Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Allah razı olsun gonlüne göre versin rabbim
1 günlük te ana 40 haftalıkta bunu unutma
En azından karnımda da olsa benim oglumla cok anılarımız var çok uyuduk beraber çok işlere gıttık beraber çok yemekler yapıp yedik beraber...
Allah rabbim seninde kucağını boş koymasın inşallah tez zamanda çektiğin acılar yerini guzelliklere bıraksın
Şu yasadıgını bin kere anne olsan da unutamazsın her daim aklında ruhunda olur herkes gulerken en mutlu anda bile sen onun yokluguna gark olursun e kolay mı aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demişler . Anayız biz A N A :KK43:
senin de gonlune gore versin rabbimmmmmmm yazmistir hakkimizda hayirlisini..bi yavrum sun saglikla opim kokliyim onuuu buyutim babasiyla beraber baska bisey istemem :KK43:

oyle iyi hissediyorum ki aciniiii ..dayan kardesimmmm senin icin de dua edicem sabrin icin
Allah razı olsun bak bir nebze olsada için ferahladı degil mi attan duşenin halini attan düşen anlar kardeşim ... Beterin beteri var haline şükret kardeşim ben de şükrediyorum . Oglumun yattıgı yerde hep şehitler var yaşları 20 :KK43:aslan gibi yatıyorlar sonsuzlukta. Yavrumun hemen karsısında 1.5 yasında bir kız cocugu var tokaları şekerleri duruyor topragında. Biraz daha ilerisinde 10 yasında bir kız cocugu var bir kez babasını gordum mezarda adam et yıgını gibi geldi saatlerce durdu o mezarda benden once gelmişti ben gittim hala duruyordu kendi acıma şükrettim dr ben bu gunlere onların sayesinde dayandım da geldim kardeşim :KK43:

genetige gerek yok dedi 2 doktor da suan ama 15gune sonuc ciksin bakalim ne dicekler.cok merak ediyorum uyuyamiyorum:KK43:
Cıkacak inşallah devlete mi gidiyordun
Çıkan sonucu bizimle paylaş belki daha çabuk toparlarsın dertleşiriz inşallah

Allah razı olsun bak bir nebze olsada için ferahladı degil mi attan duşenin halini attan düşen anlar kardeşim ... Beterin beteri var haline şükret kardeşim ben de şükrediyorum . Oglumun yattıgı yerde hep şehitler var yaşları 20 :KK43:aslan gibi yatıyorlar sonsuzlukta. Yavrumun hemen karsısında 1.5 yasında bir kız cocugu var tokaları şekerleri duruyor topragında. Biraz daha ilerisinde 10 yasında bir kız cocugu var bir kez babasını gordum mezarda adam et yıgını gibi geldi saatlerce durdu o mezarda benden once gelmişti ben gittim hala duruyordu kendi acıma şükrettim dr ben bu gunlere onların sayesinde dayandım da geldim kardeşim :KK43:
ben o gün dedim ki Allahim evlatlari ölenlerrr napiyor buna dayanamadim onlar ne yapar ne ederr...rabbim bizimde sabrimizi veriyor inan ki yaninda olsam saatlerce konusur sarilir aglardim sana hic tanimasam da yuregimde bir yumruk gibi kalacak bu yazilarinnnnn

biliyo musun ben seviniyorum acaba diyorum kafayi mi yiyorum 4ayda olsa bana annelik tattirdi . süt icerdim onun icin yumurta yerdim onun icin . suan kahvalti yapamiyorum erkenden acikir kalkardikkkkk ....tık tıkkkk hissederdim karnimda simdi bakamiyorum aynalaraaaaa elim gidiyo ama o yok :KK43:
Rabbim verdi sevindirdi aldı üzdü Allah sabredenlerle beraberdir kardeşim hiç kendini suçlama delirmiyorsun annesin sen evladın olmasa da bir annesin
Evladının kardeşlerine sahip olup bir nebze olsun onu bu dünyada görebilmek için güçlü olmalısın .

ben o gün dedim ki Allahim evlatlari ölenlerrr napiyor buna dayanamadim onlar ne yapar ne ederr...rabbim bizimde sabrimizi veriyor inan ki yaninda olsam saatlerce konusur sarilir aglardim sana hic tanimasam da yuregimde bir yumruk gibi kalacak bu yazilarinnnnn
seni öyle iyi anlıyorum ki kardeşim
Ben de kapattıkça kapatmıştım kendimi ölü dogum konularını araştırırken keşfettim burayı
Ben ankaradayım sen nerdesin bilmiyorum ama bende sana sarılıp aglayıp aglayabilirim ne zaman istersen yaz dertleşelim neyi istersen yaz seni anlayabilirim öyle yangınlarımız kayıplarımız aynı ki ama yalnız degiliz güzel kardeşim

