- Konu Sahibi akli_karisik
-
ingilizce sınavında da yaşadım aynı şeyi sınavdan en yüksek notu almak istiyorum yani 1. olmak istiyorum ama konular hakkında fazla bilgim yok elimde çalışabileceğim yaklaşık 150 soru var fakat zamanım yok ama kafaya öyle koydum ki çalışıp çalışmamayı değil sonuçlara baktığımızda en yüksek notun benim olduğunu görmek ve göstermek istiyorum. o 150 soruyu cevaplarıyla birlikte 2 saat kadar okudum ama bilinçsizce sınavdan 92 alıyorum sınavı gururla geçiyorum bana en yakın notun 80 olduğunu görüyorum ve mutluluktan uçuyorum...
ben nedense bunu hiç beceremiyorum
ne zmana olumlu düşünsem kesin bir yerden patlak veriyor
olumlu düşünmek bana yaramıyor
bundan sonra da olumlul olmayacağım
kendimden kokrkuyorum son zamanlarda ara verdiğim düşünce gücünü kullanmayı son zamanlarda arttırdım bugün yaptığıma bende inanamıyorum.
yatağıma oturdum telefonu önüme koydum ayrıldığım sevgilimin beni araması için düşündüm hem dua ettim hemde düşündüm onunla konuşuyormuş gibi şunları söyledim bensiz yapamadığını biliyorum nazı bırak ve ara bugün aramasan başka zaman arıcaksın falan filan dedim saçma gelebilir ama bu benim hep yaptığım bişey daha sonra odadan çıktım tekrar odama geldiğimde telefonumda msj vardı onun attığına emin bir şekilde mesajı açtım ve evet o. sizlere anlatıyorum çünkü sizde yapabilirsiniz özel bi güç ya da yetenek gerektirmiyor tek şart istemek gerçekten istemeyi bilmek bunu öğrendiniz mi gerisi kolay.
kaydirigubbakcemile3 ilahi güldürdünüz beni allahta sizi güldürsünkaydirigubbakcemile3Ben de bir sabah uyandığımda onbeş yaş daha genç ve onbeş kilo daha az olmak istiyorum..
Düşünmeye devam ediyorum ama tık yok:kedi:
kendimden kokrkuyorum son zamanlarda ara verdiğim düşünce gücünü kullanmayı son zamanlarda arttırdım bugün yaptığıma bende inanamıyorum.
yatağıma oturdum telefonu önüme koydum ayrıldığım sevgilimin beni araması için düşündüm hem dua ettim hemde düşündüm onunla konuşuyormuş gibi şunları söyledim bensiz yapamadığını biliyorum nazı bırak ve ara bugün aramasan başka zaman arıcaksın falan filan dedim saçma gelebilir ama bu benim hep yaptığım bişey daha sonra odadan çıktım tekrar odama geldiğimde telefonumda msj vardı onun attığına emin bir şekilde mesajı açtım ve evet o. sizlere anlatıyorum çünkü sizde yapabilirsiniz özel bi güç ya da yetenek gerektirmiyor tek şart istemek gerçekten istemeyi bilmek bunu öğrendiniz mi gerisi kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?