- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
yani o anlarda ölücem zannediyorsunuz ya ,ama ölmüyorsunuzOlmediginizi gordukten sonra derken anlamadim
demem o ki bu sizi rahatlatmalı,bu sadece bir korku,panik atak
o anlarda uzanın,dinlenin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani o anlarda ölücem zannediyorsunuz ya ,ama ölmüyorsunuzOlmediginizi gordukten sonra derken anlamadim
Bazen aklıma gelince korku oluyo bayılacam ölecem hastanedeye nasıl yetişecem gibi . Sonra kendimi sakınleştirmeye çalışıyorum.bişeyim yok gayet sağlıklıyım felan diyorum v.s işte .:) zor bi durum:)Tmm da cnm yani demek istegim olumcem hissi biyerine falan takmadsnmi geldi durup yani onu mrk ediyom panik atak gelenekadar nekadar sure vardi hayatini etkiledimi
Malesef oyle siz yine iyisiniz ama bayilmayi hastaneye yetismeyi dusunuyosunuz bende sadecene his bu daha kotu isteBazen aklıma gelince korku oluyo bayılacam ölecem hastanedeye nasıl yetişecem gibi . Sonra kendimi sakınleştirmeye çalışıyorum.bişeyim yok gayet sağlıklıyım felan diyorum v.s işte .:) zor bi durum:)
Cnm cok tesekkur ederim ama benim saglogimla ilgili bi supem yok hani suram agriyo olursemnfalan anlatabilmisimdir umarim bendeki sadecene his korku baska hic bisey degil kanserim kalp krizi geciririm gibi korkularimda yok dedigim gibi sadecene olucekmis gibi hissetme o yuzden cok korkuyorum iste sendede durduk yeremi basladi bu his yani hicbiryerine takmadan sadece his nekadar surdu bide yardimci olursan cok sevinirim[/QUOTE][QUOTEimelek, post: 38053148, member: 407877"]aynı rahatsızlık bende de var. her gün ''bugün ölücem'' diyerek kalkıyorum. durgunlaştım mutsuzum sürekli.. ben şöyle yendim bunu. en kötü ihtimali düşündüm yani diyelim ki gerçekten öldüm. ahirette kötü bir hesap vermemek için artık kötü şeyleri bıraktım. iyilik peşine düştüm. ibadet yapmaya başladım. ölecek olsam en azından ben kötü ve sahtekar bir insandım kesin cehenneme gidicem diye pişmanlık yaşamam en azındanç onun dışında bence bir doktora da git check up yaptır. sağlıklı olduğunu doktor da söylesin en azından için rahatlar. umarım yardımcı olmuşumdur.
bende bir kaç aydır var. panik atak hastasıyım ayrıca. ben bir kere kalbim sıkıştı o zaman başladı. ama şuan allaha şükür bir şeyim yok ama yine ölecekmiş gibi his var . ama bana inan ki bu his geçiyor. sen kendini teselli edecek bir şey bulursanç mesela ben korktuğumda kelimei şahadet getirdim. hani ölmeden önce getiren cennete gidermiş derler ya.. mesela sık sık tövbe ediyorum. hem içim inanılmaz huzurla doluyor hem de korkudan arınıyorum. o mutsuzluğu geçirmek için belki sana evcil hayvan sahibi olmak da iyi gelecektir . şuan boşlukta olduğunm için kendine odaklanmış olabilirsin belkide kendini oyalayacak bir şey bul evcil hayvan,bahçe işleri vs.. sık sık arkadaşlarınla çık gez kendine odaklanma kafan meşgul olsun. aklıma geldikçe yazarım umarım yardımcı olmuşumdur[/QUOTE]Cnm cok tesekkur ederim ama benim saglogimla ilgili bi supem yok hani suram agriyo olursemnfalan anlatabilmisimdir umarim bendeki sadecene his korku baska hic bisey degil kanserim kalp krizi geciririm gibi korkularimda yok dedigim gibi sadecene olucekmis gibi hissetme o yuzden cok korkuyorum iste sendede durduk yeremi basladi bu his yani hicbiryerine takmadan sadece his nekadar surdu bide yardimci olursan cok sevinirim
Hepimiz ölcez sadece sen ölmeyeceksin ki...
Amin.bende panik atak hastasi oldugum için zaman zaman yaşıyorum aynı korkuyu o yüzden anlayabiliyorum konu sahibini fakat bu beynimizin bize oyunu sadece hepimiz zamanı geldiğinde ölücez kaçış yok ben bu şekilde sakinleştiriyorum kendimi..onu anlamanız için yaşamanız lazım. Allah kimseye vermesin
Ama cnm bende panik atak belirtileri yokki sadecene hisAmin.bende panik atak hastasi oldugum için zaman zaman yaşıyorum aynı korkuyu o yüzden anlayabiliyorum konu sahibini fakat bu beynimizin bize oyunu sadece hepimiz zamanı geldiğinde ölücez kaçış yok ben bu şekilde sakinleştiriyorum kendimi..
