• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumlu dnp, istedii gerek olanlar

aynı şekilde kötüyü düşününcede bizi buluyor... ben sevgilimin beni artk sevmediğini,ayrılacağımızı düşünüp dururdum ve ayrıldık... genelde olumlu düşünmem hayal kırklığı yaşamamak için ama bu çok yanlışmış anladım.. hep şanssızım derim... aslında şanssız olmayı düşüncelerimle kendime ben çekmişim... artık olumlu düşünmeye çalışacamm..

ben de sen gibiyim aslına bakarsan canım hatta daha vasat bir haldeydim ama sanırım bunu değiştirmek bizim elimizde..mutlu olanların bizden fazlası yok onlar sadece olumsuz düşünmüyorlar...inşallahh olumlu ve güzel günler bizimle olurrr....a.s.

olumlu yada olumsuz değil benimkisi.. ben bile adını koyamıyorum bu sıralar..

geçenlerde duş alırken, eşimin akşam işi çıkacak ve geç gelecek gibi hissettim. sonra dedim kendime olsa işi haberim olurdu.. derken duştan çıktım. eşim aramış beni.. hemen döndüm aradım.." aşkım geç kalacağım , işim çıktı" demezmi!!

şirket arabalarından biri kaza yapmıştı.. arkadaşıma anlatıyordum.. şu şu marka olan araç kaza yapmış filan diye.. akşam eşim geldi.. moral sıfır.. ne oldu dedim.. " bir araba daha kaza yapmış.. hangisi dedim.. şu şu marka araç dedi.. ee o zaten kaza yapmamışmıydı dedim.. yooo diğer arabaydı kaza yapan demezmi!!akannehir

bugün anneme gitmeyi planlıyordum.. uyumuş kalmışım.. bir telefon: kzım evdemisin, sana geleceğim diye..

eşim alkolü bırakmıştı.. yine o arkadaşımla sohbet ederken:" şükürler olsun bıraktı.. içmeyecek artık.. öyle söylüyor " dedim..aynı günün akşamı eşim yanında alkolle gelmişti eve..akannehir tabi ertesi :gün bir daha asla dedi.. çok fena çarpmıştı çünkü.. şükürler olsun bir daha içmedi ..(derken akşam yine alkolle gelirmiş:1ninca:)

ve daha hatırlamadığım bir çok olay.. artık düşünmeye, konuşmaya korkar oldum ben.. :kızgın:

aynı şekilde kötüyü düşününcede bizi buluyor... ben sevgilimin beni artk sevmediğini,ayrılacağımızı düşünüp dururdum ve ayrıldık... genelde olumlu düşünmem hayal kırklığı yaşamamak için ama bu çok yanlışmış anladım.. hep şanssızım derim... aslında şanssız olmayı düşüncelerimle kendime ben çekmişim... artık olumlu düşünmeye çalışacamm..

Bir tek ben böyleyim sanıyordummm!!!
Dediğini yapacağım...
kaydirigubbakcemile5

Olumlu düşünüp, istediği gerçek olanlar
onlardan biri de benim. az ekmeğini yemedim pozitif düşüncenin.
hangi sınavıma 100 alcam diyerek girdiysem mutlaka aldım.
ya da çok bugün çok güzel bir olacak dediğim hiçbir günüm kötü geçmedi.

şöyle birşey var ki işini çok doğru yapan insana bile sürekli yanlış yapıyorsun
denildiğinde,bir süre sonra o bile kendini sorgular hale gelir.
biz de her defasında kendimize aynı olumsuz cümleyi kurarsak, ister istemez
söylediğimize inanıp ona göre şekil almaya başlıyoruz
a.s

Buna günden güne iyice inanmaya başladım bu haftadan sonra... Bu senenin çok güzel geçeceğini düşünüyorum biliyorum olacak, o-l-a-c-a-k!!!

