• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm hissi

Bende onu mrk ediyom gercekten oluceklerini hissederlermi diye ondan korkuyom iste
B
Bide olum korkusu olanlar sokaga cikamazlar asansore binemezler tek kalamazlar vs vs ama bende bunlar yok cnm.bunlar normalmi peki sende varmiydi boyle korku durumlari bemde yok mesala tek basima asansore falan binebiliyorum

B

Bide olum korkusu olanlar sokaga cikamazlar asansore binemezler tek kalamazlar vs vs ama bende bunlar yok cnm.bunlar normalmi peki sende varmiydi boyle korku durumlari bemde yok mesala tek basima asansore falan binebiliyorum
bendede bunlar yok ama hatırlıyorumda panik atakları çok ağır geçirdiğim zamanlar araba ile yolculuk yaparken bir tünelden geçtiğimiz zaman nefes alamıyordum sokağa gece çıktığımda o garip ölüm korkusu sarıyordu beni yine

Ama sadece hissi yasarken yoktu demi cnm cok sıktı m senide ara arada geliyo demistin yanekadar suruyo geldiginde o his sende

Seytanın Vesvesesi varsa Seninde Besmelen var canım benim Kalkınca 7 Tane Ayetel Kursi oku inşallah zamanla ferahlarsın. Olumden korkacak ne varki hem :) Bu Alemde diriden korkacaksın

8043460, member: 537581"]Seytanın Vesvesesi varsa Seninde Besmelen var canım benim Kalkınca 7 Tane Ayetel Kursi oku inşallah zamanla ferahlarsın. Olumden korkacak ne varki hem :) Bu Alemde diriden korkacaksın[/QUOTE]
Allah razi olsun cnm nebiLiyim iste normalde korkmam ama o his geldigi zaman cok korkuyom malummu oluyo diye

bazen hastalık geçirip ,panik atak olan insanlarda bu tarz düşünceler olabiliyor
ölüm korkusu herkese bi ara görünür.
ne zamanlar böyle korkularınız oluyor?

bazen hastalık geçirip ,panik lan insanlarda bu tarz düşünceler olabiliyor
ölüm korkusu herkese bi ara görünür.
ne zamanlar böyle korkularınız oluyor?
Daha onceden de vardi 3 sene once falan ilac tedavisi gordum gecti ilaclarida doktor konturolunde biraktim simdi yine geldi o his bi kac gundur boyleyim cok mutsuzum korkuyorum

Daha onceden de vardi 3 sene once falan ilac tedavisi gordum gecti ilaclarida doktor konturolunde biraktim simdi yine geldi o his bi kac gundur boyleyim cok mutsuzum korkuyorum
anladım,dr'unuz ne teşhisi koydu peki?
bu arada geçmiş olsun
inşallah atlatabilirsiniz.

Ozamnlar kaygi bozukligu demisti niye mrk ettiniz yanlis anlamayin sorma sebebim ben bunada takarim cunku demissiniz ya ins atlabilirsiniz diye
he yok yok takılma : )
temenni babında kullandım,inşaallah atlatabilirsiniz diye
panik atağınız var mı?
genelde panik atak halinde ölümü düşünürler
eğer böyleyse,panik atak uzun süren bir şey değil
dr'lar hep öyle der,ölücem sanırsın,ama ölmezsin
böyle bi durum varsa kendinizi dinlemeyin,koyun kafanızı yastığa
uyumaya çalışın.

he yok yok takılma : )
temenni babında kullandım,inşaallah atlatabilirsiniz diye
panik atağınız var mı?
genelde panik atak halinde ölümü düşünürler
eğer böyleyse,panik atak uzun süren bir şey değil
dr'lar hep öyle der,ölücem sanırsın,ama ölmezsin
böyle bi durum varsa kendinizi dinlemeyin,koyun kafanızı yastığa
uyumaya çalışın.
Sadecene his bide o his geldimi yogun ic sıkıntı si yogun korku okadar tek faln kabilyorum yani buda panik atakmidir bilmiyorum tabi

