Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Ogklusumubekliyorum
İnşallah sag salim hayırlı uzun ömürlü wvladımız olsun inşallah evladınızı Rabbşm size bağıslasın

Son satirlara gelemedim darmadagin oldum. Cok cok buyuk bir aci...
Allah sabir versin.
Bu ihmale sebep olanlari ise Allah islah etsin.
Amin guzel kardeşim ben Allahın adaletine iman ediyorum Rabbim verir en guzel şekilde cezasını kalbimde içim de rahat çpk şükür

Sen beni hıçkırıklara boğdun
Rabbim şu tedavi gördüğüm sıkıntılı günlerimde bni paramparça ettin

canim bilmedigim ve arastirmam gerektigi icin soruyorum bidahasi icin nasil anlasiliyor acaba kan pihtilasmasi falan ya hamileyken

Sen beni hıçkırıklara boğdun
Rabbim şu tedavi gördüğüm sıkıntılı günlerimde bni paramparça ettin
amacım kimseleri üzmek degil anneler buna inanın içim o kadar yanmasa bunlar nasıl yazı olabilir ki
Daha ilk gunler telefonumda not bölümüne yazdıklarım var ki onları ben dahi okuyamıyorum beni anlayın o kadar içim yanıyor ...
Bebeği olanlar evladım olmayacak belki diye üzülüyorlar ya onlara rabbim böyle bir acı vermesin inşallah hiç kimselere vermesin
Bazen diyorum olmasaydı ölmezdi acısını bari görmezdik anadan babadan önce topraklara verdim oglumu bizden önce toprak oldu yavrum tertemiz bembeyaz masum savunmasız anneye muhtaç rabbim ya sabır ya sabır... Sabrımızı artır Rabbim

canim bilmedigim ve arastirmam gerektigi icin soruyorum bidahasi icin nasil anlasiliyor acaba kan pihtilasmasi falan ya hamileyken
Bebeğine otopsi istediniz mi istediyseniz ölüm sebebi çıkabilir en erken onbes gunde cıkıyor
İstemediysen plasentasından parca almışlardır o da en erken onbes gune cıkıyor onu mutlaka alıyorlar
Bebegini 20 haftadan önce kaybettiğin için iyi bir üniversite hastanesinin genetik bölümüne müracaat etmeni ve orada bütün testlerini yaptırmanı öneririm
Benim kuzum 39 haftalıktı hiç bir dış gorunusunde anomali yoktu o yğzden ben genetige gitmedim kadın dogum bölümüne gittim anlattım her seyi onlar da sasırdılar senin yasındaki anneye nasıl bir tahlil yapılmaz diye.gittiğim üniversite hacettepe ank da cok iyi ilgilendiler murat gultekin hocaya gittim her türlü tetkikimi yaptı hatta hamile kalma sansıma bile baktı sagolsun işte orada kan pıhtılaşma sorunum çıktı şimdi bebe aspirini kullanıyorum

Sonuna kadar gozumu kirpmadan okudum.. yutkundumm bogazima bisey takildi.. yazamadim.. rabbim sabir versin ...

Yaridan sonrasini okuyamadim bogazim dugumlendi. Rabnim sabir versin cok aci bu.
İnanın amacım kimseyi üzmek degil elimdekine sahip çıkamadım çaresizim ve dertleşmek yazmak iyi geliyor bir nebze
Hem bu sayfayı okuyan melek anneleri de teselli bulur kendi dertlerini unuturlar belki bu vesile ile

kiyamadim otopsi icin gomduk ama plesantadan alindi evet o yeterli dediler aslinda orada cikar mi sorun basa dönüp donup okuyup agliyorum yazdiklarin beni dugum dugum yaptii

biliyor musun bi odada sakinceee bekledim elime geldi bebegimmm.baktim sevdim minicikti ama her yeri belliii nettt....gozleri acikti agzi bile gulumsuyodu elleriyle bacaklarina sarilmis hicc birakmamis oyle kalmis ne sanci duydum ne bisey bekledim sadece oglumu gorecem diye

kiyamadim otopsi icin gomduk ama plesantadan alindi evet o yeterli dediler aslinda orada cikar mi sorun basa dönüp donup okuyup agliyorum yazdiklarin beni dugum dugum yaptii
Biz de kıyamadık evladıma otopsi istemedik plasantada bana yaşlanma var dediler yani pıhtılaşmadan dolayı gorevini yapamamış ondan sonra zaten test yaptırdım bebekte bir anomali yokmuş cok guzelmiş her şeyi yerli yerinde o nedenle genetige gitmedim ben ama seninki küçük oldugu için genetikle görüş derim bir de ilkmiş
Derdi veren dermanını da şifasını da verir her şeyine baktır guzelce çok zor gelecek ama yapmalısın en azından yavrunum kardeşlerini görebilmek için.
O kadar zoruma giderek yaptırdım ki anlatamam o yollardan gidip gelirken salya sümük agladım her hastane cıkısında koşarak yavruma gittim hastane kagıtlarını üzerine koydum agladım agladım gunlerxe ....

Allahim yureginin sabrini versin kendimi geriye biraktimmmm sana dua edicem

Ne kadar guzel yavruna hasret degilsin ben 273 gun karnımda taşıdıgım yavrumu bile net goremedim yıktım da o dogumhaneyi gosterin diye sadece gozlerini alnını sacının çok az bir kısmını gosterdiler sonra da akıl edip morga inemedim dayanamazdım da sanırım
Ama gormeyi cok istemiştim nasip olmadı hastanedekiler gostermeyince bir sakatlıgı anomalisi oldugunu düşündüm o acının içinde kız demişlerdi erkek oldugunu ogrendim niye gostermiyorsunuz çift cinsiyetli mi diye bile sorup kavga ettim sonra babası anlattı b.annesı anlattı öyle guzelmiş ki her yeri de tammış hiç bir kusuru yokmuş pipisi bile kocamanmış insan buna ölü bir bebekte sevinir mi ben sevinmiştim
Of off yaram kanıyor geçmiyor dinmiyor sönmüyor

oyle iyi hissediyorum ki aciniiii ..dayan kardesimmmm senin icin de dua edicem sabrin icin

genetige gerek yok dedi 2 doktor da suan ama 15gune sonuc ciksin bakalim ne dicekler.cok merak ediyorum uyuyamiyorum

Allahim yureginin sabrini versin kendimi geriye biraktimmmm sana dua edicem
Allah razı olsun gonlüne göre versin rabbim
1 günlük te ana 40 haftalıkta bunu unutma
En azından karnımda da olsa benim oglumla cok anılarımız var çok uyuduk beraber çok işlere gıttık beraber çok yemekler yapıp yedik beraber...
Allah rabbim seninde kucağını boş koymasın inşallah tez zamanda çektiğin acılar yerini guzelliklere bıraksın
Şu yasadıgını bin kere anne olsan da unutamazsın her daim aklında ruhunda olur herkes gulerken en mutlu anda bile sen onun yokluguna gark olursun e kolay mı aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demişler . Anayız biz A N A

biliyo musun ben seviniyorum acaba diyorum kafayi mi yiyorum 4ayda olsa bana annelik tattirdi . süt icerdim onun icin yumurta yerdim onun icin . suan kahvalti yapamiyorum erkenden acikir kalkardikkkkk ....tık tıkkkk hissederdim karnimda simdi bakamiyorum aynalaraaaaa elim gidiyo ama o yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…