Onun bende belincindeyim ama niye geliyo o his iste sorunum ordaHepimiz ölcez tek sen ölmeyeceksin ki...
Benimde arkadaşımda annesinin öleceği korkusu var hatta konuda açmıştım ben..senin ki de öyle bir takıntı olablirmi acaba okb oldugunu düşünüyorum arkadasimin..sende öyle olablirsin bir psikologa git istersenOnun bende belincindeyim ama niye geliyo o his iste sorunum orda
Baska bi rahatsizlik derken anlamadimBende panik atak hastasıyım,ama ben atak geldiği zaman ölüm korkusu yaşıyorum..siz sürekli bunu düşünüp kafaya takıyorsanız,başka bir rahatsizlik olablir bence doktora görünmelisiniz..
Yani birsürü psikolojik hastalıklar var en iyi bilgiyi doktor verir..sen süreklimi korku yasiyorsun,yoksa ara ara mı oluyor?Baska bi rahatsizlik derken anlamadim
Ama panik apanik atak olanlarda bu his çok baskın olur... psikolojik destek alın..
kendinizi meşgul edecek, yoracak bir şeyler yaparsanız kolay atlatırsınız..
Hayir ben birakmadim 1 bucuk sene kullandim doktor kont[/QUOTE][QUOTE="Tikkabilla, post: 38037275, member: 170770"kontrolünde kestikçlarınıza neden devam etmiyorsunuz? Bu geçti iyileştim ilacı bırakayım gibi bir durum değil. Gerekirse ömür boyu kullanmalısınız o ilaçları..
2 swnedir yoktu su bi kac gundur o hissi coj sik yasiyorum durupYani birsürüdururken psikolojik hastalıklar var en iyi bilgiyi doktor verir..sen süreklimi korku yasiyorsun,yoksa ara ara mı oluyor?
Senin ki panik atak değil diye düşünüyorum..dedigim gibi ben panik atak hastasiyim ve panik atak hislerle olan bir hastalik degil..ben panik atak yüzünden defalarca kalp krizi geciriyorum sandim defalarca beyin kanamasi geciriyorum sandim..yani panik atak vücuttada bazı belirtiler gösteriyor kalp atım hızı artıyor,kan basıncı artıyor falan filan..senin ki his okb yani takıntı hastalığı olma riski var..bence vakit kaybetmeden psikologa git canım2 swnedir yoktu su bi kac gundur o hissi coj sik yasiyorum durup
2 swnedir yoktu su bi kac gundur o hissi coj sik yasiyorum durup
Ins arkadasim ya allah razi olsunbir kaç günlük bir şeyse sıkma canını..hepimizde oluyor dönemlik ruh sıkıntıları.. muhtemelen geçici bir durumdur..
Takinti hastaliginda sadecene his olabiliyormuSenin ki panik atak değil diye düşünüyorum..dedigim gibi ben panik atak hastasiyim ve panik atak hislerle olan bir hastalik degil..ben panik atak yüzünden defalarca kalp krizi geciriyorum sandim defalarca beyin kanamasi geciriyorum sandim..yani panik atak vücuttada bazı belirtiler gösteriyor kalp atım hızı artıyor,kan basıncı artıyor falan filan..senin ki his okb yani takıntı hastalığı olma riski var..bence vakit kaybetmeden psikologa git canım
bendede butarz sorunlar başladı buaralar gördüğüm kötü rüayalarında etkisi oluyor bendede sevdiklerimin öleceğini korkusu var tamam herkes ölecek ama ben erken olacakmış gibi hisse kapılıp tel çalsa kapı çalsa havaya zıplar hale geldimBende olucem hissi var cok korkuyorum cok huzursuzum daha once depresyon gecirmistim 2 sene once ozamanda vsrdi tedavi oldum gecti dimdi yine basladi surekli agliyorum olucekmiyim diye ama bi hastslik takintisi falan yok bende sadecene his benimngibi bu durumu yasiyanlar varmi acaba aydinlatirsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?