Ben çok kötü girdim bu yıla ama içimden iyi geçecek bu yıl dedim.hiç bu yılın kötü geçeceğini düşünmemeye çalıştım.ve şimdilik iyi..

Bi kaç gün önce sevgilim işteydi...
İşleri pek olmadığından yatıyordu uyuyordu o gün sabahtan yorulmuşlar akşam üstüde yatmıştı uyumaya...
Aradan baya saat geçmişti hala uyanmamıştı...
Bende kitap okuyordum saat gece 2yi geçiyordu...
Telefonumda pcnin yanında şarjdaydı..
Birden kalbim hızla atmaya başladı o an bişiler hissettim msj gelicek çok kısa bi süre içinde diye geçirdim içimden.
Yerimden kalktım telefonumu elime aldığım gibi sevgilimden msj geldi..
Hissettiğim bir şey olucağı zaman kalbim her zaman ki ritiminden daha hızlı atar.. Bana sinyallerini verir ssanki...
Bazen olur böyle şeyler...
Ama bu olumlu düşünmekle alakalı bir şey değil... 6. hisse alakalı bir şey sanırım...
Yoksa ben bi olayda hep olumsuz düşünürüm..
Hiç olumlu düşünmem...
Ben kendimi hep en kötüsüne inandırırım ve hazırlarım sonunda hayal kırıklığına uğramamak için... İyi çıkarsa bahtıma derim...

Düşünce gücü işe yarıyorsa polyanayı oynamaya başlayıp sürekli iyi düşüncelere yöneleyim:))))

vereliniortak

olumlu düşününce tam tersi oluyor genelde. olumsuz düşünmekte insanı kötü etkiliyor.. en iyisi hiç düşünmemek ve akışına bırakmak:1rolleyes:

kızlar 6.his başka ama bir şeye inanıpta onun gercekleşmesi cok başka şimdi bu bazen banada oluyor msj gelmeden 3 5 sanıye once içimden msj gelcek dıye gecırıyorum ve gelıyor gercektende...
yada birisini anıyorum uzun zamandır aklıma gelmeyen birini 3 5 dk içinde ondan mesaj geliyor buda telapati yani aslında o bna msj yazarken yaydığı düşünce sinyallerı bana ulaşmış oluyor bu telepatidir genelde sevgılılerde olur birbirlerıne çok yakın hissettıklerı ınsanlarla yaşanır örnegın sevgılınızı ararsınız oda bende tam sımdı senı arıyordum der. yada ona msj yazdınız tam acakken ondan msj gelir ne büyük rastlantı dersınız bunları birbirinden ayırmak lazım telepatı yolunu ınsan genişletebılır ayrıca mesela hani çoğunuz bilir bunu saat 10:10 gbi aynı sayılardayken sevgılım benı düşünüyor deriz ve bi çok keresınde oda sizi aklınızdan geçirir neden bılıyormusunuz? çünkü o an onu çook derınden çok kalpten çok istekli anmışsınızdır bu düşünce sinyallerınız o anda telepatık olarak birçok kez aslında siz farkında olmadan ulaşmıştır bile...
bnları deneyın ve rastlantı olmadıgını göreceksiniz ben bunları çok araştırdım çünkü ve yaşadımda

bir diğer konu ise olumlu düşünmenın gücü hatta kitabıda var isteyen merak duyan alıp okusun adı
(the secret) buradada denılıyorkı hayatımızı birçok kez bz yonetıyoruz kaderın harıcınde hayatımıza yön vermek yıne bızım elımızde bir şeye inanın bu olacak deyın ve bunu yürekten söyleyın sınavı kazanacagım yada sevgılım bana dönecek biliyorum mutlaka dönecek derken cok içten bunu ısteyerek deyın mutlaka olacak...

