- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Bende tam içeriğini bilmiyorum ama sürekli birseyleri kafaya takıyorsun,sonra o kafana taktığın şeyler olmasin diye kendince bazı şeyler yapiyor önlemler aliyorsun falan..bende arkadasim için arastirmistim internetten bak bakalim sende varmi belirtileriTakinti hastaliginda sadecene his olabiliyormu
Cnm oncrdende bende bu his vardi sadecene kendime karsi ama aileme bisey olcsk korkusu degil dayanilmaz hale gelmisti devamli olumcem ben kafammda sacma sapan seneryolar falan gittim doktora en hafif antidepresan verdi bana icmeye basladiktan 4 ay sonra duzelmeye badladim 1 bucuk sene tedaviye devsm ettik yine tabi ondan sonra 2 sene gecti tedavi biteli yani simdi yine yogun bi sekilde o his geldi sendede olucem hissi varmibendede butarz sorunlar başladı buaralar gördüğüm kötü rüayalarında etkisi oluyor bendede sevdiklerimin öleceğini korkusu var tamam herkes öleceantidepresan verde bana ben erken olacakmış gibi hisse kapılıp tel çalsa kapı çalsa havaya zıplar hale geldim
geç telefon çalsa bağıra bağıra ağlamaya başlıyorum yada kalbim duaracak gibi oluyor
ölecekmişim gibi oluyorum bazende
çok kötü felaket şeyler geliyor aklıma uykumda bile rahat yok kötü rüyalar görüyorm sürekli napacağımı şaşırdım hiç doktora gitmedim önceleride oluyordu ama buaralar daha sık olmaya başladı rüya görüp sabahın 6sına kadar uyanık kalıp annemi kardeşimi arıyorum yada eşimin nefesini kontrol ediyorm çok kötü oluyorum nerdeyse günün çoğu saati böyle endişe dolu geçiyor
bende bir uzmana başvursam faydası olurmu acaba siz neşekilde tedaviolmuştunuz önceleri
Bu his bi hastalik peki piskolijik olarak onu anlayamiyorum tek basina bsska belirti olmaksizinpamuksekerim23 .!.:bendede butarz sorunlar başladı buaralar gördüğüm kötü rüayalarında etkisi oluyor bendede sevdiklerimin öleceğini korkusu var tamam herkes ölecek ama ben erken olacakmış gibi hisse kapılıp tel çalsa kapı çalsa havaya zıplar hale geldim
geç telefon çalsa bağıra bağıra ağlamaya başlıyorum yada kalbim duaracak gibi oluyor
ölecekmişim gibi oluyorum bazende
çok kötü felaket şeyler geliyor aklıma uykumda bile rahat yok kötü rüyalar görüyorm sürekli napacağımı şaşırdım hiç doktora gitmedim önceleride oluyordu ama buaralar daha sık olmaya başladı rüya görüp sabahın 6sına kadar uyanık kalıp annemi kardeşimi arıyorum yada eşimin nefesini kontrol ediyorm çok kötü oluyorum nerdeyse günün çoğu saati böyle endişe dolu geçiyor
bende bir uzmana başvursam faydası olurmu acaba siz neşekilde tedaviolmuştunuz önceleri
canım allah yardımcımız olsun anlayabiliyorum seni ben kendimden korkmuyor sevdiklerimden korkuyorum odaha zor herzaman gözümün önünde değiller heran aklım onlarda oluorCnm oncrdende bende bu his vardi sadecene kendime karsi ama aileme bisey olcsk korkusu degil dayanilmaz hale gelmisti devamli olumcem ben kafammda sacma sapan seneryolar falan gittim doktora en hafif antidepresan verdi bana icmeye basladiktan 4 ay sonra duzelmeye badladim 1 bucuk sene tedaviye devsm ettik yine tabi ondan sonra 2 sene gecti tedavi biteli yani simdi yine yogun bi sekilde o his geldi sendede olucem hissi varmi
ilaçların faydası oluorsa bende doktora gideyim biran önce bu felaket tellalı düşünceler beni mahfediyor sende bir doktora git bence bendede genel anlamda başka problem yok ama genelde enufakşeyi kafa takarımBu his bi hastalik peki piskolijik olarak onu anlayamiyorum tek basina bsska belirti olmaksizin
