- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.421
- Konu Sahibi Bella_cullen
Yani o zamanlar vermeniz gerekirdi şimdi seneler geçmiş al bakalım sandık senln olsun şok gibi yani insana. Annesi özellikle çok kötü olur. Birine verin artık deşmeyin derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birincisi sevgilisi öldüğünde kardeşim hala aşıktı ona. Kimseyle evlenmicem ben onu onutamam o bana yaptı bunu benim bu dedi vermedi. Oda acılıydı aşık olduğu adamı kaybetti sağlıklı düşünemezdi. İkincisi kardeşimim sebep nası olıyo pardon bende sevgilerimden ayrıldım ama intihar etmedim bu nasıl düşünce zaten konuda yazmıltım barışmak üzereydiler abla ararsa barılcam diyodu yani imkansız bir aşk değildiki intihar edilecek bir durum yoktu. İntihar mektubuda yoktu zaten o yğzden ölümü şüpheli bulumdu hiçbişe anlamadı ailesi o yüzden kardeşimi suçladılar neden bi mektupO kutu annesinin hakkıydı, ona zamanında ne olursa olsun verecektiniz.
Kardeşinizin asla vermemesinin nedeni de sevgilisinin ölümüne sebep olduğunu bilmesi.
Belki çocuk el yazısıyla intihar mektubu bıraktı gerisinde?
Asıl kardeşinizin aşırı ısrarla aileye sandığı vermemesi aşırı ürkütücü.
Ben kardeşimde sorun bulurdum. Çünkü normal bir yaklaşım değil.
Ayrıldıysa zaten kardeşiniz ayrılmış, demek ki bir şeyler hissetmeyi bırakmış o kişiye.
Bundan sonra çöpe atın daha iyi.
Annesinin yüreğinde bu acıyı bir kere daha yakmayın.
Hanımefendi okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz var sanırım birincisi sandık benim değil kardeşime hediye edilmiş o sevgilisi öldüğünde ona hala aşıktı, çok üzüldü çok zor günler geçirdi vermem dedi benim o bana yapıldı hatıra saklıcam dedi içinde sevgili resimleri vardı bana ait dedi. çok zor zamanlardı biraz empati yapsanız anlarsınız sanırım. Yıllar geçti üzerinden zaten duygusuz olsam emin olun sandığı kardeşim bıraktığında atardım burda sizin gibi tepki verenlere açıklama yapmakla uğraşmazdım.
Ben çok duygusal biriyim. Şimdi sandığı açsam inan ağlarım. Kardeşimin gözyaşları geliyo aklıma o yaşadığımız acılar geliyo kardeşim intihar edicek sandık bu yüzden o hale geldi. O yüzden kıyamıyorum zaten kardeşim bana bıraktı. Çocuğun annesinin sözleri aklımda, kıyamıyorum.Kardesiniz evlenmiş, aileyle irtibat kesilmiş. Sandığa bu kadar anlam yüklemeniz anlamadım. Sizinle hiç alakası yok.
Kız kardeşinize soracaksınız sandığı ne yapayım ben odamda istemiyorum diye, bu kadar.
Onun etkileneceğini falan düşünüyorsanız, aşmış oraları ki gayet normal.
Konu sahibi kendi kardeşi bir başkası için intihar etse böyle yazar mıydı acaba. Cidden çok katılıyorum yorumunuzaCan gitmiş can. Kardeş yoluna bakmış sandık dert olmuş. Can gitmiş diyorum dünya gelse gelmez. Kardeşiniz adına bir başkasının böyle yazdığını düşünün bence ama çok zor.