örnek: başınıza istemedınız birşey geldıgınde dersınız ki; 'korktuğum başıma geldi' neden geldi çünkü sen bu olumsuz şeyi düşünerek kendıne çektın düşündün sinyalini yolladın ve bu sinyal dönüp dolaşıp buldu seni değilmi?
etrafa pozitif düşünceler yayın olumlu olun bu yaydıgınız düşünceler aynı frizbi gibi dönüp dolaşacak size geri dönecek arkadaşlar öptm hepinizi pozitif olacagız söz verelımmmm

bende de cokkez olmusdu
bende heryerde HERSEY MÜMKÜN EGER INANIRSAN yaziordu

simdi ise beni yikan bir sey oldu depressiondayim kendime gelemedim tabiki konu ask :(
hic bi sey olmuyor artik hatda candanda istiyemiom agzimdan sdce ISTIOM kelimesi var ama hic bi sey hissetmiom hic birseyde gerceklesmior :(

ben bunu 6. hiissim olarak yapmisdim

artik kayib etdim kaybimin farkindayim vee cok üzülüyorum insallah kendime gelirim ve yine o yetenegimi geri kazanirim

vereliniortak

olumlu düşününce tam tersi oluyor genelde. olumsuz düşünmekte insanı kötü etkiliyor.. en iyisi hiç düşünmemek ve akışına bırakmak:1rolleyes:

kesinlikle katılıyoruuummmmmmm. Çok fazla üzerine düşünüp hayat memat meselesi yapmıycaksın o zaman oluyor. Umursamıycaksın kendini sevicen azcık bencil olucan o zaman zaten hiç birşeye bel bağlamıyorsun önemli olan sen oluyorsun kendi mutluluğunu bozmuyorsun olumsuz birşeyde o saatten sonra istediklerin olsa da olur olmasa da olur....

Bence istediğimiz şeylere karşı değil kendimize karşı olumlu olmalıyız, kafaya tokadan başka bişiy takmadan elinden geleni yapıcan yıpratmıcan kendini hayatın kuralı bu ...boshayallersmile

bende şu an bunu deniyorum kızlar çokkkkkkkkkk istediğim bir şey var çok da emek harcıyorum heralde öss'ye bu kadar çalışsam derece yapardım öyle böyle değil yani inanılmaz fedakarlıklar yapıyorum kitap alayım diye daha az yemeye başladım zayıflıyorum bide üstelik işe de yaradı mı kaydirigubbakcemile3 neyse şu an herşeyi yapıyorum nerdeyse hayatımda hiç bi şeye bu kadar emek vermedim ama olmuş gibi davranıyorum resmen umarım işe yarar çok inanıyorum buna kaydirigubbakcemile4

yaa kizlar telepatiinin olduguna inaniyorum. evet ..sevgilimle konsurken ayni anda ayni seyler hatta ayni kelimeleri söylüyoruz ayni seyleri düsünüyoruz o kadar cok olduki artik alistik buna! hatta ayni güne ayni saate ikimizinde dis doktorundan randevu aldigimiz bile oldu:D(belkide bu tesadüftür ama)
bide grip olmustuk ayni anda:D (bu arada o türkiyede ben almanyada)

sonracima mesaj gelecegi zamanda bunu hissediyorum evet arkadasin dedigi gibi bu radyasyonla alakali olabilir cünkü bir cogumuzda oluyomus bu

ama sadece istemekle oluyormu yoksa buna 6.his mi demek daha dogru olur?
ben bi sinava girmistim hic calismadim desem yeridir berbat gecti eve geldim agliyorum sular seller..
moralim sifir olmustu sonra bi baktim kazamisim sok oldum!

bir defasindada yine sinava girdim cok kötü gecmisti eve geldim anneme dedim unut o sinavi kaybettim zaten yazamdim say falan..annemde dediki hic belli olmaz belkide kazanmisindir bende dedim beni teselli etmeye calisiyo sinavi ben yazdim ben bilrim hic ihtimal yok sonra bide baktim kazanmisim bir daha sok oldum!

