• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

canm yaa ben snn bu sayfanı hç görmemiştim şimdi gördüm çokkkk üzüldm yaa allah sabr versinn:43::43: Rabbim en kısa bi evlat nasip etsn sana.. acılarını birazda olsa unutturur sana.. ben eminimki senden çookk iyi bi anne olcak Allahın izniyle:71::49:

canm yaa ben snn bu sayfanı hç görmemiştim şimdi gördüm çokkkk üzüldm yaa allah sabr versinn:43::43: Rabbim en kısa bi evlat nasip etsn sana.. acılarını birazda olsa unutturur sana.. ben eminimki senden çookk iyi bi anne olcak Allahın izniyle:71::49:
aaa canım inşllah o günleri görürüz sen nasılsın bu arada

seni tanımıyorum ama inan yüreğiminin en derinliklerinde acını yaşadım.belki hepsini değil çünkü biliyorum ki ateş düştüğü yeri yakıyor.ama bir kısmı bile beni çok üzdü...senin doruğun ve hepimizin dorukları bzi cennet kapısında bekleyecekler inanıyorum ve zaten sen ne kadar güzel bir insansınki acına tevekkül etmişsin.kadınlar kulubüne uzun zaman önce yazmama kararı almıştım...senin için yüreğimden geçenleri bil istedim.sen ve senin gibi doruk anneleri dualarımdasınız...

allah sabır versin cnm bugünlerde geçicek
görümcemin bebeği doğup 10 gün yaşadı öldü çok acılar çekti
ondan sonra ekrar hamile kaldı ve dünyalar tatlı kızı var bütün acılarını unutu
zaman ve yeni bir bebek herşeyin ilacı sağlıcakla kal cnm benim.

çok sevindim canım.hade gözün aydın.:)))

bende bu gün hep evdeydim.temizlik çamaşır falan uğraştım.

sana netten dr bakmamı istermisin.sonra mail yazarsın sende bakalım ne diyecek.

hımmmmmm bak bakalım canım hatta yolla sen mail kendi adına ne deyecek sen çok yorma kendini bakalım çok temizlik yapma

hımmmmmm bak bakalım canım hatta yolla sen mail kendi adına ne deyecek sen çok yorma kendini bakalım çok temizlik yapma

yok cnm . kendi adıma yazamam.çünkü özel mailimden yazdım.bir araştıralımda ben senin adına yazarım maili.sen atarsın.istersen tabi.

gerçi sen araştırıyrsun galiba dr dimi.daha iyisini sen yaparsın herhal.

bizde koçişle pek iyi değiliz.o oyun oynamak istiyor bende, benimle ilgilensin istiyorum.az evvel az kalsın kapışıyorduk.neyse uzatmayayım dedim.

ufff oda bana bu gün neyin var deyip durdu.

amaaaaaaan ne bilem yaaa.

yok cnm . kendi adıma yazamam.çünkü özel mailimden yazdım.bir araştıralımda ben senin adına yazarım maili.sen atarsın.istersen tabi.

gerçi sen araştırıyrsun galiba dr dimi.daha iyisini sen yaparsın herhal.

araştırıyorum canım diyorumya kafam allak bullak napıcam hilal bi doktora attım zaten oda yazmıştı tahlillerin yapılması lazım demişti arkadaşım
ay ay ay aya ya ay ay ay ay ay ay

bizde koçişle pek iyi değiliz.o oyun oynamak istiyor bende, benimle ilgilensin istiyorum.az evvel az kalsın kapışıyorduk.neyse uzatmayayım dedim.

ufff oda bana bu gün neyin var deyip durdu.

amaaaaaaan ne bilem yaaa.

bu sıralar zaten içimiz sıkılıyor benim sebebi belliymiş regl oldum sende hamilesin hamile

Back