Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Allah razi olsun kardesim insallah senin de guzel haberlerini bekliyorum burdan dualarimda olacaksin kardesim allahin izni ile hepimizin yuzu gulsun insallah. Saglicakla kal.

Allah razi olsun kardesim insallah senin de guzel haberlerini bekliyorum burdan dualarimda olacaksin kardesim allahin izni ile hepimizin yuzu gulsun insallah. Saglicakla kal.
Çok sağol canım beni haberdar et ara ara mutlaka sende benim duamdasin inşallah

Sizinle 40 yaşindan sonra anne olmaya cabalayanlar topiginde yazismistik
Çok sevindim inşallah sagliklica kucaginiza alırsınız.

İstiyorum.nasip ,yaşım sizinle aynı ,olursa çok sevinirim
Rabbimden dileyip istedikten sonra neden olmasin ki ...en iyi ornek benim dr bile sasirdi 42 de hamile kaldim bir ihmal ugruna evladimi kaybettim simdi allah nasip ederse yine hamileyim neden sizde olmayasiniz ki bol dua bol bol yuruyus ve kendinizi baska seylere vermek bu isin anahtari odaklanirsaniz olmuyor aklinizda olmazsa oluyor inanin ve hep olacak diyin kendinize ben rabbimden istiyorum olacak diyin...
Insallah rabbim size de versin saglikla sihhatle upuzun omurluce...
Insallah

42 de doğum yaptım bende şu an 17 aylik çok şükür.Inşallah bir evladım daha olur

yazını okudum paramparça oldum, 5 aylık olacak benim de oğlum, ama kedini değil toprağını öpüp kokluyorum. 40 haftalıkken tam gününde doğumda kaybettim oğlumu, hergün ölüp tekrar yaşamaya çalışıyorum. acını o kadar iyi anlıyorum ki! allahım inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder, o kadar hasretizki evlatlarımıza, allah sabır versin güç versin

Rabbim guc sabir versin neden nasil dogumda kaybettiniz cok uzuldum dr hatasi miydi sizinki de
Rabbim iyilerle karsilastirsin insallah meleklerimiz cok guzel bir yerde olsalar da biz hep yarimiz hep bu dunyada bir seyler eksik tam degiliz artik.
Oyle bir yoksunluk ki bu kelimelerle anlatilmaz canini ver evladin yasayacak deseler hic bir anne gozunu kirpmaz canini verirken eminim ama yoklar iste...
Rabbim sabrinizi ve hamdü senanizi daim eylesin insallah rabbimden ne isterse kulu veriyor kardesim buna inanin ve duanizi eksik etmeyin insallah...
Insallah tez vakitte yavrunuzun kardesini kucaginiza alirsiniz ve bu dunyada bir nebze olsa da onunla teselli bulursunuz insallah...
Rabbim butun melek annelerinin yardimcisi olsun insallah...

sağol canım allah razı olsun, tüm dileklerin için teşekkür ederim. Bebeğime otopsi yapıldı, geçtiğimiz cuma günü rapor çıktı ve bebeğimle ilgili sağlık yönünden hiçbir sıkıntı görülmemiş, tamamen sağlıklı bir bebek:'( Adli Tıp şimdi kusur raporu çıkaracak, benim dr.um ebem ve hastane hepsi özeldi, dr ve ebe dışardan geldi, en iyilerini araştırdım buldum, doğumu sadece onlara emanet edebilirdim ama yanılmışım, bebeğimi aldılar benden. dr.um normal doğumu destekleyen bir dr.du ebem de öyle. ben de bebeğimin sağlıklı bir doğum olması için normal doğumu çok istiyordum, ama hayati riski olmadığı sürece. benim doğumum çok hızlı ilerledi. sabah 9 gibi nışan geldi, akşam 6'da suyum geldi, gece 9'da sancılarım başladı ve 02:20'de doğurdum. ama bebeğimin nabzı arada 80'lere düşüyordu, şimdi araştırıyorum nabız 90'ın altına düştüğünde derhal sezaryana alınmalıdır yazıyor, çıldırıyorum, dr.um bu insiyatifi nasıl alabildi, ebem nasıl buna dikkat etmedi, birinin tecrübesi 30 yıl, diğerinin 40 yıl. nasıl oldu bu? ben çok zor hamile kaldım, 4 yıl uğraştım, tüp bebek de denedim, sonra ümidimi kestiğimde bebeğim kendi gelmişti. Dr.um da bütün bu süreci biliyor, 4 yıldır onun hastasıyım. benim bu kadar hasret kaldığımı bildiği halde bebeğimi nasıl ihmal etti aklım almıyor, rapor sonucunu alana kadar hep dua ettim "allahım bebeğimin sağlık sorunu olduğu çıksın ihmal olmasın bebeğimi öldürmüş olmasınlar" diye yalvardım. bugün ise bu sonuç karşısında kahrolmuş durumdayım. acımasız değilim ki gidip kendi ellerimle halledeyim, tek dileğim tek duam allahıma, bana bu acıyı yaşatanları güldürmesin inşallah. allahım hiçbir anneye de bu acıyı yaşatmasın, dediğin gibi bu boşluk çok farklı, yaşıyorsun ama hep eksik.