Neden anlamıyorsunuz bilmiyorum kardeşim için intihar edilmedi kemdi psikolojik sorunları vardı aileside biliyo normal değildi. Kardeşim bu yğzden ayrıldı ama zaten barışmak üzereydiler kardeşim affedicem dedi aramasını bekledi. Ama intihar etti çocuk ailesi zaten suçladı bizi ama kanıt bulamadı. Yani bir başkası için intihar yok.Konu sahibi kendi kardeşi bir başkası için intihar etse böyle yazar mıydı acaba. Cidden çok katılıyorum yorumunuza
Ailesine verseniz acıları daha çok artacak..kardesinizle konuşun, bu eşyanın artık burda olmaması gerektiğini, herkesin hayatını olumsuz etkileyebileceğini hatta eşinin de huzursuz olacağını anlatın.. rahmetliye dua edip denize atin bence..denizin derin sularına emanet edin..Merhaba hanımlar biliyorum başlık biraz korku filmi adı gibi oldu ama konu hakkatende öyle gibi. Evde bi hediye dekoratif sandık var. Kızkardeşime sevgilisi kendi elleriyle boyayıp, içine beraber çekilmiş fotoğraflarını yapıştırmış hediye ettiği bi sandık ama bu kişi yıllar önce intihar etti ve öldü. Kardeşim o zaman hala aşıktı çocuğa çok üzüldü ve sandık bana ait dedi, ondan hatıra saklamak istedi unutamam onu ben diyodu ve içine kendi resimleride yapışmış olduğu için sökmeye de kıyamadığından çocuğun annesi sandığı istediği halde vermedi. Aile kardeşime tepkiliydi bu yüzden çünkü kardeşim ayrılmıştı çocuktan ve ondan sonra intihar olayı oldu. Sebep kardeşim değildi çünkü sürekli ayrılıp barışıyolardı zaten hatta barışmak üzereydiler yine ama çocuk öldü. Aile taşındı gitti. Kardeşim çok sıkıntılar yaşadı. Ama işte zamanla geçiyo herşey evlendi şimdi mutlu bi yuvası var. Sandık baba evinde şimdi anneye tekrar vermek istesek kardeşim bu olaydan sonra psikolojik tedavi gördüğü için doktor kesinlikle vermeyin annesine demişti çünkü anne kötü etkileniyomuş ölen kişiden hiçbir eşya kalmamalıymış gibi bikaç bişe söylemişti detaylarını çok hatırlamıyorum. Zaten bide malum aramız aileyle iyi değil yıllar sonra tekrar aile olayı gündem yapıp bizi kötülermi diye düşünüyoruz, haksız yere suçladılar çünkü yine yapabilirler. Kardeşim sevdiği adamı kaybetmenin yanında birde iftiralara maruz kaldı hemde yenilir yutulur cinsten değildi bunlar. Ailede çok normal değil. Sandığı kullanmak zaten istemiyorum ki istesek kullanamayız çünkü çocuk normal biri değildi ve normal bi şekilde ölmedi. Hayali varlıklar görüyordu, kendisine büyü yapıldığını söylüyordu, sürekli korkuyordu, kendini kaybediyodu başka biri sanıyodu, şiddet gösterip, hakaret edip sonra yapmadım, demedim diyodu ama gerçekten de hatırlamıyordu. Doktorlar sara hastalığı teşhisi koymuştu, sürekli bayılıyordu. Ailesi hocalara götürüyordu sürekli falan zaten ölmeden aylar öncede beni öldürecekler, beni yakıcaklar falan diyodu yani normal değildi. Öldüğü gün garip olaylar vardı. Ölümü intihar gibi görünüyordu ama çok şüpheliydi polis bişe bulamadı. Bu nedenle sandığı açmaya bile çekiniyorum. Yalan değil hafif de tırsıyorum. Çocuğun yüzünü bile unutmuşum içinde resimleri var henüz görmek de istemiyorum. Yani atsak atılmıyo satsak satılmıyo ne yapmalıyız bilemedik. Sandığı anneye haber yollayıp verelimmi, ya da fakir bi aileyemi versek kardeşim almaz onu bizde kullanamayız. Bir de çocuğun annesinin isteği içimi kemiriyo o sandığa oğlumun eli değdi boyarken yanındaydım çok hevesli hazırlamıştı eli değdi emeği var ondan istiyorum sandığı versin demişti o zaman. Şimdi yıllar geçti sandıkta benim odamda öylece ilk günkü gibi duruyo. Bende gördükçe onun öldüğü günü hatırlıyorum. Yani bu sandığın evden gitmesi gerek ama ne yapmam lazım bilemedim. Sizin düşüncelerinizi merak ettim doğru olan ne, ne yapmalıyım. Yani siz olsanız ne yapardınız. Ben düşüne düşüne içinden çıkamadım. Bana bi akıl verin nolur.
