BBende onu mrk ediyom gercekten oluceklerini hissederlermi diye ondan korkuyom iste
Bide olum korkusu olanlar sokaga cikamazlar asansore binemezler tek kalamazlar vs vs ama bende bunlar yok cnm.bunlar normalmi peki sende varmiydi boyle korku durumlari bemde yok mesala tek basima asansore falan binebiliyorumevet canım
bendede bunlar yok ama hatırlıyorumda panik atakları çok ağır geçirdiğim zamanlar araba ile yolculuk yaparken bir tünelden geçtiğimiz zaman nefes alamıyordum sokağa gece çıktığımda o garip ölüm korkusu sarıyordu beni yineB
Bide olum korkusu olanlar sokaga cikamazlar asansore binemezler tek kalamazlar vs vs ama bende bunlar yok cnm.bunlar normalmi peki sende varmiydi boyle korku durumlari bemde yok mesala tek basima asansore falan binebiliyorum
Daha onceden de vardi 3 sene once falan ilac tedavisi gordum gecti ilaclarida doktor konturolunde biraktim simdi yine geldi o his bi kac gundur boyleyim cok mutsuzum korkuyorumbazen hastalık geçirip ,panik lan insanlarda bu tarz düşünceler olabiliyor
ölüm korkusu herkese bi ara görünür.
ne zamanlar böyle korkularınız oluyor?
anladım,dr'unuz ne teşhisi koydu peki?Daha onceden de vardi 3 sene once falan ilac tedavisi gordum gecti ilaclarida doktor konturolunde biraktim simdi yine geldi o his bi kac gundur boyleyim cok mutsuzum korkuyorum
Ozamnlar kaygi bozukligu demisti niye mrk ettiniz yanlis anlamayin sorma sebebim ben bunada takarim cunku demissiniz ya ins atlabilirsiniz diyeanladım,dr'unuz ne teşhisi koydu peki?
bu arada geçmiş olsun
inşallah atlatabilirsiniz.
he yok yok takılma : )Ozamnlar kaygi bozukligu demisti niye mrk ettiniz yanlis anlamayin sorma sebebim ben bunada takarim cunku demissiniz ya ins atlabilirsiniz diye
Sadecene his bide o his geldimi yogun ic sıkıntı si yogun korku okadar tek faln kabilyorum yani buda panik atakmidir bilmiyorum tabihe yok yok takılma : )
temenni babında kullandım,inşaallah atlatabilirsiniz diye
panik atağınız var mı?
genelde panik atak halinde ölümü düşünürler
eğer böyleyse,panik atak uzun süren bir şey değil
dr'lar hep öyle der,ölücem sanırsın,ama ölmezsin
böyle bi durum varsa kendinizi dinlemeyin,koyun kafanızı yastığa
uyumaya çalışın.
Allah razi olsun cnm nebiLiyim iste normalde korkmam ama o his geldigi zaman cok korkuyom malummu oluyo diye[/QUOTE]8043460, member: 537581"]Seytanın Vesvesesi varsa Seninde Besmelen var canım benim Kalkınca 7 Tane Ayetel Kursi oku inşallah zamanla ferahlarsın. Olumden korkacak ne varki hem :) Bu Alemde diriden korkacaksın
Malum mu oluyor :) Daha neler sadece vesvese inanki surekli oku Allah'ın izniyle vaden bitmemişse birseycik olmaz. [/QUOTE][QUOTErazi olsun cnm="leylmira, post: 38044022, member: 537581"]Allah razi olsun cnm nebiLiyim iste normalde korkmam ama o his geldigi zaman cok korkuyom malummu oluyo diye
siz doktorunuza gidin bakalım ne diyecek size.Sadecene his bide o his geldimi yogun ic sıkıntı si yogun korku okadar tek faln kabilyorum yani buda panik atakmidir bilmiyorum tabi
Olmediginizi gordukten sonra derken anlamadimsiz doktorunuza gidin bakalım ne diyecek size.
ama panik atağa çok benziyor
aslında ölmediğnizi gördükten sonra bu duruma alışmanız lazım.
Evet cnm ozamanlar doktorun tesisi buydu anksiyete geldimi ama inandiramiyosun buna kendini isteAnksiyete deniyor buna
Bazen çok ağır olabiliyor.
Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?