- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi doruk14092011
tarzım kırıcı gelmiş olabilir.senin benim yazdığım bir cümle ve sözle ilgili doruğa cevap yazman çok mu hoş.kendini objektif değerlendirmeni öneririm.
izmirde gittiğin doktorla ilgili söylediklerine katılıyorum.o tecrübesiz olduğu için mi para için mi bunu yapıyordu.onun yaptığı zaten insanlık değil.ve senin babanda neden böyle doktorlara götürmüş seni yaa.bak üzüldüm şimdi.
dedim ya tüccarlığa dökmüş insanlar bu doktorluk işini.hele kadın doğum ve çocuk doktorları.
insanın en hassas yerini biliyorlar.elindekini avucundakini vereceklerini biliyorlar.ama maalesef onlara muhtacız.
ikizlerine Allah daha uzun ömürler versin inşallah.
ben sana muhalefet olsun diye yazmadım..aklımda bir art niyet yoktu...tamamen yardımcı olmak için iyi niyetimle yazdım..alınman çok gereksiz olmuş.....çünkü evlat kaybı konusunda son derecede hassasım....o dr 'a babam götürmemişti,kendim gitmiştim...ailemizde kadın doğumcu olsaydı daha iyi yönlendirilirdim sanırım..en çok dr.ihmallerine de dr. yakınlarının başına geliyor nedense...
o izmirdeki dr hem para için hem de tecrubesi yeterli olmadığı için bu şekilde davrandı...
ikizlerim için güzel sözlerine teşekkür ederim..darısı başınıza.........