sadece... Bugün bize trilyonluk servetler bağışlansa mutsuzsak, kırgınsak hiçbir işe yaramaz... Yahut da bu serveti "Ya kaçırılırsam, param çalınırsa, sevdiklerim rehin alınırsa..." vb. kaygılarıyla eziyet haline getiririz "güzel bakmayı" - olumlu düşünmeyi bilmiyorsak... Oysa kendimize inanırsak o serveti, o servet değerinde dostluk, arkadaşlık, aşkı yaşarız kimseden medet ummadan...

Nasıl olumlu düşünme yeteneği zamanla değerinden bir şey kaybetmezse ona ulaşacağımız sabır da içimizde bir yerlerde kullanılmayı bekliyor. Bu kadar büyük bir hazine elimizin altındayken onu zihnimizin "kullanılmayan masaüstü kısayolu" mu yapacağız? Hele de sizin gibi aslında pek de kolay ulaşılamayan bu yeteneğini kullanmayı keşfetmiş ve vaktiyle tecrübe etmiş biri bunu yapar mı? sengözlerimebaksanab

kızlar ben bugünlerde hep evlilikle ilgili olumlama yapmaya çalışıyorum..ya bunu gerçekten yaşıyorum sanırım..mesela eski ilişkimde hep aldatılmayla ilgili şarkılar dinliodum onun beni aldattığını düşünerek ağlıyodum ve sonunda da bu oldu ..şimdi ise sevdiğimle alakalı hep evlilik düşünüyorum hep düün şarkıları dinliyorum hayal ediyorum birgün bu olacak diye hissediyorum..hatta anesi bi güzel haber yollasa diye çok istiodum hep kafamdan bunları geçiriyodum annesi nezaman istemeye gidicez demiş şimdide istemeye gelicekleri günü düşünüyorum o düşünceleri kendime çekmeye çalışıyorum çekim yasası bu sanırım ama gerçekten var olduğuna inanıyorum allahın bir mucizesi bence

Son düzenleme:
ya yok yok yok bi türlü beceremedim

olumlu düşünceye saygımız büyük tamamda yok kardeşim yapamıyorum bir türlü :36:

5 şey istesem 2 si anca oluyo.. :35:

olumlama mı dersiniz afirmasyon mu ne varsa yoksa yaptım :47:

kafayı yicem vallahi..

Ben alamıyoruum sabahtan beri olumlu düşündüm şimdi sıkıldım amaa ne kadar olumlu düşünsemde olmuyoo mafoldumben

böle düşünürsen zaten olmazki
olacağa var sada olmaz
çünkü kötü enerji yayıyorsun
ayrıca sabahtan beri düşünmekle bitmiyor zamanla oluyor bu şeyler
bikaç saatlik bişey değil ki bu
belki yıllar sonra belki günler haftalar aylar sonra hayalin seni buluyor
bikaç saat sonra değil

Ben hep olumlu düşünürüm isteğimin olması için
şimdide bi isteğim var ve yine olumlu düşünüyorum
ama gerçekten bu isteğinizin olması için çok emin olmanız gerekiyor
buda zor bana göre
mesela ben bikere duvara bakınca bi anda bildiğimiz duvar saati şeklinde bi şekil gördüm oda izmiş meğer
bende saate benzettim ve saat 9un üzerindeydi
o anda saat 8 buçuktu (akşam)
bende hemen "oleey saat 9da mesaj gelicek bana" dedim ve 9a kadar bekledim
sanki önceden biri bana sölemişte bende o kadar emin bekliyorum
ve gerçekten geldi
bu olay olalı 2,5 ay falan oldu
ama bugün yine öyle mesaj bekliyorum
bi kaç hafta önce yine böyle yapmıştım çok inanmaya ÇALIŞMIŞTIM ama o zamanki gibi inanmamıştım olmamıştı
istediğinizin olması için çook inanmanız gerekiyor bence
sizdede oldumu böyle şeyler?

Verdigin saat misalini bende cok oluyor ama benimkisi sadece bir tahmin. Kendimi zamanin icinde kaybetmiyorum, vaktin kac oldugundan hep tahminim vardir ve dogru cikar...
Ama bu verdigin misal olumlu dusunmekten kaynaklandigini sanmiyorum, olumlu dusunmek ile vaktin kac oldugunu tahmin edemezsin ki, sadece beynin gunun akisina gore bir hesaplama yapar ve saatini tahmin eder.