Açıklama: arkadaşlar sandık benim değil o yüzden üzerinde söz sahibi değildim o zamanlar ve çocuk öldüğünde kardeşim hala ona aşıktı bu olay yıllar önce yaşandı. Annesine o zaman durumu anlattık zaten vazgeçti sandıktan. Kardeşim evleneli daha bi yıl oldu. Aile normal değil, sorunlu ve üstelik bir psikologda vermeyin sakın dedi lğtfwn yorum yaparken bu detayları dikkate alarak yapın.
Kardesiniz ayrildigi adamin sandigini annesine vermemis hanfendi.çocuğun annesi sandığı istediği halde vermedi. Aile kardeşime tepkiliydi bu yüzden çünkü kardeşim ayrılmıştı çocuktan ve ondan sonra intihar olayı oldu. Sebep kardeşim değildi çünkü sürekli ayrılıp barışıyolardı zaten hatta barışmak üzereydiler yine ama çocuk öldü
Artık geçmiş bence zamanında öyle olması gerekiyormuş öyle olmuş.Psikologda aynısını dedi. Zamanında veremezdik kardeşim hala aşıktı çocuğa evlenmicem ben kimseyle onu unutamam diyodu hatta o kadarki oda intihar edicek diye korktum kaç gece onla uyudum yalnız bırakmadım. Bide üstüne aile kardeşime iftira attı acılarını bizden çıkardılar. Sağlıklı düşünecek halde değildik zaten taşınıp gittiler.
Yakmak saçma olduğu için gülmüş olabilirler mi? Normal bir ayrılık değil ölüm söz konusu.E Esila09 ve hindistancevizli Yazdığımın neresinin komik olduğunu da yazın lütfen! Azıcık mantıklı olun. İşinize gelmeyen bir şeye komik ifadesi koyarak kendinizi komik duruma düşürmeyin.
Yazamazlar ben yasak koydum onlara inanın yıllar sonra burda konu açtım pişman ettiler beni sanki ben yaptım. Herşeyi açıkladığım halde anlamıyolar zaten konuyu kapattırıyorum. Bir daha da konu açmam heralde Mune konumu kapatabilir misin, lütfen.E Esila09 ve hindistancevizli Yazdığımın neresinin komik olduğunu da yazın lütfen! Azıcık mantıklı olun. İşinize gelmeyen bir şeye komik ifadesi koyarak kendinizi komik duruma düşürmeyin.
Anlayışınız için teşekkür ederim gerçektenSöyleyecek mantıklı argümanı olmayınca kankalarını toplayıp milletin sinir uçlarıyla oynamaya kalkanlar gerçekten o kadar zavallı ki.
Konuya dönecek olursak, o sandığın artık evinizde kalmasının bir anlamı yok. Kız kardeşiniz evli olduğu için büyük olasılıkla almayacaktır. Siz de o sandığı bir şekilde imha edin.
Saçma değil. O kadar acının olduğu anılar var belli ki o sandıkta. Tamamen yok etmen insana daha iyi gelir diye düşünüyorum. Böyle bir konuda milletin yorumlarına saygısızlık yapmaya hakları yok. Beğenmeyebilirler.Yakmak saçma olduğu için gülmüş olabilirler mi? Normal bir ayrılık değil ölüm söz konusu.
Not. kimsenin kankası değilim