Cnm peki sendede bu hismi sadecene yaninbaska bilirti olmaksizin bendeki oyle yogun yani bana biraz acsrsan kendimi rahatlatmam acisindan cok sevinirimHissettiklerinizin aynısı bende de var. Psikolojik destek almaya başlamıştım. Psikolog hanımefendiciğim bana çözümü kendim bulmam gerektiğini söyledi. E çözümü ben bulsam siz de işim ne dimi? Sonrasında kendisine gitmeyi bıraktım zaten.
Ara ara yoklar bana yine. Napcağımı bilmiyorum ben de. Burdaki çözümlere bakayım bari.
Sebeb sizbyeremi geliyodu seninkide aglama falan varmiydiBenim çok sık olurdu. Sanki çok kısa süre sonra ölecekmişim gibi gelirdi. Şimdi daha az oluyor, namaz kılmaya başladığımdan beri. Hatta hemen geleceğini bilsem korkmayacakmışım gibi geliyor.
Olmaz mı. Vardı eskiden çok yoğundu, sebep yok, dediğin gibi bir his. Hani öleceğini hisseder bir insan sonrada ölür falan, bende öyleydim hissediyordum resmen, yıllar geçiyor ölmedim ama işteSebeb sizbyeremi geliyodu seninkide aglama falan varmiydi
Cok saol cnm ya benimde gecer ins hep korku hicbirseyden zevk almiyorum cocugumla bile ilgilenemiyorum sanki hersey bitmis gibi gerci ben bunu daha oncede yasadim ama tekrar gelince daha kotu oluyo insan[/QUOTE][QUOTE="Kaety, post: 38040102, member: 41483z mı. Vardı eskiden çok yoğundu, sebep yok, dediğin gibi bir his. Hani öleceğini hisseder bir insan sonrada ölür falan, bende öyleydim hissediyordum resmen, yıllar geçiyor ölmedim ama işte
Bide nekadar donem surmustu bu his sende cnm kafanida sisirdim ama kusurama bakma[/QUOTE]Cok saol cnm ya benimde gecer ins hep korku hicbirseyden zevk almiyorum cocugumla bile ilgilenemiyorum sanki hersey bitmis gibi gerci ben bunu daha oncede yasadim ama tekrar gelince daha kotu oluyo insan
Hayır sorun değil, bende yaşadığım için ne kadar tatsız olduğunu çok iyi bilirim. Herşeyden önce psikiyatriye görünmelisin. İbadetlerimi yerine kadar diyebilirim. Hangi din olduğu hiç önemli değil, her inançta dünyada iyi olmak gerekiyor. Yani sen önce kendini gözden geçir. Ben kötü biri değilsen, yanlış işler yapmıyorsan cezalandırılmazsın.Bide nekadar donem surmustu bu his sende cnm kafanida sisirdim ama kusurama bakma
Muslumanim elhamdulullah ya hem obur taraf hem esim napar annem napar cocugum bide hep boyle dusuncelr sanki kimse kurtamiycak beni olucem gibi boyle niye boyleoluyo bbilmiyorum ya off
Mesela bana durduk yerde olabiliyo. İçimde bi sıkıntı oluyo. Şimdi ölcem ya diyorum. Ölürsem naparım. Ailem napar ben naparım. Diyip düşünmeye başlıyorum. Kafamda kuruyorum. Ama içimde öyle bi sıkıntı oluyoki. Ölüm korkusu gibi. Yani tam anlatamadım ama böyle.Cnm peki sendede bu hismi sadecene yaninbaska bilirti olmaksizin bendeki oyle yogun yani bana biraz acsrsan kendimi rahatlatmam acisindan cok sevinirim
Anladim cnm sadecene his var yani sendede demi bide nezamandir bu his var sende hayatini etkiliyomu birileriyle konistunmu bu konuyu hicMesela bana durduk yerde olabiliyo. İçimde bi sıkıntı oluyo. Şimdi ölcem ya diyorum. Ölürsem naparım. Ailem napar ben naparım. Diyip düşünmeye başlıyorum. Kafamda kuruyorum. Ama içimde öyle bi sıkıntı oluyoki. Ölüm korkusu gibi. Yani tam anlatamadım ama böyle.
Bi arkadasımla konustum bu durumu. Onda da oluyomus. Panik atak başlangıcı demiş psikiyatrist. İlac kullandım ve gecti dedi
canım ben ilkin ölecekmişim gibi hissediyordum, korkudan rengim bembeyaz kesiliyordu sonra acayip bir sıcaklık hissediyordum vucudumda daha sonra panik atak geçirmeye başladım zaten.canım istersen bir doktora görün çünkü bu hisler sadece pisikolojik vucut kaldıramadığı sıkıntıların alarmını veriyor genelde.Cnm seninkide sadece his miydi yani ben olcem hissediyorum falanmi diyodun korkuyomuydun yoksa baska belirtiler varmiydi bendeki sadece his o yüzden cok korkuyorum
Gidicem cnm zaten bu haftada ama bende atak falan yok sadecene yogun his bunalti o anda korku sen bu ataklari o his geldikten sonrami geciriyodun yoksa zamanlama atak gelmeye basladicanım ben ilkin ölecekmişim gibi hissediyordum, korkudan rengim bembeyaz kesiliyordu sonra acayip bir sıcaklık hissediyordum vucudumda daha sonra panik atak geçirmeye başladım zaten.canım istersen bir doktora görün çünkü bu hisler sadece pisikolojik vucut kaldıramadığı sıkıntıların alarmını veriyor genelde.
zamanla ataklar gelmeye başladı canımGidicem cnm zaten bu haftada ama bende atak falan yok sadecene yogun his bunalti o anda korku sen bu ataklari o his geldikten sonrami geciriyodun yoksa zamanlama atak gelmeye basladi
Ilk baslarda yani benimki gibi hismiydi cnmzamanla ataklar gelmeye başladı canım
Bende onu mrk ediyom gercekten oluceklerini hissederlermi diye ondan korkuyom isteOlmaz mı. Vardı eskidekorkuyom yoğundu, sebep yok, dediğin gibi bir his. Hani öleceğini hisseder bir insan sonrada ölür falan, bende öyleydim hissediyordum resmen, yıllar geçiyor ölmedim ama işte
evet canımIlk baslarda yani benimki gibi hismiydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?