Olumlu dusunmeye gelince, bunun sadece bir cok avantaji vardir. Olumlu dusunmek bir nevi vucundaki kotu enerjiyi yok eder, ruhu rahatlatir, kotu dusuncelerden uzaklastirir ve kendini daha cok hafif hissedersin. Ben pozitif dusunmeyi severim ama hayatta varsa olumsuzu yasamak bunun onune dusunme gucu engel olunurmu bilemem. Hayat tecrubelerimde cogu zmn olumlu dusunmem neticesi ile hersey olumlu gitmedi malesef..

bende olumsuz şeyleri çağırdığımı düşünüyorum. O an kötü bir durumda oluyorum ya da bunu kendim yaratıyorum canım skkın oluyor mesela eşime sarıyoru hadi tatsızlık oluyor daha da kötü oluyor. Ama olumlu düşüncenin pozitif etkisine çok inannıyorum. Açıköğretim 2. sınıftaykem matım çokm kötü olduğundan altyapı olmadığından kursa gittim ama olmadı düşük notlar aldım büte kaldım ondan başka 3 dersim daha kaldı. Ben tüm yaz oturdum dersin başına dersahene notlarımdan mat çallıştım diğer dersleri de ve hep olumlu düşündüm hiç veremicem ben bunu ya yüksek almam lazım felan demedim direttim çalıştım ve başardım ve o an ben bile inanamadım çünkü hayatım boyunca almadığım en yüksek not almıştım mattan.. Şimdi de son senem bir zayıfım var finalde mezun olmak istiyorum ve hiç olmayacak demiyorum hep olacak diyorum..

-ecek -acak deyince de olmuyor. Ben daha önce çok yaptım. Eğer gelecek zaman ekleri kullanırsanız hep gelecekte kalır istekleriniz. Ama artık öyle yapmıyorum. Şu an yaşıyormuşum gibi yapıyorum. Daha önce aklıma gelince beni mutlu eden ama olmaz ya dediğim şeyleri inanarak canlandırdım zihnimde. O an onları yaşıyormuşum gibi mutlu oldum, hissettim içimde. Ve oldular. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Siz kendinize inanın ve şu an yaşıyormuş gibi davranın. Olmuş gibi mutlu olun. Ve şükredin. Şükretmek çok önemli. İnanın o zaman isteğiniz olmaya başlıyordur. :34: :61:

çekim yasası falan bilimsel olarak pek bilgim yok ama..şunu biliyorum ki bir şeyi ne kadar çok istersem oluyo..
lisedeyken eşimle çıkmıştık sonra ayrıldık onun nednelerinden dolayı sonra ben onu birgün geri kazanacağımı düşündüm hatta günlük tututyordum hiç görüşmemeize rağmen birgün beni herşeyden çok isteyeceksin diye yazıyordum 3 yıl boyunca bu böyle sürdü bir kaç kez tell e konuşmuştuk hiç onu düşündüğümü belli etmemiştim ama o hep imkansızlıklardan bahseder di ...ama şuan benim 4 yıllık eşim ve hayatta belki kimsenin vermeyeceği değeri ve sevgiyi veriyo bana çok şükür..
.
bende sınava girip hiç. çalışmadığım halde en iyi notu alacağımı düşünüp ve o notu alanlardanım...

hatta işe gireceğimi bile ablama 1 hafta öncesinde söylemiştim ..hayatımda hiç izmire gtmediğim halde sınava girmek için gittiğim halde tüm eşyalarımı toplayıp yerleşecekmiş gibi gittim ve işe girdim..

bir insan beni üzse verdiğim değeri alamazsam ne yapıp edip düşüncemle burnundan getirmeyi başarıyorum ....vsvs..belki inanmazsınız ama öyle ki artık bazen kendimden korkuyorum...hislerim bile aynen çıkıyo..olumlu olumsuz..bir rüya görsem o olacak diye bekliyorum ve oluyo..saçma ama böyle...
tabii bazen üzüldüğüm oluyo ve o olay üzerine tüm bilincimi toplayıp yoğunlaşıyorum ve beynimle yenmeye çalışıyorum...
hatta az önce bir konuda bir not yazıp pc yanına yapıştırdım cumaya kadar gün koydum bakalım tutacak mı....tutarsa ötesini düşünemiyorum...çekim gücü diye bişi kesin vardır demekten başka...

ben çekim yasasına çok inanırım. bugüne kadar istediğim Allah'a şükür hep oldu... eğer olumlu düşünürseniz, istedikleriniz makul ve gerçekçi ise ve gerçekten kalpten isterseniz olur... Allah'ın iyi dileklerimizi geri çevirmeyeceğine inanırım....:nazar::nazar::nazar:

Back