Ölüm hissi

Takinti hastaliginda sadecene his olabiliyormu
Bende tam içeriğini bilmiyorum ama sürekli birseyleri kafaya takıyorsun,sonra o kafana taktığın şeyler olmasin diye kendince bazı şeyler yapiyor önlemler aliyorsun falan..bende arkadasim için arastirmistim internetten bak bakalim sende varmi belirtileri

Cnm oncrdende bende bu his vardi sadecene kendime karsi ama aileme bisey olcsk korkusu degil dayanilmaz hale gelmisti devamli olumcem ben kafammda sacma sapan seneryolar falan gittim doktora en hafif antidepresan verdi bana icmeye basladiktan 4 ay sonra duzelmeye badladim 1 bucuk sene tedaviye devsm ettik yine tabi ondan sonra 2 sene gecti tedavi biteli yani simdi yine yogun bi sekilde o his geldi sendede olucem hissi varmi

Bu his bi hastalik peki piskolijik olarak onu anlayamiyorum tek basina bsska belirti olmaksizin

canım allah yardımcımız olsun anlayabiliyorum seni ben kendimden korkmuyor sevdiklerimden korkuyorum odaha zor herzaman gözümün önünde değiller heran aklım onlarda oluor

Bu his bi hastalik peki piskolijik olarak onu anlayamiyorum tek basina bsska belirti olmaksizin
ilaçların faydası oluorsa bende doktora gideyim biran önce bu felaket tellalı düşünceler beni mahfediyor sende bir doktora git bence bendede genel anlamda başka problem yok ama genelde enufakşeyi kafa takarım

Belki bu korkunuzu tetikleyen baska seyler vardir.
Olumu herkes dusunur ve bilinmeyen bir seyden korkulabilinirde.
Ancak hayatinizi etkileyecek kadar cok dusunuyorsaniz tekrar gorurun bence doktorunuza.

Depresyonun tekrarlamis kuzu bence

Sevdigniz bir yakininizi mi kaybettiniz acaba,ne zaman basladi bu korkular merak ettim.
Birde olum ve sonraki yasamla ilgili bilginiz var mi,insan bilmedigi seyden de korkar. Yada korktugu konunun ustune gitmeli deyim ben.hani dini bir kitap varsa evinizde ilmihal tarzi ona bir goz atin.bu anlatilanlarin sadece sizin icin degil,tum canlilar icin gecerli oldugunu dusunun.faydasi olur bence.olmazsa da doktoru tavsiye etmis zaten bircok arkadas zaten.

canım bendede depresyon ilkin ölüm hissi ile başladı, sonra panik atağa geçti, bazende değişik kaygılarla sevdiklerimden birine birşey olacak korkusuyla yuvarlanıp gitti.kısacası adı psikolojik bozukluk.eğer altta, onu besleyen bir üzütü ve kaygı varsa, devam eder hatta ilerler

Ölümden korkmak bilmemektir. Bilinçsizliktir, yani bilinmeyen şeyler gizemli olduğu için korku yaratır.

Hangi dine inanıyorsun bilmiyorum ama benim inandığım dinde ölmek yok, sonsuz hayat var. Ölüm aslında uykudan uyanış. Faniye göre ölüm gerçekleşir gerçekleşmez başka bir hayat yaşayamaya başlıyorsun, saniyeler içinde geçiş oluyor yani.

Ama buna bir sürü hurafe katılmış, dinden soğutmak için yalanlar eklenmiş. Dünya hayatı bile bu kadar kusursuz ayarlanmışken, sonsuz hayat kötü olabilir mi?

Sadece bu dünyada iyi işler yapamaya çalışmak önemli işte. Onu da ne kadar yapabiliyorsak. Asıl düşünmen gereken nokta burası.

Tekrar depresyona giriyor olabilirsin.
Ya da bilinç altına yerleşmiş bazı korkuların olabilir.
Tekrardan bir psikologa git.

Vallahi ne yalan söyliyim bende yaşarım sık sık bu hissi. Gerçi benimki ölüm ve kabir konularına biraz takıklığımdan meydana geliyor sanırım bilmiyorum. Bir de birkaç ay önce yakın bir arkadaşımı kaybettim, kefenle gördüm, gömülürken.. Çok korktum şimdi sürekli aklımda. Mezarın içinde ne yaparım, karanlıktır korkarım diye acayip düşünceler var zihnimde. En nihayetinde çözümü ibadette buldum. İbadet ettiğim sürece öleceğim gibi hissetsemde korkum olmuyor, alnım açık başım pek giderim gibi bir durum yani Sana da öneririm. Bu arada yalnız değilmişim ona da sevindim bir garip benimdir sanıyordum

Peki sendede sadecene djrup dururken hismi oluyo bide boyle hic bisey yapasi gelmiyo insanin hatatla bagintisi falan kopuyo seninkide boylwmi cvpl

Cnm seninkide sadece his miydi yani ben olcem hissediyorum falanmi diyodun korkuyomuydun yoksa baska belirtiler varmiydi bendeki sadece his o yüzden cok korkuyorum

Hissettiklerinizin aynısı bende de var. Psikolojik destek almaya başlamıştım. Psikolog hanımefendiciğim bana çözümü kendim bulmam gerektiğini söyledi. E çözümü ben bulsam siz de işim ne dimi? Sonrasında kendisine gitmeyi bıraktım zaten.
Ara ara yoklar bana yine. Napcağımı bilmiyorum ben de. Burdaki çözümlere bakayım bari.

Bendede oluyo o his sürekli panik ataktan kaynaklanıyo . Elinde olmadan olan bişey geçmiyo malesef . Ben îlaç kullanınca iyi oluyorum bırakınca başa dönüyoz malesef.

Bendede oluyo o his sürekli pandururken ik ataktan kaynaklanıyo . Elinde olmadan olan bişey geçmiyo malesef . Ben îlaç kullanınca iyi oluyorum bırakınca başa dönüyoz malesef.
Tmm da cnm yani demek istegim olumcem hissi biyerine falan takmadsnmi geldi durup yani onu mrk ediyom panik atak gelenekadar nekadar sure vardi hayatini etkiledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…