Ölüm hissi

Merhabalar yaklaşık 2 ay önce kötü bir rüyadan sonra bende ölüm korkusu başladı sürekli bu his benimle geceleri uyuyama göğüs ağrısı ile mücadele ettim ve ağlama krizleri kaç defa acillik oldum bilmiyorum sonuçlar hep temiz çıktı.Aile hekimi kaygı bozukluğu var dedi ve prozac yazdı bana kullanmaya başladım yine de iyi olamıyorum hala korkuyorum
İyi bir psikiyatriste görünün..

Canım peki senin nasıl oluyor mesela ben şu an oturuyorum ya sürekli zaten aklımda o düşünce böyle Allah korusun cenazemi falan düşünüyorum eşimi çocuklarımı üzülürler mi ailemi falan sürekli aklımda ya sürekli aklımda ya
Bende öyleyim maalesef aklımdan çıkmıyor

Şöyle düşünelim; herkes ölüyor. Bu sadece bizim başımıza gelen bir şey değil. Şu an bildiğimiz en güzel/yakışıklı insan da ölecek. En zengini de...

Yaş ilerledikçe ölen sevdiklerimiz olacak. Bir yanda yaşamın güzelliği bir yanda onlara olan özlem olacak. Ölüm o kadar korkunç olmayacak.

Ki ölüm bence korkunç bir şey değil, bilakis hepimizi eşitleyen bir şey. Yaşam boyunca diğer canlılarla bir çok farklı hayat çizgimiz olur lakin bizi sadece ölüyor olmak eşitler.

Uzun lafın kısası yaşıyor olmanın hakkını vermeye çalışın, hepsi bu...

X