- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
- 318
- Konu Sahibi doruk14092011
-
hep alıntı yaparak cevap veriyordum bu gece neden böyle yapıyorsam benkafayı yiyorum galiba
biliyorum canım şaka yaptığını
bence git git kız ne baloncuğu uçacakmısın yoksaarkadaşım ya 5dk yapın işte yada yarın yapın bak yumurta çat çat çat diyo
benim öyle doğuyor inan arkadaşım ALLAH ım duyuyordur bizleri her ezan okunuşunda hep dua normaldede dua ediyorum tabiyok canım.deme kendine öyle.
senin işine ne doğuyor hamişmiyimdir.
biliyorum canım şaka yaptığını
bence git git kız ne baloncuğu uçacakmısın yoksaarkadaşım ya 5dk yapın işte yada yarın yapın bak yumurta çat çat çat diyo
çok yorgun kuzum ya.gözlerinin altı çökmüş.rengi atmış.
sen ne izliyon.
benim öyle doğuyor inan arkadaşım ALLAH ım duyuyordur bizleri her ezan okunuşunda hep dua normaldede dua ediyorum tabiama ezanlar hürmetine diyorum hep ALLAH ım kabul edecek dualarımızı inşallah
bak doktorda iyi dedi sen doktor işini hallaettin işte bak çok sevindim doktorun dediklerine:)))))))))))))))))
dedim ya yumurtlayınca baloncuk çıkar gibi hava çıkıyor gibi oluyormuş.
yazık kız adama madem uyusun :))))))) ben mi hiç bişey bizimki flim taktı(((((((kendisi izliyor işte bizim burda çok lodos var sobayı yakmadık bugün malum bursa lodos dedimi (((((((((((((((((
Hayırlısı olsun kuzum.
canım ben yatayım.uykum geldi.gözlerim kayıyor.sana iyi geceler.
yarın görüşürüz oldu mu.geç gelecek olursan haber ver oldumu.ben sabah girer bir slm veririm.
hilal kuzucuğum hiç bilmiyordum bak ben onu yumurtluyon maşallah maşallah:44:
eee nasıl ısınıyorsunuz kuzum.aman yakmayın tabi.yada yatarken söndürün.
içersi çok soğuk değil yorgan bahtaniye işte..
Cenab-ı Allah sevdiği kullarını büyük acılarla sınarmış.
Peygamber efendimizi düşün onca evladını kaybetti sadece Hz fatıma O vefat ettikten sonra vefat etti.
yaşadığın durum gerçekten çok zor ve hassas bir durum.
Allah sabırlar versin ...Dua et Yaşanılan ve başımıza her şeyin bir sebebi var... bizim şer gördüğümüz olayların altından bazen hiç ummadığımız hayrlar çıkar.. kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
sen yine mi bunaldın bakiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?