• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm hissi

Bende çocukken hep ölecekmişim sanki o gün ben ölecekmişim gibi gelirdi bazen bu aklıma gelmese de ara sıra tekrarlardı ortada hiç bir neden yokken diyelim ki uykudan kalkardım, ölecekmişim gibi gelirdi. Bunun nedeni ölüm korkusuydu bana göre çünkü aile büyüklerimizin özellikle de görmek istediklerimin fakat göremediklerimin öldüğünü bilmek adeta bunu bende bir korku haline getirmişti bu düşünceyi sonraları düşünerek edindim zira beni tehdit eden kimse yoktu.

Daha sonra ise üzücü bir ayrılık yaşadım. Yaklaşık iki yıl üzüntüsünü yaşadığım bir olay oldu ki sonrasında çok şükrettim hayırlı değilmiş gördüm. Sonrasında ise Kur'an-ı Kerim okumaya başladım hatırladığım kadarı ile okuyup içerisindekileri anladığımda içimde bu gibi şeyler yok olup gitti size de tavsiye ediyorum Kur'an-ı Kerim Yüce Allah'ın şifa ve rahmet olarak gönderilmiştir diyen bir kitaptır. Artık geçmişin acısı yerine, geçmişin geleceğimden daha hayırlı olmadığının bilincini kabul edebildim, inancım sayesinde. Elbette hepimiz öleceğiz ve Yüce Allah'a döndürüleceğiz, iyi amellerde bulunan insanlar ölmekten neden korksunlar ki.
Kur'an-ı Kerim'de de dediği üzere uykularınızda sizi öldüren ve tekrar dirilten, Yeryüzünü ölümünden sonra yağmurlar ile dirilten O'dur işte sizde öyle ...

Bende çocukken hep ölecekmişim sanki o gün ben ölecekmişim gibi gelirdi bazen bu aklıma gedururken e de ara sıra tekrarlardı ortada hiç bir neden yokken diyelim ki uykudan kalkardım, ölecekmişim gibi gelirdi. Bunun nedeni ölüm korkusuydu bana göre çünkü aile büyüklerimizin özellikle de görmek istediklerimin fakat göremediklerimin öldüğünü bilmek adeta bunu bende bir korku haline getirmişti bu düşünceyi sonraları düşünerek edindim zira beni tehdit eden kimse yoktu.

Daha sonra ise üzücü bir ayrılık yaşadım. Yaklaşık iki yıl üzüntüsünü yaşadığım bir olay oldu ki sonrasında çok şükrettim hayırlı değilmiş gördüm. Sonrasında ise Kur'an-ı Kerim okumaya başladım hatırladığım kadarı ile okuyup içerisindekileri anladığımda içimde bu gibi şeyler yok olup gitti size de tavsiye ediyorum Kur'an-ı Kerim Yüce Allah'ın şifa ve rahmet olarak gönderilmiştir diyen bir kitaptır. Artık geçmişin acısı yerine, geçmişin geleceğimden daha hayırlı olmadığının bilincini kabul edebildim, inancım sayesinde. Elbette hepimiz öleceğiz ve Yüce Allah'a döndürüleceğiz, iyi amellerde bulunan insanlar ölmekten neden korksunlar ki.
Kur'an-ı Kerim'de de dediği üzere uykularınızda sizi öldüren ve tekrar dirilten, Yeryüzünü ölümünden sonra yağmurlar ile dirilten O'dur işte sizde öyle ...
Cnm allah razi olsun sende ama bana bu his ikinci kez geldi daha once geldiginde hastalik takintim falan vardi ole geldi simdi ise sebebsiz durup dururken geldi yani ondan cok korkuyorum

Back
X