Olmuyorsa zorlamamalı mıyım ?

dün neyimiz var neyimiz yok konuştum. içimde hiçbirşey bırakmadım. çirkinleştim belki ama herşeyi anlamaya bilmeye hakkı vardı. bana numaranı değiştir demesini biliyorsun ama yanımda durup hat parasını bile veremiyorsun dedim.. biletlerimizi bile ben alıyorum sana hiç koymuyor mu bu dedim..
nedenler sebepler... sabaha kadar ağladım.. onun için değil geçen güzel senelerim için gençliğim için

dün neyimiz var neyimiz yok konuştum. içimde hiçbirşey bırakmadım. çirkinleştim belki ama herşeyi anlamaya bilmeye hakkı vardı. bana numaranı değiştir demesini biliyorsun ama yanımda durup hat parasını bile veremiyorsun dedim.. biletlerimizi bile ben alıyorum sana hiç koymuyor mu bu dedim..
nedenler sebepler... sabaha kadar ağladım.. onun için değil geçen güzel senelerim için gençliğim için
bundan sonra daha fazla ağlamamak için ayrılmanız en iyisi olmuş. zamanla geçer, iyiki de ayrılmışım dersiniz, ömür boyu onu taşıyamazsınız bu şekilde.. hayırlısı olsun

benım eski eşimde aynıydı öyle sıkıntılar cektım kı sorumsuzlugu yuzunden anlatamam erkek ben oldum resmen diyebilrim sizinde gidişat o..cok can sıkıcı seyle rinşallah aklnızı basınıza alıp ayrılırsınız hiç olmadı vazgecemıyorum dıosanız zamana bırakın ve sart koşun calısma konsunda ve sadece izleyin..sakın ama sakın nişan evlilik girmeynn malesef kadınlar bunlar zararlı cıkıyor..

ben kpss hakında baya bilgiye sahibim. ama eğitim bilimleri hakkında bilgim yok. evet 80 soru eğitim..
dediğiniz gibi 40 net yapsa kg gy den yapılamayacak birşey değil.
matematik hiç yok. hiç çalışmıyor. geçen sene herkesin yapabileceği ve yapamaycağı sorular vardır. senin 10 net çıkarsan matematikten bölümdaşlarına göre avantajların olur dedim ama hiç bakmadı matematiğe. bilirsiniz bir kitap var. sıfır matematikliler için. hergün bir konu diye. toplama çıkarmadan anlatmaya başlıyor. onu aldım ama 2 günden öteye geçemedik..
kısmet diyorum. böyle olması gerekiyormuş demek
kendisi için bir çabası olmayan insana siz ne kadar ittire ittire bir şeyler yaptırabilirsiniz ki. bu adam yüksek ihtimal size güveniyor. ama yazık kaç yaşında adam babası olmasa kimin eline bakacak ki

X