• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

tarzım kırıcı gelmiş olabilir.senin benim yazdığım bir cümle ve sözle ilgili doruğa cevap yazman çok mu hoş.kendini objektif değerlendirmeni öneririm.

izmirde gittiğin doktorla ilgili söylediklerine katılıyorum.o tecrübesiz olduğu için mi para için mi bunu yapıyordu.onun yaptığı zaten insanlık değil.ve senin babanda neden böyle doktorlara götürmüş seni yaa.bak üzüldüm şimdi.

dedim ya tüccarlığa dökmüş insanlar bu doktorluk işini.hele kadın doğum ve çocuk doktorları.
insanın en hassas yerini biliyorlar.elindekini avucundakini vereceklerini biliyorlar.ama maalesef onlara muhtacız.

ikizlerine Allah daha uzun ömürler versin inşallah.

ben sana muhalefet olsun diye yazmadım..aklımda bir art niyet yoktu...tamamen yardımcı olmak için iyi niyetimle yazdım..alınman çok gereksiz olmuş.....çünkü evlat kaybı konusunda son derecede hassasım....o dr 'a babam götürmemişti,kendim gitmiştim...ailemizde kadın doğumcu olsaydı daha iyi yönlendirilirdim sanırım..en çok dr.ihmallerine de dr. yakınlarının başına geliyor nedense...

o izmirdeki dr hem para için hem de tecrubesi yeterli olmadığı için bu şekilde davrandı...

ikizlerim için güzel sözlerine teşekkür ederim..darısı başınıza.........

mezarlarını kaldırmak ne be istersen yapılır tabi hayır arkadaşım o sana kalmış gitmezsen de bişey olmaz ne olacak yatp duruyor ama ben derim git yani gör bence yatışıp duruyorlar melek melek:(((((((

haklısın aslım kendimi üzmemem lazım.özelden 10 dk bekle diyor.ondan buradan yazıyom.belkide hamişimdir dimi...:))))))))))

anaaaaaaaaaaaaaaaaa. yaaa düşünüce bile heyecanlanıyorum.nabzım tavan yapıyor.:)))))))))))

yaa niye kırdı kuzum.istersen özelden yaz.ama çok ağır birşey yapmadıysa barışıver ya.en azından yüzüne bak.göz göze gelin.hemen sarılır zaten.uzatmayın.birbirinizden başka kim varki kuzum.

biz hep öyle düşünürüz eşimle.bizden başka kim var ki.kapıyı kapatıp acımızla kalıyoruz.herkes kendi hayatını yaşıyor.kimsedende bişi beklemiyorz.birde erkekler için de yaşam hiç kolay değil.hem onlarda kayıplarına üzülüyor birde bize üzülüyorlar.

yok kız sana özelden yazıcam bak gülücen ortada sorun yok ama ağır konuştu biraz bende biliyon git öteye dese biri alınganlığım var üstümde bu sıra

yok kız sana özelden yazıcam bak gülücen ortada sorun yok ama ağır konuştu biraz bende biliyon git öteye dese biri alınganlığım var üstümde bu sıra

bende çok alınganım bu aralar.hele oğlumu kaybettikten sonra eşimin kaşı çatılsa ağlıyorum.bana az soğuk baksa bitiyor benim için.bişey demeden ağlıyorum.o zaten anlıyor beni.yapma böle deyip sarılıo.:)))))))))

bende onu istiyom zaten:)))

bende çok alınganım bu aralar.hele oğlumu kaybettikten sonra eşimin kaşı çatılsa ağlıyorum.bana az soğuk baksa bitiyor benim için.bişey demeden ağlıyorum.o zaten anlıyor beni.yapma böle deyip sarılıo.:)))))))))

bende onu istiyom zaten:)))

benimkide azıcık öyle olsa yinemi diyo benimki yeter artık diyo bazı zaman delirtiyor beni bide işe başlıcam öffff bırakıcam işi hiç istemiyorum kimseyi istemiyorum oğlumu istiyom

