• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

bu sıralar zaten içimiz sıkılıyor benim sebebi belliymiş regl oldum sende hamilesin hamile

evet doğru regl oldun.onun stresindendir.ben emin değilim ya aslım.kasıklarımda ağrıyor.acaba mı diyorum.

acaba hemen kalırım diye düşündüğümüzden mi böyle hissediyorum bilmiyorum.

evet doğru regl oldun.onun stresindendir.ben emin değilim ya aslım.kasıklarımda ağrıyor.acaba mı diyorum.

acaba hemen kalırım diye düşündüğümüzden mi böyle hissediyorum bilmiyorum.
kalırsın canım tabi bak gör inşallah inşallah
doktor sık falan gelicen dedimi bu hamilel,k nasıl geçirecekmişsin

kalırsın canım tabi bak gör inşallah inşallah
doktor sık falan gelicen dedimi bu hamilel,k nasıl geçirecekmişsin

canım folik asit başladı.onu alacağım.adet olursam kullanmam için bir ilaç verdi.ilaçlar bitince gideceğim.eğer hamileysem öğrenince gideceğim.

evet yaa.bu arada benim bacağımın üste yakın olan yeri ağrıyor.tuhaf bir ağrı.

aslı sence hazırmıyım ben hamileliğe.

aa nerden çıktı şimdi ağrı canım dikkat et kendine yordun kendini
bilmiyoruz ki canım istiyoruz ama acımız sanki hafiflicekmi yooo hep aklmızda olacaklar onların yerine koyucaz yalan mı :(((((((((((((8

hilalcim sence ben hazırmıyım hamileliğe.... söylesene düşüncelerini

kesinlikle hazırsın.bak ne dicem dün doktora dedim ki.kafam da çok soru işareti var.oda dediki sen yeniden hamile olup çocuğunu kucağına almadan bu sorular bitmeyecek.

demekki sorularımdan kurtulmanın tek yolu tekrar anne olmakta.

kesinlikle hazırsın.bak ne dicem dün doktora dedim ki.kafam da çok soru işareti var.oda dediki sen yeniden hamile olup çocuğunu kucağına almadan bu sorular bitmeyecek.

demekki sorularımdan kurtulmanın tek yolu tekrar anne olmakta.
hiç sanmıyorum hilal senin gibi düşünmüyorum hazır değilim ben aslında rüyalarda görmek ........sonra uyanınca olmadığını bilmek çok koyuyor bana hazır değilim ben

Back