- Konu Sahibi doruk14092011
kızlar meleklerimiz şu an ne yapıyorlar acaba ne kadar mutlulardır acaba bizim ağladıklarımızı söylediklerimizi duyuyorlar mıki görürlermi bizi çok özledim oğlumu ama bi anne oğlunun en iyi yerde olduğunu bildiğinde ağlamaz değilmi sadece benimki özlem bide vicdan azabı eğer benim bi hatam yüzündense belki hareketlerinin yavaşladığını azıcık anlasaydım belki sonuç tam tersi olurmuydu acaba annesinin hiç kıyamadığı kokun nasıldı acaba kesin cennet gibi mis gibidir her bebek gibi doruk geçmiyor hergün ağlamıcam desemde olmuyor annem özledim napayım özledim tabi sen en güzel yerdesin yavrum hergün konuşuyordum seninle elimi koyup şimdi duvarlarla konuşuyorum ne yapsam ne etsem ama güçlü olmak zorundayım akşam babanla seni konuştuk bize kardeşini yolla sana haksızlık yapıyor olucaz en ufacık bişeyde doktora koşucaz bişey olmasın diye ama sen beni hiç üzmedin be evladım bilemedim bilemedim bu yüzden vicdanım hiç rahat değil bu dünyada kardeşini büyüteliim cennete gidersek orda seni büyütücez babanla öyle konuştuk akşam içimdeyken duyuyordun biliyorum baban beşiği nasıl kurdu işten geldiğimiz gibi beşiğe koşuyorduk sanki içinde gibi seviyorduk doyamıcamızaymış baban o kadar özlediki seni bende ama ......şimdi babannene gitcez senin yanından geçicez sen yatarken orda yemek yemek bile koyuyor insana ağlamak istemiyorum artık ama kalbim yanıyor ama ne yapsamda anlasamda orda olacaktın annecim ALLAH tan izinsiz kimse ölmez yaprak bile yere düşmüyor oğluşum ALLAH ıma hamd olsun demekki ALLAH ım seni çok sevdi babanın annenin bi parçası bile ne güzel cennette günahsız güçlü olmak zorundayım ki kardeşin için ayakta durmak zorundayım yolum çok korkularrla uzun stresli bi yol olacak ama bu sefer ALLAH izin verirse anne oldum demek istiyorum eve boş gelmek çok zor ağladım açıldım oğlum şimdi iyimseni çok çok çok seven annen .........