ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

bence sende bişeyler var kız hilal:)))))))))inşallah ALLAH ım hamilesindir
hilal ağlamayız canım sen iste yeterki oğluşuma belli edermiyim ben hilal çok kötüyüm ben yaa herkese üzülmediği göstermek için zor ayanıyorum milletin yanında ağlamayım diyorum eşimlede küsüm özür dilemedende konuşmam zaten oğlumda yok bunaldım çok

canım ya çok üzüldüm kuzenine inşallah sorun çıkmaz iyi olur git git doktora kadın mı erkek mi doktor

yaa bilmiyom aslım.doktorda sebebine göre % 10 tekrarlayabilir demiş ya.korktum.yanlış bişey yapmak istemiyorum.

canım bende yoruluyorum.insanlar ne kaadar çabuk atlattın maşallah iyisin diyorlar.bilmiyorlar ki içimde ne yaşıyorum.iç yangınımı ben biliyorum sadece.eşim bile bir yere kadar anlıyor.çok üzüyorsun kendini diyor ağlayınca.

ne yapalım mecburuz.herkes gelip kötüsün dese daha mı mutlu olacağız.hyr.

aslım benim dibim çıkacak gibi ağrım oluyor.alttan yaa.bu ne böyle

canım ya çok üzüldüm kuzenine inşallah sorun çıkmaz iyi olur git git doktora kadın mı erkek mi doktor

bende çok üzüldüm.inşallah durur kanaması.

erkek doktor.dur lingini göndereym dr.un

sanada bakacağım netten doktor bursada ya.sende prof yada doçent doktora git.

seninde kesin tanın yoktu sebebi araştırılsın.bakalım bana ne yaparsa sana da derim.

korkutma beni hilal yarın söyle bakalım doktora ne deyecek bilmiyorum bak candan erçetin söylüyor şarkıları fabrikaya şarkı doldurmuştum o şarkıları söylüyor oğlumda vardı o zaman hadi bakalım özledim çok bebekli reklamları bile kapatır oldum çok yoruldum arkadaşım ben ya hilal ağlamak istiyorum özledim çok yaaaaaaaa

başınız sağolsun.."demek ki ben iyi anne olamayacakmışım.." düşüncesini tamamen kafanızdan atın..
ben 2008 senesinde tedaviyle ikizlerime hamile kalmıştım .mucize bir hamilelikti..ancak erken doğum ve dr ihmali yüzünden kendi doğum günümde kaybettim..eşimle kendi ellerimizle gömmek durumunda kaldık.........ertesi sene yine geçen seneki SAT tarihimle yaklaşık aynı güne gelen zamanda tedavi ile hamile kaldım..yine ikizdi..doğuma dek hastanede yattım..sadece wc ye kalktım..hep riskli gebelik uzmanlarının kontrolünde oldum..Yine erken doğum yaptım ama bu kez yaşayabilecek kadar ayları müsaitti...
Şu an 1,5 yaşındalar.........Ve gayet sağlıklılar..İnancınızı ve güveninizi yitirmeyin..çok gençsiniz............

Son düzenleyen: Moderatör:
araştır canım banada doktor bulamadım zaten gitmek istemiyorum doktora çok soğudum ya kafam karışık tekrarlar derse oturup ağlarım bunuda kaybetmek istemiyorum canım yine kaybedersem aynı şeyler öfff yaşamak istemiyorum aynı şeyleri bomboş hastane odasını doktora git birsürü tahlil dinle doktoru öfffff

canım bende korktum ondan yarını bekliyorum.dur şimdi hamile olmayayım da.tahliller bitsin.sonra olayım inşallah.

kuzum ağlayasın varsa ağla.dilediğin kadar ağla.hiç kısıtlama.boşalsın.ama sonra 10 dakika gerçeği düşünüp kabullenmeyi dene.bende işe yarıyor.

canım sen uludağ üniversitesine ne kadar uzaksın.orada da çok iyi doktorlar var gibi.netten bakıyorum şuanda.
7 tane prof var.bu muhteşem bir rakam.

canım yazdıkların için sağol ben çok güçsüz oldum böyle yoruldum okadar yorgunumki başkalrı üzüldüğümü görmesinler diye öff inşallah bizde görürüz o günleri:)))))))))))))

canım ben işi bilen birine gitmek istiyorum.o yüzden tıp fak.en iyisi.yazdığı yayınlar falan çok iyi bu adamın.emr üzerine çalışmalar yapmış.o yüzden bunu tercih ettik.

doruk,normal gebelik takibi yapan dr ları değil,riskli gebelik üzerine tecrubeli dr.ları terci edin..dr un prof olması çok iyi dr olduğu anlamına gelmez..profluk sadece mesleki kariyerinde geldiği son durumu gösterir,tecrubeli olduğu anlamına gelmez....

canım ben işi bilen birine gitmek istiyorum.o yüzden tıp fak.en iyisi.yazdığı yayınlar falan çok iyi bu adamın.emr üzerine çalışmalar yapmış.o yüzden bunu tercih ettik.

hadi hayırlısı canım bize yakınlığı 45 dakka bursa iste orayamı gitsem burayamı gitsem sen bi hamile kal ben öyle gideyim morel olsun bana hilal i

merhaba arkadaşım ,

ben prof araştırması yaparken emr üzerine çalışmalarını sürdürmüş olanlarına bakıyoruz.yani doruk ve benim bebeğimizi kaybetme sebebimiz aynı.ona bakarak karar veriyoruz .

yinede önerine ve uyarına teşekkürler.

aynen canım araştırıyorum habire azıcıkta korunma sürem azalsın diye bekliyorum bakalım artık yanlış yapmak istemiyorum bu sefer

hilal bak ne çalıyor beyazda ölümden başkası yalan bizimde kuzucuklarımız uçtu gitt..............................

bende dinliyordum canım.bu gün adını feriha koydumu izledinmi canım yaaa.uff kız numaradan da olsa çocuk düşürdü.uff beynime dank dank vuruyorlar sanki her önüme gelen yerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…