baska bir sinava girerkende cok güzel calistim kendimeden eminim calisma süresi boyunca sinava girerken sinavdayken hatta ciktiktan sonra bile ben YAPACAM KAZANACAM dedim kendi kendime gercekten calistim istedim inandim. olmus bitmis kazanmisim gibi. annemleri de ümitlendirdim.. babamda dediki en kötü ihtimali düsünün hayal kirikligina ugramayin hem olmulu olursa o zaman daha cok sevinirsin diye. buna gerek olmadigini düsündüm sonra cevap: kaybettim sinavi bir sok daha!

aslinda sansim acik olan biryim maasaallah:D
ama bu söylediklerinizle yasadiklarim uyusmadi nedense?
aciklama yapabilen varmi acaba bu duruma?

ha birda kardesimde söyle bi durum var ne zaman kiz kilagim cinliyor biri beni aniyor dese dogru cikiyo valla mesela disari cikti birkeresinde eve geldi abla dedi kim beni aradi bende evde yalnizdim o gün gercektende arkadasi aramisti
veya okulda oluyo eve geliyo kulagim cinladi yine benimi cekistirdiniz diyo ama gercekten konusmamizda ismi gecmis oluyo hayranim bu kiza yaa kim hakkinda nedese ismi gectigi an kualgi cinliyo ben hic yasamadim sizede böyle oluyomu?

bana da olmasını istediginiz seyi olmus gibi dusunun demek sacma geliyor. ben bunun hayalini kuruyorum biliyorum ki bu bir hayal... o zaman beyin " demek ki bu ben de yok ki hayaliyle eğleniyorum " demiyor mu??

evren istediklerimizi onun için uygun zamanda verecekse, o zamanı ben degiştiremiceksem yaptıgım olumlamalar gereksiz degil mi?

her sabah her gece olumlama yapıyorum da inanmayı canı gönülden istiyorum ama sorular da aklıma geliyor.
bu konu hakkında ne der sn.şanal?

ne ilginçtir ki ben kötü beklediğim sınavlardan iyi not alırım iyi beklediklerimden kötü (her zaman olmasa da oluyor yani)

bence büyük konuşmakla değil istemekle alakalı. çünkü ben ilkokuldayken daha sınavın yarısındaydım zil çaldı ve öğretmen kağıtları topladı. ben tuvalete inip bütün tenefüs boyunca ağladım ve sürekli şu lafı söylüyordum 'Allahım ne olur bi mucize olsun o sınavdan düşük alırsam ne yaparım'
diğer ders saati geldi öğretmen sınav kağıtlarını tekrar dağıttı ve aynen şunları söyledi 'ben size şaka yapmıştım'
oysa ki şakalık bir durum yoktu süre de bitmişti zaten.
!!!!

Ben olumlu dusununce sonuc da olumlu oluyor genellikle. Sinavlar mesela, calisirken kafam karisiyor ve kalacagimi dusunuyorum. Sonra da "niye kalacakmisim ki, calistim iste, cok da guzel gecerim ben bunu" diyorum. Ve guzel notlar aliyorum. Negatif dusununce de kotu sonuclar oluyor.

Ama bos bos olumlu dusunmek de olmaz tabii. Sen de cabalayacaksin, sonra olumlu dusun yine.

bence bı ınsan ıSTERSE VE ÇALIŞIRSA o istediği sey olur eger olmuyorsa ondada vardır bı hayır derım gene olumlu dusunurum
bence gercekten eger ınanırsa ınsan herseyı yapabılır
ama ben hep iş hep para demiyorum oyuzden cok hırslı degılım
önce aile hayatı mutlulugu ve sağlığı onemlı bence ama ondan sora iş geliyor

basit bir örnek vereyim bizim kültürümüzde çok güldük az sonra ağlıcaz herhalde lafı yaygındır bilirsiniz
ve sonrasında ne olur ya fiziksel bir kaza olur ya da hararetli bir tartışma vs...yani ben hep buna şahit oldum
şimdi buna kim sebep oldu soruyorum size...

Back