- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi doruk14092011
-
merhaba arkadaşım ,
ben prof araştırması yaparken emr üzerine çalışmalarını sürdürmüş olanlarına bakıyoruz.yani doruk ve benim bebeğimizi kaybetme sebebimiz aynı.ona bakarak karar veriyoruz .
yinede önerine ve uyarına teşekkürler.
bende dinliyordum canım.bu gün adını feriha koydumu izledinmi canım yaaa.uff kız numaradan da olsa çocuk düşürdü.uff beynime dank dank vuruyorlar sanki her önüme gelen yerde...
:44::44::44:öylemi yapacaktık kız :124:ekmeyiz tamam be
evet hatta demiştin ki.sen benden önce kalırsın.senin korunma sürecin bitti demiştin.bildinmi şincik.:))))))))))))
Narmik ya birşeyi merak ettim.bir insan mesleğinde son noktaya gelirde nasıl tecrübeli olmaz onu açıklarmısın.hangi konuda tecrübeli olmaz.mesleği konusunda mı.prof olma sürecini biliyormusun ezbere mi konuşuyorsun.bir insan prof olmak için neler yapar.öyle ayyy canım istedi hadi prof olayım deyince olunan birşey mi sanıyon bu işi.
aaaaa bak bak neler demişim ben öyle
halada öyle diyorum sen önce kalacaksın benden inşallahsonra göbeeeen böyle olcaaakkkkkk
yaaa 2012 anneleri olacağız ikimiz de.:))))))))))) heyo 2012 hamişleri geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:)))))))))))))))))))))))))))
kelebek eşim,babam doktor..ve ailemde çok kişi doktor....doçent,prof ünvanlılar... bu yüzden gayet iyi biliyorum neyin ne olduğunu..ilk mesajın gayet güzeldi.ama bu mesajın pek hoş olmadı...ezbere konuşan sensin..iyilik yap denize at demişler...iyi niyetle yazıyorum,aldığım cevaba bak...herkes iyi niyeti haketmiyormuş.........
herneyse doruk,yeniden sağlıklı bir şekilde doğum yapmanı ve kucağına almanı dilerim............
melek şarkısı çalıyooooor(((((((((((((((((((
melek deyince gülüyorum ben ama.onlar tertemiz meleklerimiz biizim.
aynen kuzucuklarımız onlar bizim
aslım özeline baktınmı.ileti yazdım.2 tane hemde.:))
showu açtım.ne giysem var.dünden ekler kalmıştı.bitirdim.anaaaa ben şişecem herhal.:) ben daha 1,5 kilo verdim.iyi veresimde yok zaten.
tecrübeli değildir diyorsun.baban ve eşin tecrübesiz kişiler mi.tecrübe ne demek.yani evde kitap okuyarak,teoride birşey yapmadan mı bu ünvanları kazandılar.bence haksızlık etme babana ve eşine.ayrıca prof kelimesinden bahseden bendim aama kalkıp doruğa cevap yazıp prof olması önemli değildir diyorsun.
benim prof dememin sebebi araştırıyorlar en azından. bizim şu ana kadar gittiğimiz dr lar gibi çok iyilerle geçiştirmiyorlar.
araştırma hastanesinde olmak diğer özel hastaneler veya muayenelerde olmaktan daha avantaj sağlıyor.
zaten doktorlardan bu işi gerçekten hakkıyla veren pek yok.hepsi işi tüccarlığa dökmüş( sözüm meclisten dışarı).orasını sorarsan hiçbirine güvenmiyorum.
aslı ya bizim mezarlarını kaldırmamız gerekiyormu.hani mermer falan yapılıyormu.yada gitmezsek birşey olurmu sordunmu birilerine
tarzın çok kırıcı..........haketmedim bu tarzını....prof olması demek tecrubeli ve iyi dr .olduğu anlamına gelmez diyorum yine de....ayrıca üniversite hastanelerinde kalarak kariyer yapan dr.lar yazdıkları bir takım makaleler vs ile ve kadro durumu da müsaitse doç ,prof vs olurlar..ben babam ya da eşimin tecrubesi konusunda bir şey demedim..sadece ailemde dr ve ünvanlı kişiler olduğu için bu ünvanların ne şekilde alındığı hakkında fikrim olduğunu söylemeye çalıştım..hani bana ezbere mi konuşuyorsun diye sormuştun ya..... Sana şöyle bir örnek vereyim..izmir de bir prof ünvanlı kadın doğumcuya gitmiştim..rahmim çok sorunlu..bana senin rahminin durumu çok kötü almamız lazım demişti..ve o sıralar ben evli bile değildim...kanser taraması yaptırdı bende..ben çocuk sahibi olmayı çok isteyen biriydim..tüm dünyam kararmıştı...ve sonradan öğrendim ki para almak uğruna bir çok kadının rahmini alıyormuş.....ve hala şu an dokuz eylülde prof. bu kadın....daha sonra başka bir kadın doğumcuya gittim..prof.ünvanı yoktu ama şu an sayesinde ikizlerim var.........
hilal özelden 1 tane gelmiş mesaj bende yolladım sana bende atvyi açtım bizim ekler bu gece bitti yedik küs küs öyle kmikki kahvaltı hazırladım ben oturmaım o yedi sonra uyudu ben karşıdaki koltukta uyudum sonra yemek yedik beraber ama hiç konuşmadık yoğurt al dedim tamam dedi ne yemek yaptın dedi git bak dedim bende((((((((( çok kalbimi kırdı ama barışmıcam ama bu gece yine alıyordu vını işe inat zaten suratıma bakmıyon dedi oda çok üzüldü belli suratından ama özür yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?