- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.201
Oyle guzel yazmıssınız ki agladımAllah sabır versin sevdiklerinize uzun ömür versin Rabbim bi daha boyle acı yasatmasın yasadıgınız acıyı biliyorum bu o kadar derin yara ki kapanmaz tesellisi olmaz bende oglumu 16 haftalıkken kaybettim o haftalarda kanamam vardı hafif .doktorlar olur bu haftada rahim buyuyo dedi inanmadım bi baskasına gittim hep aynı cumleler bebegınde ıyı sende cok iyisin evham yapma...gece aniden suyum geldi hastaneye gittik Allahım nolur oglum yasasın diye içimden kac kez dua ettim hatırlamıyorum yasıyodu hic suyu kalmamasına ragmen kalbi pıtır pıtır atıyodu doktorun içi elvermedı canlı canlı dogurtmaya bi gece yat belki sabaha kadar vucut tekrar su uretir dedi olur mu oyle dedim olur dedi ama huzunle mucize diye fısıldadı içten içe biliyordum doktorumun mucize olsun diye sabaha kadar beklemedigini.o aslında sabaha kadar kalbi durur o zaman alırız diye bekliyordu .sabaha kadar o mucize olsun diye dua ettim hiç uyumadım nasıl uyurdum ki her saniye oglumla son saniyem olabilirdi.sabah oldu hemsire geldi herkes evet kalp atısı yok cumlesini bekliyodu ama minigim hala yasıyodu guclu atan bi kalp gorduk ve mucize olmamıstı duam kabul olmadı yavrumun hiç suyu kalmamıs rahim etrafını sarmıs hiç hareketsiz hayatta kalmaya calışıyodu o minicik canıyla .aksamı bekledik ve yavrumun kalbi durmus dogurttular odada sadece esim ve ben vardık esim daha yufka yureklidir genel olarak bende bebek geliyo dedim carsafı kaldırdı bakma dayanamazsın dedim dşnlemedi o yuzunun aldıgı sekli cocuk gibi agladıgı anı asla unutmayacagım sonra bende baktım yavruma o kadar guzeldi ki 16 haftalık ya 16 haftalık bir bebek nasıl o kadar mukemmel olabilirdi el ayak tırnaklarına kadar herseyi vardı genetiğe yollamadım annelik yapamadım bari son gorevimi yapayım dedim morgdan aldık bu defa babasının yuregi dayanmadı bakmaya.esim mezar kazarken ben onu yıkadım kefenledim ve sanki onu degil kendi ruhumu koydum kalbimi koydum topraga.ilk basta hayırlısı boyleymıs dedler zoruma gitti oglum hayırsızmıydı diye gencsiniz yenisi olur dediler zoruma gitti evlat evladın yerini tutar mı onların cocugu ölse oylemi diyecekler diye 2 ay oldu simdi zoruma gitmiyo aştım ama hala aglamadıgım bi gun yok yasasaydı su kadar gunluk olacaktı boyle olacaktı soyle olacaktı demedıgım gun yok burdaki takvimi bile kaldıramadım hatta o gunden sonra ilk kez yazıyorum acınızı bildigim için kendime engel olamadım ne desem içinizi rahatlatamam tek diyebildigim Rabbim sabır versin dayanma gucu versin sizi sevdiklerinize sevdiklerinizi size bagıslasın
Bebekler annelerine benzer siz de cok guclı bir annesiniz buna inanın. Sizin yasadıgınız her şeyin aynını yasadım ama sizin durumunuz daha zormus bir evladın olecegını bılmek ve hic bir sey yapamamak caresizlik...
Ben hiç bir sey bilemedim artık dogacak diye gun sayıyordum
Drum bana da demişti senim vucudun bebeği tehlike gibi görüp yok etmek istiyor diye sanırım sizinki de öyle bir şey
Ne desek boş tek denecek bir şey var inanın yalnız degiliz buraya girip yazalı o kadar kendimi iyi hissediyorum ki çünkü biliyorum yalnız degilmişiz...
Rabbim bol sabır versin size elbet yavrularımızı unutamayız bin tane de evladımız olsa o hep en sevilen olacak insallah rabbim bize yavrularımızın kardeslerini gondererek teselli avunma yolu acar bizlere . Basınız sagolsun. Ne zamam ısterseniz yazın dertleselim.