Olmuyorsa zorlamamalı mıyım ?

onuda sen diyecen işte..

bu seferde atanmadı diye onu ayrıştırdığımı düşünüyor.. yani çok duygusala bağlayıp zan altında bırakıyor.. sıkıldım. artık atansa bile evlenmek istemiyorum o noktaya geldim

mutlaka bir geçim yolu düşünmüştür ama değil mi? bir gün oturup konuşun, ne yaparak geçimi sağlamayı düşünüyorsun de bakalım

bu seferde atanmadı diye onu ayrıştırdığımı düşünüyor.. yani çok duygusala bağlayıp zan altında bırakıyor.. sıkıldım. artık atansa bile evlenmek istemiyorum o noktaya geldim

Artık ne düşündüğü önemli olmamalı senin için
Yoluna bak
Ömür tek atımlık bir kurşun, aynı yılları bir daha yaşama şansın yok

ben bunuda takıyorum. artık çocuk değişim. yüzümün kırıştığını bile hissediyorum.
topiklerde 30zuma girmeden gebe kalsam iyi olur diyen bayanlar var. ben nezaman evlencemd gebe kalıcam.
kuzenlerin çocuklarını sevemiyorum bile. çok seviyosan kendin yap diyenler bile oldu bana.. toplu yerlere gitmek istemiyorum. kuyruğumu dik tutup iyi bayanım kendi ayaklarım üstündeyim imajını vermekten sıkıldım yoruldum

mutlaka bir geçim yolu düşünmüştür ama değil mi? bir gün oturup konuşun, ne yaparak geçimi sağlamayı düşünüyorsun de bakalım
ee ben kamudayım. mis gibi maaşım var. belkide ona güveniyor kim bilir

Artık ne düşündüğü önemli olmamalı senin için
Yoluna bak
Ömür tek atımlık bir kurşun, aynı yılları bir daha yaşama şansın yok
doğru diyorsunuz

Sana neden çok görücü geliyor ben söyleyeyim. İnsanlar bakıyor, sen çocukluğundan beri çalışıyorsun, mis gibi maaşın var, güzelsin ahlaklısın elin yüzün düzgün bak benim bile evlenesim geldi seninle :))

Sen artık ona şart koymalıydın ya iş buldun evlendik ya da tak sepeti koluna diye. İlişki dediğin iki kişilik, hep senin kayırman üzülmen idare etmenle ilişki olmaz ki. Madem seni seviyor o taşın altına eline koyacak madem cesareti yok yolundan çekilecek. Öbür türlüsü seni oyalamaktır.

Ki çalışcak g.t yok onda diyorsun o zaman yol ver gitsin be bacım amannn....
Bak sonra beklediğine ettiğine pişman olursun.

Sevgili kardeşim upuzun süreden beri ilk defa birine yorum yazıyorum gerçekten ciddi konunuz çünkü. Yaşın gelmiş evlensen ev kursan bir yılın daha rahat gidecek hadi çocuk yap diyelim bir yılda ordan gidecek ki hemen çocuk olcak mı bir de bu var . Sevgilinle otur konuş bence açık açık. Hayır yani şu da ayrı bir konu erkek olarak nasıl babanın eline bakabiliyor 4 yıldır yazıktır günahtır. Sen kız başına o kadar mücadele ederken bu neyin kafası arkadaşım. Yarın bir gün işe girse işi beğenmeyip çıkar eve bile bakamaz gibi geldi. Bence her şeyi dolandırmadan söyle o da bi yol çizsin sizin için. İnsallah herşeyin en güzeli gönüne göre olur :)

tşk ederim iyi dilekleriniz için..

Önce sevgilinle bu konuyu açık ve net konuşmalısın.
3 yıl hiç çalışmayıp kpss ile uğraşmak çok uzun bir süre.
Onu bekleyen bir kadın var daha hırslı olmalıydı ya da kpss çalışırken en azından bir söz ya da nişan için başka yerde çalışmalıydı.
Al karşına konuş zaten o konuşma neler olup neler olmayacağını gösterir.

beni insanlardan ortamlardan sakınarak beni koruguğunu sandı. defalarca dedim beni bu şekilde koruyamazsın diye.. ama yapamadı..
ailesinde suç görüyorum. bu şekilde yetiştirildiği için..

ben bu kız halimle çalışmasam babam bana bakmaz. bu kadar net..

Canım ne demek ama inşallah güzel şeyler olur. Ama şunu sakın unutma bazen kısmetler bizim elimizde oluyor biz kendi elimizle tepiyoruz. Yazık etme hayatına derim

geçen sene kurs verdi. bir iki ay. hafta 2 3 gün. ben çalışmasını istemedim. çünkü kurs verince akşam gelip yooruldum diyip ders çalışmıyordu.. ikisinide çalışabilecek yapı yok onda..
hoş zaten bu çalıştığı parayıda babasına abisine verdi.. kredi kartına haciz geldi ama umrunda bile değil

Kendinden mesul olmayan adam seninle nasıl bir hayat kuracak peki ? Sürekli arkasını toplamayı mı düşünüyorusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…