Rabbim verdi sevindirdi aldı üzdü Allah sabredenlerle beraberdir kardeşim hiç kendini suçlama delirmiyorsun annesin sen evladın olmasa da bir annesin
Evladının kardeşlerine sahip olup bir nebze olsun onu bu dünyada görebilmek için güçlü olmalısın .
benim icime azicik bile olsa ferahlik verdin yuzunu guldursun Allahim insallah

hem devlet hem ozelll hem üniye de danistm ama 1kere olunca mi ki boyle dediler . gelsin sonuc yazarim
Mutlaka yaz guzel kardeşim bilmek isterim inşallah bir gün hayırlı güzel haberler de paylaşırsın bizimle şuna inan ki her şey bizim için

Mutlaka yaz guzel kardeşim bilmek isterim inşallah bir gün hayırlı güzel haberler de paylaşırsın bizimle şuna inan ki her şey bizim için
insallah paylasirim aslinda kolay hamile kaliyorum da iste o korlu ya bidaha bisey olursa diye naparim 4 ay 5 ay:KK43:

afyondayim ben deee.hep yazabilirsin sen deee konusalim :KK43:
Ne mutlu bana sana teselli verebildiysem
Her daim ne istersen yaz belki yolun ank düşer veya bemim yolum afyona tanışırız kim bilir hamile oluruz belki ikimizde öyle sarılır aglaşırız belki kim bilir :KK43:
İnşallah

insallah paylasirim aslinda kolay hamile kaliyorum da iste o korlu ya bidaha bisey olursa diye naparim 4 ay 5 ay:KK43:
şimdi bunları düşünme zamana bırak acını bastırma doyasıya yaşa agla bagır çağır sana ne iyi geliyorsa onu yap belki sen de bebeğine duygularını yazıya dokersin zamanla kim bilir. Yaşın gençse hemen hamileliği düşünme testlerin çıksın kemdin bir iyileş zamanla su akıyor yerini buluyor buna inan ilk zamanlar bende nasıl bir daha hamile kalacam diye düşünüyordum ama şimdi düşünmüyorum pek umudumu içimde muhafaza etmeye gayret ediyorum sadece :KK43:

Merhaba başınız sağolsun sonuna kadar hissederek okudum
Ben de daha yeni kaybettim bebeğimi
11 haftalık ken
Minik paremin kalbi durmus
Hep düşünüyorum şimdi olsa cinsiyetini öğrenirdim şu olurdu bu olurdu diye
Sizin açınız eminim çok daha fazladır
Canım , allah yüreğinize ferahliklar getirsin demek ömürleri yokmuş allah büyük
Bana herkes inşallah bi daha olur diyo
Hiç istemiyorum biliyomusunuz kırılmasınlar diye inşallah diyip geçiştiriyorum
Onu o kadar sevmiştim içime işlemişti ki hiç yeni bi bebek istemiyorum allah affetsin beni
Sevgiler canim

Merhaba başınız sağolsun sonuna kadar hissederek okudum
Ben de daha yeni kaybettim bebeğimi
11 haftalık ken
Minik paremin kalbi durmus
Hep düşünüyorum şimdi olsa cinsiyetini öğrenirdim şu olurdu bu olurdu diye
Sizin açınız eminim çok daha fazladır
Canım , allah yüreğinize ferahliklar getirsin demek ömürleri yokmuş allah büyük
Bana herkes inşallah bi daha olur diyo
Hiç istemiyorum biliyomusunuz kırılmasınlar diye inşallah diyip geçiştiriyorum
Onu o kadar sevmiştim içime işlemişti ki hiç yeni bi bebek istemiyorum allah affetsin beni
Sevgiler canim
Başınız sagolsun
Allah yar ve yardımcınız olsun
Rabbim hiç bir şeyi benden fazla sevmyin kulum dermiş bizim sevgimizi gördü ve aldı diyorum :KK43:
Al

Başınız sagolsun
Allah yar ve yardımcınız olsun
Rabbim hiç bir şeyi benden fazla sevmyin kulum dermiş bizim sevgimizi gördü ve aldı diyorum :KK43:
Al
İnşallah öyle değildir canım vardır bir bildiği... hiçbişeyi ondan çok sevmemek lazım haklısın . İyi geceler canim

Gulfemhatun
Allah sabrınızı versin sizinde inşallah
Çok zor sizin yaşadıgınız da bizim yaşadıklarımız da inanın çok üzüldüm
Burada yazılanlar size de teselli olur inşallah ;

X