ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

yok canım.deme kendine öyle.

senin işine ne doğuyor hamişmiyimdir.
benim öyle doğuyor inan arkadaşım ALLAH ım duyuyordur bizleri her ezan okunuşunda hep dua normaldede dua ediyorum tabi ama ezanlar hürmetine diyorum hep ALLAH ım kabul edecek dualarımızı inşallah
bak doktorda iyi dedi sen doktor işini hallaettin işte bak çok sevindim doktorun dediklerine:)))))))))))))))))

Hayırlısı olsun kuzum.

canım ben yatayım.uykum geldi.gözlerim kayıyor.sana iyi geceler.

yarın görüşürüz oldu mu.geç gelecek olursan haber ver oldumu.ben sabah girer bir slm veririm.

yazık kız adama madem uyusun :))))))) ben mi hiç bişey bizimki flim taktı (((((((kendisi izliyor işte bizim burda çok lodos var sobayı yakmadık bugün malum bursa lodos dedimi(((((((((((((((((

eee nasıl ısınıyorsunuz kuzum.aman yakmayın tabi.yada yatarken söndürün.

içersi çok soğuk değil yorgan bahtaniye işte..

canım yaaa.zor oluyordur.biz o konuda şanslıyız.burada doğal gaz var.o yüzden kaloriferli ev.rahat oluyor.inşallah sizin oralarada gelir doğal gaz.

hade öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm.

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccckkkkkkkkkk.

Allah rahatlık versin.

Cenab-ı Allah sevdiği kullarını büyük acılarla sınarmış.
Peygamber efendimizi düşün onca evladını kaybetti sadece Hz fatıma O vefat ettikten sonra vefat etti.
yaşadığın durum gerçekten çok zor ve hassas bir durum.
Allah sabırlar versin ...Dua et Yaşanılan ve başımıza her şeyin bir sebebi var... bizim şer gördüğümüz olayların altından bazen hiç ummadığımız hayrlar çıkar.. kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

sağol canım çok zor helede sonlara yaklaşmışken çok zor dayanmak ama elimizden hiçbirşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…