• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

kuzenim okmeydanında yatıyır canım.yumurtalarında kşst oluşmuş.kırtılmış kist.içeriye kanıyormuş.şuan gözetim altında kanama devam ederse ameliyat olacak :((( yumurtalığını alma ihtimalleri varmış :((((

dua et ne olur onun için.kanamasının durması için.

öfff hilal ya bilmiyorum bunaldım çok herşey üst üste geliyor sen napıyorsun canım hadi bu akşam helesi konuşcaz istediğimiz saate kadar[/QUOTE

duşa girmek istiyorum ya.saçlarm rezil halde.yarın doktora gideceğim birde . alttan muayene eder mi acaba.ayyy ateş basıyor ya.:(

ay bilmiyorumki canım belki edebilir en iğrenç şey o zaten girceksen beklerim ben seni banyoya gir canım bu gece uyumucam bugün eşim uyurken sinirime bende uyudum

ayyyyyy ya canım benim hayırlısı iyi haberler bekliyorum senden :))))))))sevinelim azıcık

aslı yaaa.benim kasıklarımda ağrı var hala.normal mi acaba.hamilemiyimdir sence.ayyy ufff ne bilem.yoktur herhalde.bu kasıklarımın ağrısı oğlumu hatırlatıyor.

birde bizim yeni bebişlerimiz olduğunda onlara sarılıp üzüntülerimizden dolayı ağlamayacağız tamammı.onların eşimizle aramızdaki sorunlardan dolayı o gösyaşlarıyla ıslanmalarına izin vermeyeceğiz.birbirimize söz verelim.

ay bilmiyorumki canım belki edebilir en iğrenç şey o zaten girceksen beklerim ben seni banyoya gir canım bu gece uyumucam bugün eşim uyurken sinirime bende uyudum

yaa şimdi yarım saat gider duşa.özledim ben seni.birde kuzene gideceğim yarın.ikiside farklı yerlerde biri istanbulda.biri izmitte.ben ikisinin ortasındayım.bir saat yol gideceğim kuzeni ziyarete geleceğim.ters istikamette doktora 1 saat daha yol gideceğim.

Back