Depresyonun tekrarlamis kuzu benceBende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
Oylemi dersiniz ama tek basina bu hissi hic anliyamiyorum benDepresyonun tekrarlamis kuzu bence
canım bendede depresyon ilkin ölüm hissi ile başladı, sonra panik atağa geçti, bazende değişik kaygılarla sevdiklerimden birine birşey olacak korkusuyla yuvarlanıp gitti.kısacası adı psikolojik bozukluk.eğer altta, onu besleyen bir üzütü ve kaygı varsa, devam eder hatta ilerlerBende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
Ölümden korkmak bilmemektir. Bilinçsizliktir, yani bilinmeyen şeyler gizemli olduğu için korku yaratır.Bende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
Vallahi ne yalan söyliyim bende yaşarım sık sık bu hissi. Gerçi benimki ölüm ve kabir konularına biraz takıklığımdan meydana geliyor sanırım bilmiyorum. Bir de birkaç ay önce yakın bir arkadaşımı kaybettim, kefenle gördüm, gömülürken.. Çok korktum şimdi sürekli aklımda. Mezarın içinde ne yaparım, karanlıktır korkarım diye acayip düşünceler var zihnimde. En nihayetinde çözümü ibadette buldum. İbadet ettiğim sürece öleceğim gibi hissetsemde korkum olmuyor, alnım açık başım pek giderim gibi bir durum yaniBende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
Peki sendede sadecene djrup dururken hismi oluyo bide boyle hic bisey yapasi gelmiyo insanin hatatla bagintisi falan kopuyo seninkide boylwmi cvplVallahi ne yalan söyliyim bende yaşarım sık sık bu hissi. Gerçi benimki ölüm ve kabir konulcvplarsan sevinirima biraz takıklığımdan meydana geliyor sanırım bilmiyorum. Bir de birkaç ay önce yakın bir arkadaşımı kaybettim, kefenle gördüm, gömülürken.. Çok korktum şimdi sürekli aklımda. Mezarın içinde ne yaparım, karanlıktır korkarım diye acayip düşünceler var zihnimde. En nihayetinde çözümü ibadette buldum. İbadet ettiğim sürece öleceğim gibi hissetsemde korkum olmuyor, alnım açık başım pek giderim gibi bir durum yaniSana da öneririm. Bu arada yalnız değilmişim ona da sevindim bir garip benimdir sanıyordum
canım bendede depresyon ilkin ölüm hissi ile başladı, sonra panik atağa geçti, bazende değişik kaygılarla sevdiklerimden birine birşey olacak korkusuyla yuvarlanıp gitti.kısacası adı psikolojik bozukluk.eğer altta, onu besleyen bir üzütü ve kaygı varsa, devam eder hatta ilerler
Cnm seninkide sadece his miydi yani ben olcem hissediyorum falanmi diyodun korkuyomuydun yoksa baska belirtiler varmiydi bendeki sadece his o yüzden cok korkuyorumcanım bendede depresyon ilkin ölüm hissi ile başladı, sonra panik atağa geçti, bazende değişik kaygılarla sevdiklerimden birine birşey olacak korkusuyla yuvarlanıp gitti.kısacası adı psikolojik bozukluk.eğer altta, onu besleyen bir üzütü ve kaygı varsa, devam eder hatta ilerler
Bendede oluyo o his sürekli panik ataktan kaynaklanıyo . Elinde olmadan olan bişey geçmiyo malesef . Ben îlaç kullanınca iyi oluyorum bırakınca başa dönüyoz malesef.Bende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
Tmm da cnm yani demek istegim olumcem hissi biyerine falan takmadsnmi geldi durup yani onu mrk ediyom panik atak gelenekadar nekadar sure vardi hayatini etkiledimiBendede oluyo o his sürekli pandururken ik ataktan kaynaklanıyo . Elinde olmadan olan bişey geçmiyo malesef . Ben îlaç kullanınca iyi oluyorum bırakınca başa dönüyoz malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?