Olmuyorsa zorlamamalı mıyım ?

yok hayır ben motive etmek için almadım gömleğini birşeysini.. siz yada bir başkası kimse sevgilisine hediye almıyor mu? bu bence çok büyütülecek bir şey değil.. eğer ben abarttıysam çocuk benden geçinmeye benden yemeye başladıysa o zaman bu dediklerinize hak veririm..
faydalı olduğuna inandığım bir kitabı AL demektense ben alıp gönderdim..

emin ol, çoğu bekar bayan bunu söylüyor.. çok da doğru söylüyor. bende 30 yaşımda evlendim. 4 ay kadar görüştük. senesine evlendik. hayat biraz daha anlam kazandı gözümde.
şimdi sana burdan tabii mantık evliliği yap biran önce evlen, zaman geçiyor demiyoruz.
kendin için güzel bir karar vermeni istiyoruz.
dua et. ben düğün günümün sabahına kadar dua ettiğimi bilirim.
ve eşimle tanışmadan önce de belirsizlikler içinde yüzdüm durdum.
neyse şimdi bebek bekliyoruz.

rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah

ailedeki rahatlığa şaştım kaldım. bende geçtim o kpss süreçlerinden. ama bölüm atamam yok genel kadro alıyor 89 90 la. baktım olacak iş değil başka bir yol buldum artık kendimi. bekle bekle nereye kadar. kaldı ki o erkek yani. bir insan 70 nasıl alamaz ya. çok ilginç. hani desenki 90 lazım yapamıyor anlıcaz. adam iki gün kurs verip akşamına ağlar mı ya adam demeye de bin şahit. evlenince işe kaldırıp göndermek için anandan emdiğin süt burnundan gelir. en sonunda hepten yatar kalır. üzgünüm bu adamdan çalışkan bir evlat olmamıski çalıskan bir koca olsun. böyleleri bi de karısının maaş kartını alıp evde yatıyor

Kronik tembel,
Baba parası yemeye alışmış..

Bugün bi şekilde nişanı yapar, yarın düğünü de yaptı diyelim.
Ama ne yazıkki sonu yok.

Allah korusun başınıza bir kaza bela gelse, amansız bir hastalık gelse bu adama sırtınızı yaslayamazsınız..

gençliğin en güzel zamanları bu yaşlar,en güzel oldugun en verimli oldugun dönem..ha evlenmek zorunda değilsin yaşım geldi diye düşünerek..erkek arkadaşında senin yaşlarında ve hala çalışmaya teşebbüs etmediyse demek ki tembel..nasıl dürüstlük,iyi huy evlilikte bi kriterse çalışkanlık en en önemli kriter bir erkek için.zaten sana çok değer veriyo olsaydı ve evlenmek istiyo olsaydı biyerden çoktan başlardı.evlilik için daha erken deyip onu gazlayan birileri vardır mutlaka.konuşmana rağmen tembelliğinden vazgeçmiyorsa bitirip yeni bi hayata başlamak için tam vaktin bence.

Aslında ne yapman gerektıgını sende cok ıyı bılıyorsun
Herseyden once karsına alıp konus tabı kı belkı bıreyler degısır.. olmuyorsa zorlamanın devam ettırmenın alemı yok bu yasına gelmıs calısmamıssa bundan sonrada evı gecındırmesı zor

Yapısı gereği çalışmayı sevmeyen insan evlendikten sonra evini nasıl geçindirecek? Bütün yük senin omuzlarında olacak...nişanın şakasını bile ederken inanmayan adam seninle zaten evlenmeyi düşünmüyordur... Yazık değil mi sana? Ne işin var böyle sorumsuz bir adamla? Hayatını boşuna heba etme, olmayacak duaya da amin deme...

öğretmen adayımıydınız yoksa memurluk içinmi?
öğretmen iseniz eğitim ve genelkültürgenel yetenekten kaç net yapılsa 70i bulur ortalama. alan sınavı yok

yazık bana yazık olmazmı..
ben kendime değer vermeyip onun yanında durmaya devam edersem o neden bana değer versin ki.

yüz yüze telefonda konuşmaları çok yaptık.. artık malesef konuşabilecek durumda bile değiliz..
atanması istiyorum. atansın sonrabenden uzak dursun. yoksa kesinlikle atanmadım diye ayrıldın diyecek.. boş şeyleri uğraşmak istemiyorum artık

yanı ayrıılacaksın enınde sonunda oyle mı ?
eger oyleyse onun ne dıyecegını umursama bırsey demeyede hakkı yok ayrıca.. ayrılıgı kafana koyduysan yoluna bak

öğretmen adayımıydınız yoksa memurluk içinmi?
öğretmen iseniz eğitim ve genelkültürgenel yetenekten kaç net yapılsa 70i bulur ortalama. alan sınavı yok
öğretmen değilim ama kpss işinin epey içindeyim. gk ve gy den minimum 35-40 arası yaparsa yani 75-80 net yaparsa çok rahat 70i geçer. eğitimde bildiğim kadarıyla 80 soru oluyor ondanda 50 net falan getirse 75 ve 77 arası rahat alabilir.

Ben yerinde olsam zor olur ama bırakırdim.çünkü anlattigina bakilirsa hic cabalamiyo senin icin.ee yarin evlenince de böyle huyla canindan bezdirecek.bu sefer bosansan bi dert ceksen bi dert.ben hayatini sifirla görücü usulu tabi anlasarak iyi bir insanla evleeni tavsiye ederim.emin ol ama emin ol Allah in izniyle daha mutlu ve huzurlu bir hayatin olacak...dünya bir kisinin üzerine kurulu degil....

Evlenmeye hevesi olan adam napar eder işe girer çalışır hırs yapar para kazanır yoruldum demez birşey beklemez. Bana boş geldi biraz.bu ne bekle bekle nereye kadar.ha hoş evlenince de aman aman birşey olmuyordsa bekarken gezmek daha keyifli gez toz ama kardeslerinin önü açılır yuvan bebeğin olur. 25 yas çok uygun evlenmeye bir kaç yıl sonrda bebek gec oldumu zor oluyor. Ben 25 de evlendim bebekte olcak bir kaç yıl sonra bi daha olsa allahım izin verirse. tamm işime gücüme devam ederim

Ta hayatın keşkelerle geçer tek kelime yeter sana bu adamdan ne koy nede kasaba olur AYRIL hayatına bak

ben 28 yaşındayım.kız kardeşim 26 yaşında doğu kültürü ben gitmeden vermiyorlar onu. erkek arkadaşı falanda yok.
hoş biride istemeye gelmedi. ben ablayım diye gelen görücü bana geliyor. haliyle önünü kapatıyorum kız kardeşimin

ben kpss hakında baya bilgiye sahibim. ama eğitim bilimleri hakkında bilgim yok. evet 80 soru eğitim..
dediğiniz gibi 40 net yapsa kg gy den yapılamayacak birşey değil.
matematik hiç yok. hiç çalışmıyor. geçen sene herkesin yapabileceği ve yapamaycağı sorular vardır. senin 10 net çıkarsan matematikten bölümdaşlarına göre avantajların olur dedim ama hiç bakmadı matematiğe. bilirsiniz bir kitap var. sıfır matematikliler için. hergün bir konu diye. toplama çıkarmadan anlatmaya başlıyor. onu aldım ama 2 günden öteye geçemedik..
kısmet diyorum. böyle olması gerekiyormuş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…