kac aylik ?karnımdakiyle nasıl boşanacağım hata üstüne hata yaptım
neden boyle dusunuyorsun anlat biraz icini dökkendimden hayatımdan nefret ediyorum bi insanın kendini suçlu hissetmesi kendiyle ilgili iğrenç bişey ya ölmek istiyorum bu gelgitlere dayanamıyorum yaptığım evlillikle ilgili kendimi suçluyorum kadermiş ne kaderi ya kendim yaptım ben kendim
Keşkelerin ne? Mutsuz olmana neden olan düşünceler ne? Çok içine kapanık davranıyorsun burada seni tanımıyoruz rahat olabilirsin. Dök içini istediğin gibi.çaresiz gibiyim boşanmak için sebep yok sadece benim bu içimdeki kuruntular mutsuzluğum keşkelerim öldürüyro
Maddi anlamda mı tatmin olmuyorsun yoksa eşinin evlilikte üstlendiği sorumluluklar mı seni tatmin ediyor? Mesela, temizliğe yardım etmemesi, ailesinin sözünden çıkmaması, her hizmeti senden beklemesi gibi?sağolun ilginiz için eşimi beğenmiyorum yaşadığım hayatla ilgili beklentilerim bu değildi evliliğimi beğenmiyorum mutsuzum bekarken hayal ederdim hep ama yok bile bile ben çirkinleştirdim hayatımı halbuki işe girdim mucize gibi hayatım güzelleşti tam bu seferde eşime saplantı gibi düşmedim yakasından şimdi anlıyorum ki büyük hata etmişim