Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
İkinci bebeğiniz de pıhtılaşma için önlem alınmamış mıydı?? Benim de 5.hamilleiğim çocuğum yok şimdi ecopirin ve iğne kullanıyorum
Gecmis olsun
Biz son iki bebegimde de kalp atisi alamadik yasim 44 . Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kan sulandiriciya basladim ama olmadi...
Planli gebelik degildi ikisi de doktor gec kaldin ondan da olabilir dedi son bebegimde genetik sorun vardi zaten o yuzden kalp atisi da olmamis sanirim...

Peki

Peki siz pıhtılaşmanız olduğunu bilmiyor muydunuz? İlk oğlunuz nasıl doğdu ki
Bilmiyordum keske bilseydim...
Ilk oglum 20 yasina basti.. genctik... butun hastaliklar ileri yasta cikiyor bir de ustune hamilelik... dokuz aya gelmisse kan pihtilasmasi yuzunden ölmemistir diyen doktor da oldu...
Tamamen takdiri ilahi

Gecmis olsun
Biz son iki bebegimde de kalp atisi alamadik yasim 44 . Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kan sulandiriciya basladim ama olmadi...
Planli gebelik degildi ikisi de doktor gec kaldin ondan da olabilir dedi son bebegimde genetik sorun vardi zaten o yuzden kalp atisi da olmamis sanirim...
Allah şifanızı versin inşallah. Giden bebeklerimizle buluşacağız bir gün.

Yılın son ayında her şey SON oldu ... 01.12.2016
Uyu HAMZA' m uyu... öte geceler de büyü...
...

...
...

Allah dayanma gücü versin. Elbet kuzularımızın kucağımızda uyuyacagı zamanda gelecek.
Öpmeye doyamadığımız kıyamadığımız evlatlarımız cennete layıkmış. Sabret diyorum ama zor biliyorum. Allah yardımcımız olsun

Allah dayanma gücü versin. Elbet kuzularımızın kucağımızda uyuyacagı zamanda gelecek.
Öpmeye doyamadığımız kıyamadığımız evlatlarımız cennete layıkmış. Sabret diyorum ama zor biliyorum. Allah yardımcımız olsun
Allah razı olsun canım benim ne zaman sen gelsen aklıma acımı gomerim kalbimin derinlerine bilge sultan kizim icin yanarim bana derdimi unutturan anne...
Duana ihtiyacim var...
....

Yeni üye oldum yazınızı okudum ilk önce. Ciğerim sızlaya sızlaya, deli gibi ağlaya ağlaya okudum. Cevap yazabilmem 2 günümü aldı. O kadar canım yandı ki okurken bende 8 ay önce evladımı kaybettim 34 haftalık.. O kadar bizden o kadar benim gibi yazmışsınız ki bir an tekrar yaşadım sandım. Çok zor çok acı çok tarifi mümkün olmayan bir acı bu. Gerçekten yaşamayan bilemez. Allah bütün melek annelerine sabır versin. Asla ve hiçbir şey onların yerini tutamayacak. Canım kızım birtanem annen seni hep her şeyden çok sevecek.

Yeni üye oldum yazınızı okudum ilk önce. Ciğerim sızlaya sızlaya, deli gibi ağlaya ağlaya okudum. Cevap yazabilmem 2 günümü aldı. O kadar canım yandı ki okurken bende 8 ay önce evladımı kaybettim 34 haftalık.. O kadar bizden o kadar benim gibi yazmışsınız ki bir an tekrar yaşadım sandım. Çok zor çok acı çok tarifi mümkün olmayan bir acı bu. Gerçekten yaşamayan bilemez. Allah bütün melek annelerine sabır versin. Asla ve hiçbir şey onların yerini tutamayacak. Canım kızım birtanem annen seni hep her şeyden çok sevecek.
Allah razı olsun kardeşim senin de başın sagolsun...
Ben de evladına çok üzüldüm keşke üzülmemek elimizde olabilseydi
Çok güzel yerlerde çok gůzel şekilde ağırlandıklarını bilsekte anneyiz işte içimiz yanıyor ...
Allah imtihanımızda sabır ve hamd versin kardeşim elbet bir gün evlatlarımızla kavuşacağız ....

Bende aglayarak okudum cok uzuldum. Allah tum analara sabirlar versin
Amiin...
Rabbim kimseye böyle imtihanlar vermesin demek istiyorum ama allahın işine karışılmaz ki her celali cemale çeviren her şerrin icinde hayırlar gizleyen yuce rabbimdir...
Hamd olsun ki rabbim bizi unutmadı bu dunyada yakacak kavuracak bir imtimtihan verdi sonunuz güzel dedi hamd olsun ...

Allah razı olsun kardeşim senin de başın sagolsun...
Ben de evladına çok üzüldüm keşke üzülmemek elimizde olabilseydi
Çok güzel yerlerde çok gůzel şekilde ağırlandıklarını bilsekte anneyiz işte içimiz yanıyor ...
Allah imtihanımızda sabır ve hamd versin kardeşim elbet bir gün evlatlarımızla kavuşacağız ....

Daha önce de büyük acılar yaşadım ama evlat bambaşkaymış. Bazen düşünüyorum Allah izin verir de bir evladım olursa onu da meleğim kadar sevebilecek miyim diye. Yeri apayrı acısı bambaşka. Her sabah uyandığımda kötü bir rüya olmasını diledim ama yüreğim yangın yeri devam ettim günlerime. Bilmiyorum nasıl geçecek ya da geçecek mi. Tek bildiğim onu göremesem de ne kadar çok özlediğim ,ona ne kadar çok ihtiyacım olduğu.

X