Canim basin sagolsun cok ama cok uzuldum ama soyle dusun o bebek sana nasip degilmis annesi yukarda yaradan eger yavrunun yasamasini isteseydi bir sekilde yasatirdi iste bu noktada teslimiyet devreye giriyor kardesim hem kafayi yememek icin hem de saglam olabilmek icin...
Senin yavrunun kaderi de bu kadarmis annesi belki bana bu sekilde konusuyorum diye kiziyorsun ama benim bebegimde dokuz aylikti karnimdaydi oyle hatalari var ki doktorun ilk baslarda bende cok ahlar ettim bir yil oldu gul gibi evladimi topraga verdim ...
Hemde sizin ki gibi degil cok hatalari varmis doktorun bebegimin gelismedigini bile bile bana calisabilir raporunu 37 haftalik bebege verecekken 34 haftalik bebek goruntusune vermis eger hakkimizi arasaydik o doktor su anda gorevinden alinirdi cok dusundum cok agladim cok kotu gunler gecirdim geciriyoruz hala...
Ama en guzeli allaha teslim olmak ve her seyin aslinda ondan geldigini bilmekle avuttum kendimi diyorum simdi de o dr un evladimi kaybetmemde bir gram suphesi varsa benim oglumun iki eli de daima drun yakasinda olsun hic kurtulamasin oglumun ellerinden diyorum...
Bazi seyler vesiledir kardesim kadere iman da bu noktada baslar haklisiniz annesiniz babasiniz hepimiz oyleyiz ancak rabbim ol demeden bir sey olmaz öl demeden de kimse ölmez ...
Bir bebegi kaybetmek oyle aci ki etrafta bebekler cocuklar gorursunuz neden ben deyip aglar perisan olursunuz herkes bebegini severken siz gider tasini seversiniz herkes evladinin elinden tutup oyuncak almaya gotururken siz tasina koymak icin oyuncak alirsiniz...
............
Kaderin de otesinde bir kader var kardesim eger rabbim ayaklarinizi aldiysa kanatlarinizi verecegi icindir ....ben hep buna inandim ve rabbime dualar ettim abisini aldigi gun rabbim bana kardesinin mujdesini verdi burukca aglayabildim sadece...
Bir sey oluyorsa hayrindandir olmuyorsa da hayrindandir derler ya her seyi hayra yoruyorum diyorum belki evladim uc dort yasina gelince kaybedecektim yani daha aci bir sekilde öldügünů gorecektim belki de diyorum onlar melektiler ve melek gibi öldüler asla kaybolmadilar yitip gitmediler peygamberimizin ümmeti olarak gittiler ve bir gun ilk beni o karsilayacak insallah bu dunyada oyle hasretim ki o benim o hep en sevilen hep en özlenen....
La tahzen kardesim rabbim ayaklarini aldiysa kanat verecegi icindir...
Uzulme sadece evladinin cok guzel bir yerde oldugunu dusun ....

Allah im bu ne acıdır, bu ne iç dokmedir.inanın aglamaktan gözlerim kapandı.çok şükür bi oğlunuz varmış.onunla hasretirnizi gecirseniz.
Yengemdd 20gün doğuma kala onunda karnında kalbi durmuş.doktorlar ona soylediklerinde refleksle elini duvara vurmuş dört parmağını orda kırmıştı.cok zor günlerdi.onunda oglu olacaktı.yengeme gostermemisler sadece dediniz gibi yengem yesil bi bezin içinde görmüş upuzun siyah saçları bidr çok irymis.
Yengem tam 6ay boyunca teras balkonunda hep oturupuzun uzun uzun bkti.ne ağladı ne güldü nede doğru duryst bişey yedi.ALLAH sizde ferahlik sabir versin.acınızı hafifletecek saglikli bi evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…