ben sana muhalefet olsun diye yazmadım..aklımda bir art niyet yoktu...tamamen yardımcı olmak için iyi niyetimle yazdım..alınman çok gereksiz olmuş.....çünkü evlat kaybı konusunda son derecede hassasım....o dr 'a babam götürmemişti,kendim gitmiştim...ailemizde kadın doğumcu olsaydı daha iyi yönlendirilirdim sanırım..en çok dr.ihmallerine de dr. yakınlarının başına geliyor nedense...

o izmirdeki dr hem para için hem de tecrubesi yeterli olmadığı için bu şekilde davrandı...

ikizlerim için güzel sözlerine teşekkür ederim..darısı başınıza.........

neyse ya daha fazla uzatmak istemiyorum.sanırım sanal ortamda olunca öyle anlaşıldı.

Teşekkür ederim.İnşallah bizlerde bebek isteyen herkeste hamile kalır ve bebeklerimizn mis kokusunu çekeriz içimize.

ben senelerdir bu sitedeyim.nick ismmimi değiştiremediğimden eski üyeliğimi iptal ettirdim ve yeniden üyelik aldım...beni bilirler..art niyet olmadan sadece paylaşım için yazarım..amacım yardımcı olmaya çalışmaktır..olur da başka bir topikte karşılaşırsak yazdıklarımı kötüye yormamanızı dilerim...çünkü böyle bir tepki beni gerçekten çok üzüyor...
iyi geceler..

benimkide azıcık öyle olsa yinemi diyo benimki yeter artık diyo bazı zaman delirtiyor beni bide işe başlıcam öffff bırakıcam işi hiç istemiyorum kimseyi istemiyorum oğlumu istiyom

aslım haklısın bende çok çekinmiştim.ama başladıktan bir süre sonra geçiyor.bak gülüm nelere katlandık.nelerin üstesinden geldik.bunuda atlatacağız.yeni bebişlerimiz için çalışacağız.onlara azıcık para biriktirelim.:) sonra doğunca bırakır bebişinle olursun olmazmı.:)))

aslım haklısın bende çok çekinmiştim.ama başladıktan bir süre sonra geçiyor.bak gülüm nelere katlandık.nelerin üstesinden geldik.bunuda atlatacağız.yeni bebişlerimiz için çalışacağız.onlara azıcık para biriktirelim.:) sonra doğunca bırakır bebişinle olursun olmazmı.:)))

bilmiyorum doğru galiba arkadaşım:)

burdayım sana mesaj yazdım hadi bakalım gecenin bu saati soğan hayda .......insanın canı meyve falan çekerde soğan çeksin hilal bu bebek çok nazlı olacak kesin kız bu kız:)))))))))))))))canım sen ne zaman istersen yaz çık yani doğru yarın yoğunsun çok

burdayım sana mesaj yazdım hadi bakalım gecenin bu saati soğan hayda .......insanın canı meyve falan çekerde soğan çeksin hilal bu bebek çok nazlı olacak kesin kız bu kız:)))))))))))))))canım sen ne zaman istersen yaz çık yani doğru yarın yoğunsun çok

bir haftada belli olurmu gebelik dediydim.görmedin herhal msjımı.

yaaa kızıda erkeğide bir ama.benim aklım erkekte kaldı.ona çok heves ettim ya.hep erkek hayalleri kurdum.erkekte yarım kaldım.

gödüm onu yazmayı unuttum bilmiyorum ki canım regl ne zaamn senin şimdi o geçince yaparsın kesin olur varsa çıkar yani

aslım canım.çok uykum geldi.ben yatsam iyi olacak.duşada giremedim.oyyy.ne halt edeceğim bilmem bu saçla.perşembe yıkadım.:(((((((((

canım sen ne zaman başlayacaksın işe.ayın kaçında.

Back