8043460, member: 537581"]Seytanın Vesvesesi varsa Seninde Besmelen var canım benim Kalkınca 7 Tane Ayetel Kursi oku inşallah zamanla ferahlarsın. Olumden korkacak ne varki hem :) Bu Alemde diriden korkacaksın
Allah razi olsun cnm nebiLiyim iste normalde korkmam ama o his geldigi zaman cok korkuyom malummu oluyo diye[/QUOTE]
Malum mu oluyor :) Daha neler sadece vesvese inanki surekli oku Allah'ın izniyle vaden bitmemişse birseycik olmaz.

[QUOTErazi olsun cnm="leylmira, post: 38044022, member: 537581"]Allah razi olsun cnm nebiLiyim iste normalde korkmam ama o his geldigi zaman cok korkuyom malummu oluyo diye[/QUOTE]
Malum mu oluyor :) Daha neler sadece vesvese inanki surekli oku Allah'ın izniyle vaden bitmemişse birseycik olmaz. [/QUOTE]
Allah

[QUOTErazi olsun cnm="leylmira, post: 38044022, member: 537581"]Allah razi olsun cnm nebiLiyim iste normalde korkmam ama o his geldigi zaman cok korkuyom malummu oluyo diye
Malum mu oluyor :) Daha neler sadece vesvese inanki surekli oku Allah'ın izniyle vaden bitmemişse birseycik olmaz. [/QUOTE]
Allah[/QUOTE]
Allah razi olsun canim

ilk once al guzel bi abdest gerekirse gusul abdesti sonra al eline KURAN I KERIM basla okumaya turkce melaini her canli olumu tadacaktir yalniz sen degil ki hepimiz olucez Rabbim hayirli omurler ve hayirli olumler versin herkeze sirasi gelen tabikide olucek Rabbimin yazdigi gune kadar yasiycaz hepimiz sen neyin korkusunu yasiyorsun ki bol bol dualar et kuranlar oku ozaman olumden korkmazsin insan hic sevdigiyle kavusmaktan korkar mi Rabbim bizim en sevgilimiz ve gun gelicek hepimiz ona kavusucaz bak sukret hasta degilsin bisey degilsin ne diye olumu aklina getiriyorsun ki belki sen bu sayfada en uzun omurlusundur kim bilebilir ki bunu Rabbimden baska korkma karde Rabbim yardimcin olsun

Sadecene his bide o his geldimi yogun ic sıkıntı si yogun korku okadar tek faln kabilyorum yani buda panik atakmidir bilmiyorum tabi
siz doktorunuza gidin bakalım ne diyecek size.
ama panik atağa çok benziyor
aslında ölmediğnizi gördükten sonra bu duruma alışmanız lazım.

Anksiyete deniyor buna
Bazen çok ağır olabiliyor.
Allah yardım etsin

="dertli gelin, post: 38044102, member: 629662"]ilk once al guzel bi abdest gerekirse gusul abdesti sonra al eline KURAN I KERIM basla okumaya turkce melaini her canli olumu tadacaktir yalniz sen degil ki hepimiz olucez Rabbim hayirli omurler ve hayirli olumler versin herkeze sirasi gelen tabikide olucek Rabbimin yazdigi gune kadar yasiycaz hepimiz sen neyin korkusunu yasiyorsun ki bol bol dualar et kuranlar oku ozaman olumden korkmazsin insan hic sevdigiyle kavusmaktan korkar mi Rabbim bizim en sevgilimiz ve gun gelicek hepimiz ona kavusucaz bak sukret hasta degilsin bisey degilsin ne diye olumu aklina getiriyorsun ki belki sen bu sayfada en uzun omurlusundur kim bilebilir ki bunu Rabbimden baska korkma karde Rabbim yardimcin olsun[/QUO saolasin cnm

Back
X