- Konu Sahibi kedimmilena
Bence en iyisi şimdilik beklemede kalmak. Psikolojik olarak çok zor oluyor anladığım kadarıyla. Destek alın, bi uzmana durumu anlatın en azından karşınızda birine anlatırsanız biraz rahatlayabilirsiniz. Mümkünse annenizden yıllık izin falan almasını isteyip öyle yanınızdayken yüzyüze anlatın. 1 buçuk sene bu konu gitmez. Ama şu da var. Eğer anneniz boşanamam diyecekse hiç bulandırmamanızdan yanayım. He güçlü kalır bu adamı boşar diyosanız da en kısa sürede söyleyin bu süreçte de bu kadınla babanız arasındaki şeyin ciddiyetini de öğrenmeye bakın derim.
Bi de böyle şeyler çok uzun süre gizli kalamaz mutlaka bi yerde patlak verip anneiz farkedicektir. Gerçi uzaklar biraz uzun sürebilir.
Ben yerinizde olsaydım bu konuyu mutlaka anneme uygun bi dille yalnızken anlatırdım. Aldatmak çok ağır bişey. Her kadının bu ihaneti öğrenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Yapacağı şeye kişi kendi karar verir. Ama öğrendiği anda sizi bi kaos bekliyor bunun da bilincinde olun.
Bi de böyle şeyler çok uzun süre gizli kalamaz mutlaka bi yerde patlak verip anneiz farkedicektir. Gerçi uzaklar biraz uzun sürebilir.
Ben yerinizde olsaydım bu konuyu mutlaka anneme uygun bi dille yalnızken anlatırdım. Aldatmak çok ağır bişey. Her kadının bu ihaneti öğrenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Yapacağı şeye kişi kendi karar verir. Ama öğrendiği anda sizi bi kaos bekliyor bunun da bilincinde olun.