Canım bir doktora gitmeni söylemişim tekrar söylüyorum bir psikologa gitmelisinAma
Ama cnm bende panik atak belirtileri yokki sadecene his
Gittim bugun cnm ama beni ikna edemedi sadexene his var bende dedim baska hic bi belirti yok dedim ilac verdi bakalimCanım bir doktora gitmeni söylemişim tekrar söylüyorum bir psikologa gitmelisin
Kullan ilaclarini mutlaka aksatma Allah şifa versin canim umarim geçer biran önce..bu tarz seyler hissettigin zaman hemen kafani başka seyle meşgul et dağıt kafani müzik dinle,kitap oku,film izle düşünmemeye çalış elinden geldigi kdarGittim bugun cnm ama beni ikna edemedi sadexene his var bende dedim baska hic bi belirti yok dedim ilac verdi bakalim
Cok sagol cnm ya gecer demi daha oncede yasadim ben bu korkuyu hissi gecti simdide gecer ins bu olucem korkusu hissi de pisikojiktir demiKullan ilaclarini mutlaka aksatma Allah şifa versin canim umarim geçer biran önce..bu tarz seyler hissettigin zaman hemen kafani başka seyle meşgul et dağıt kafani müzik dinle,kitap oku,film izle düşünmemeye çalış elinden geldigi kdar
Tabi ki geçicek canım dediğim gibi bu beyninin oyunu sana ölüceğin falan yok..haa tabi ki hepimiz ölücez ama onun yerini zamanini sadece Allah bilir ona çare yok..ama senin bunu sürekli düşünmen sadece psikolojik..dediğim gibi bunu kendi kendine yenmeye çalış aklina geldigi zaman aman diceksin yok öyle bişey beynim oyun oynuyo yine bana hemen kafani baska seylere yönelticeksin,aç müziği oyna,aç bir dizi izle film izle..kendine bir çay demle otur balkonda temiz hava al ailenle arkadaslarinla konuş,eğlen,sinemaya cafeye falan git..kendine aktivite bul biraz mantikli düşün daha yaşın genç hiçbir sağlık problemin yokken durup dururken neden ölesin ki? Ha böyle ölen yokmu tabikide var ama dedigim gibi onu Allahtan başka kimse bilemez kaderinde varsa ölüm geldiginde gidicez hepimiz yani..ama sana gelen düşünce sadece kuruntudan ibaret bunu zorla beynine sokmaya çalışcaksınCok sagol cnm ya gecer demi daha oncede yasadim ben bu korkuyu hissi gecti simdide gecer ins bu olucem korkusu hissi de pisikojiktir demi
Cok saol deniycrm cnm bide nedense sabahtan beri o hisle beraber asiri derecede titereme geliyo vicuduma sitma gibi sanki her yerim zangir zangir titriyorTabi ki geçicek canım dediğim gibi bu beyninin oyunu sana ölüceğin falan yok..haa tabizangir ki hepimiz ölücez ama onun yerini zamanini sadece Allah bilir ona çare yok..ama senin bunu sürekli düşünmen sadece psikolojik..dediğim gibi bunu kendi kendine yenmeye çalış aklina geldigi zaman aman diceksin yok öyle bişey beynim oyun oynuyo yine bana hemen kafani baska seylere yönelticeksin,aç müziği oyna,aç bir dizi izle film izle..kendine bir çay demle otur balkonda temiz hava al ailenle arkadaslarinla konuş,eğlen,sinemaya cafeye falan git..kendine aktivite bul biraz mantikli düşün daha yaşın genç hiçbir sağlık problemin yokken durup dururken neden ölesin ki? Ha böyle ölen yokmu tabikide var ama dedigim gibi onu Allahtan başka kimse bilemez kaderinde varsa ölüm geldiginde gidicez hepimiz yani..ama sana gelen düşünce sadece kuruntudan ibaret bunu zorla beynine sokmaya çalışcaksın
Bu belirtiler kafana taktığın için oluyor işte..dedigim gibi bende panik atak hastasiyim bazen atak geldiginde korkunca beyin kanamasi geciriyo gibi hissediyorum kendimi yada kalp krizi geciriyor gibi..bu atak yüzünden kaç kez hastaneye koştum vücutta belirti var ama ortada kalp krizi falan hicbisey yok dedigim gibi hersey beyinde bitiyor ve tüm organlarimizada o komut veriyor beynini yönlendirmeyi başardigin zaman tüm belirtiler ortadan kalkacaktir emil ol..ben artk bir korku yaşadigimda atak gelince hemen sana verdigim tavsiyeleri yapiyorum ortadan kaldirmaya calisiyorum elimden geldigince ve düzeliyorum sonra..Cok saol deniycrm cnm bide nedense sabahtan beri o hisle beraber asiri derecede titereme geliyo vicuduma sitma gibi sanki her yerim zangir zangir titriyor
Sadecene bu hissin olmasida atakmi peki cnmBu belirtiler kafana taktığın için oluyor işte..dedigim gibi bende panik atak hastasiyim bazen atak geldiginde korkunca beyin kanamasi geciriyo gibi hissediyorum kendimi yada kalp krizi geciriyor gibi..bu atak yüzünden kaç kez hastaneye koştum vücutta belirti var ama ortada kalp krizi falan hicbisey yok dedigim gibi hersey beyinde bitiyor ve tüm organlarimizada o komut veriyor beynini yönlendirmeyi başardigin zaman tüm belirtiler ortadan kalkacaktir emil ol..ben artk bir korku yaşadigimda atak gelince hemen sana verdigim tavsiyeleri yapiyorum ortadan kaldirmaya calisiyorum elimden geldigince ve düzeliyorum sonra..
Yok ben zannetmiyorum çnkü sende panik atak belirtileri çok fazla yok seninki takıntı kafana takmışsın sürekli ayni seyi düşünüyosun..Sadecene bu hissin olmasida atakmi peki cnm