• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

hadi bakalım çok sevindim hayırlısı biz kocacığımla hala küsüs bide onun bugün doğum günü ama özür dilemeden barışmıcam...............

kız yapma.git deki doğum günün hatrına barışacağım ama özürünü hala bekliyorum falan bişi de.

adet günlerinin tarihini ve kaç gün sürdüğünü yazıyorsun dimi canm

hayır hilal kaç senelik beraberliğimiz var ilk defa bu kadar küsüs ara sıra konuşuyoruz ama yoğurt al tamam o kadar konuşuyoruz yani ama hayır çok kalbimi kırdı sanada anlattım ortada sorunda yok biliyor ne kadar zor dönemde olduğumu yapmaması gerekiyordu onu barışmıcam...........

hayır hilal kaç senelik beraberliğimiz var ilk defa bu kadar küsüs ara sıra konuşuyoruz ama yoğurt al tamam o kadar konuşuyoruz yani ama hayır çok kalbimi kırdı sanada anlattım ortada sorunda yok biliyor ne kadar zor dönemde olduğumu yapmaması gerekiyordu onu barışmıcam...........

tamam canım.üzme kendini tamammı.gergin zamanlar geçiriyoruz o yüzden istemeden biz onları onlar bizi kırabiliyor.yinede birbirimizden başka kimsemiz yok.kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor.

evet canım benim için hiç kolay değil ama çok kırıldım bugün yanağıma elleşiyo gülsem ben barışıcaz ama çek elini dedim sanki çokmu mutluyum üzülmüyormuyum sanki çok üzülüyorum ama yapmıcaktı o gece özür mesajı çekseydi bu kadar uzamayacaktı yapmadı azıcık öğrensin değerimi

evet canım benim için hiç kolay değil ama çok kırıldım bugün yanağıma elleşiyo gülsem ben barışıcaz ama çek elini dedim sanki çokmu mutluyum üzülmüyormuyum sanki çok üzülüyorum ama yapmıcaktı o gece özür mesajı çekseydi bu kadar uzamayacaktı yapmadı azıcık öğrensin değerimi

aslında o senin neyi beklediğini bilse yine bu kadar uzamaz bundan eminim.bizi her zaman bizim istediğimiz gibi anlayamıyorlar işte.

aslında o senin neyi beklediğini bilse yine bu kadar uzamaz bundan eminim.bizi her zaman bizim istediğimiz gibi anlayamıyorlar işte.

oda biliyor aslında benim bukadar uzatmayacağımı ben eşimle hayatta en fazla 10 dk küs kalmışımdır ben hemen sarılırım ona gidip ama bu sefer neden böyle oldu ortada nedende yok zaten benim bütün huyum değişti anlasın hilal küçük adam değil 26 yaşında adam öfff boşver yaaa bilgisayarda oturuyo umurunda bile değil:(((((((((

oda biliyor aslında benim bukadar uzatmayacağımı ben eşimle hayatta en fazla 10 dk küs kalmışımdır ben hemen sarılırım ona gidip ama bu sefer neden böyle oldu ortada nedende yok zaten benim bütün huyum değişti anlasın hilal küçük adam değil 26 yaşında adam öfff boşver yaaa bilgisayarda oturuyo umurunda bile değil:(((((((((

neyse düzelir elbet canım ya.belki bir süre buna ihtiyacın vardır.

canım ya senin içine ne doğuyor.ben hamişmiyimdr.:)

ya aslında birazda korkuyorum.tekrar aynı şekildde hastalanmaktan korkuyorum.yine kusmalar.baş dönmeleri.tekme yemiş gibi hissediyorum ya.inşallah öyle olmam canım.Allah güç verir hem sana hem bana.hem tüm anne adaylarına.

belkide:(((((((((((((( kuzenin nasıl sahi eğer yatacaksan yat canım sen yorgunsun bugün bu gece arkadaşa gittim 3 arkadaş toplaştık içim rahatladı özlemişim yaa arkdaşlarımı

olsun bebeklerimiz için değer ama beni çok düşüncceler alldı acaba 5 -6 sene sonnramı yapssam benim kafam yine allak bullak o kadar fikir değiştiriyorumki ama inan senden bişeyler bekliyorum yani:)))))))))))))))))))))

belkide:(((((((((((((( kuzenin nasıl sahi eğer yatacaksan yat canım sen yorgunsun bugün bu gece arkadaşa gittim 3 arkadaş toplaştık içim rahatladı özlemişim yaa arkdaşlarımı

kuzen hala gözetim altında yatıyor hastanede.okmeydanı araştırma hastanesinde bu gün gittim gördüm.biraz rahatladım görnce.ama o çok ağlıyor.moralini iyi tutman gerekiyor falan dedim ama nafile.kanaması artacak diye korkuyorum.bu arada kanama içe doğru oluyor.dışarıya deil.:((

ohhh kızlarla birlikte yediniz börekleri dimi.
ben birazdan yatarım.

canım sen ilk hamile olduğunda kasıklarında batma oluyormuydu.benim oluyordu şimdide var öyle batmalar.ayyy bu ay bitmeyecek herhal.

karmakarışığım canım.

olsun bebeklerimiz için değer ama beni çok düşüncceler alldı acaba 5 -6 sene sonnramı yapssam benim kafam yine allak bullak o kadar fikir değiştiriyorumki ama inan senden bişeyler bekliyorum yani:)))))))))))))))))))))

aslııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.

delirtme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

hani beraber anne olacaktık.ben yola çıktım gidiyorum sen gelmeyeceğim diyorsun.beraber karar verdik.ben korunmadım hatırlasan ya.

canım msjı alıntı yaparak cvplayabilirmisin.hangi msjıma cevap yazdığını kestiremeyebiliyorum.

neeee beee neeeeee deli ooo ne güzel işte korunmadın çatlattın yumurtaları:1: bak kötümü oldu
bebiş geliyor işte:))))))))) yaşasın
bana bakma sen hatta sen doğur ben ondan sonra geleyim
inşallah kuzenin iyileşir yaa üzüldüm tamam canım yatarken yaz

neeee beee neeeeee deli ooo ne güzel işte korunmadın çatlattın yumurtaları:1: bak kötümü oldu
bebiş geliyor işte:))))))))) yaşasın
bana bakma sen hatta sen doğur ben ondan sonra geleyim
inşallah kuzenin iyileşir yaa üzüldüm tamam canım yatarken yaz

canım şakacıktan bağırdım anladın dimi.:)

olmaz.beraber demiştik.bak şimdi işin tüm heyecanı kaçtı.

bu arada benden hala baloncuklar çıkıyor gibi oluyo:))))

gidip adamı kaldırıp halvete mi zorlasam.:)

canım şakacıktan bağırdım anladın dimi.:)

olmaz.beraber demiştik.bak şimdi işin tüm heyecanı kaçtı.

bu arada benden hala baloncuklar çıkıyor gibi oluyo:))))

gidip adamı kaldırıp halvete mi zorlasam.:)

biliyorum canım şaka yaptığını:1:
bence git git kız ne baloncuğu uçacakmısın yoksa:9:arkadaşım ya 5dk yapın işte yada yarın yapın bak yumurta çat çat çat diyo:1::1::1:

Back