- Konu Sahibi doruk14092011
böyle umutsuz anne olur mu hiç canım benim bak sırayla bebek haberleri düşüyor topiğimize seninkide gelecek inşallah hiç üzülmecanım benim bunalmadığım gün mü var arkadaşım ..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle umutsuz anne olur mu hiç canım benim bak sırayla bebek haberleri düşüyor topiğimize seninkide gelecek inşallah hiç üzülmecanım benim bunalmadığım gün mü var arkadaşım ..............
böyle umutsuz anne olur mu hiç canım benim bak sırayla bebek haberleri düşüyor topiğimize seninkide gelecek inşallah hiç üzülme
aaa canım inşllah o günleri görürüz sen nasılsın bu aradacanm yaa ben snn bu sayfanı hç görmemiştim şimdi gördüm çokkkk üzüldm yaa allah sabr versinn Rabbim en kısa bi evlat nasip etsn sana.. acılarını birazda olsa unutturur sana.. ben eminimki senden çookk iyi bi anne olcak Allahın izniyle
aaa canım inşllah o günleri görürüz sen nasılsın bu arada
bnde iyi olmaya çalışıyorum işte adet olmamıştım ya hala olmadım on gün geçti bgn kanda baktırdım 1.17 çıktı salı gtcem doktora hayırlısı olsun hepimiz için inşallahh
hımm canım anlamıyorumki ben kan değerlerni kötü galiba değerler inşallah hepimizin sonu iyi olur
hımm üzüldüm yaaa hayırlısı..........yokmuş yani gebelik... inşallah yaa inşallahh
saol cnm.. ee sen napıyosun görüşmeyeli bıraktınz diğer topiği kimse gelmiyo:))hımm üzüldüm yaaa hayırlısı..........
saol cnm.. ee sen napıyosun görüşmeyeli bıraktınz diğer topiği kimse gelmiyo:))
çok sevindim canım.nasıl özür diledimi.:)))
eveeeeet diledi tabi yaa
çok sevindim canım.hade gözün aydın.:)))
bende bu gün hep evdeydim.temizlik çamaşır falan uğraştım.
sana netten dr bakmamı istermisin.sonra mail yazarsın sende bakalım ne diyecek.
hımmmmmm bak bakalım canım hatta yolla sen mail kendi adına ne deyecek sen çok yorma kendini bakalım çok temizlik yapma
hımmmmmm bak bakalım canım hatta yolla sen mail kendi adına ne deyecek sen çok yorma kendini bakalım çok temizlik yapma
yok cnm . kendi adıma yazamam.çünkü özel mailimden yazdım.bir araştıralımda ben senin adına yazarım maili.sen atarsın.istersen tabi.
gerçi sen araştırıyrsun galiba dr dimi.daha iyisini sen yaparsın herhal.
bizde koçişle pek iyi değiliz.o oyun oynamak istiyor bende, benimle ilgilensin istiyorum.az evvel az kalsın kapışıyorduk.neyse uzatmayayım dedim.
ufff oda bana bu gün neyin var deyip durdu.
amaaaaaaan ne bilem yaaa.