ölmek istiyorum

zehir79

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
193
31
37
kendimden hayatımdan nefret ediyorum bi insanın kendini suçlu hissetmesi kendiyle ilgili iğrenç bişey ya ölmek istiyorum bu gelgitlere dayanamıyorum yaptığım evlillikle ilgili kendimi suçluyorum kadermiş ne kaderi ya kendim yaptım ben kendim

Kendine bu kadar yüklenme sen hayatında en kıymetli olansın, günahıyla sevabıyla bu hayat senin ve düzeltmek de senin elinde.

neden boyle dusunuyorsun anlat biraz icini dök

çaresiz gibiyim boşanmak için sebep yok sadece benim bu içimdeki kuruntular mutsuzluğum keşkelerim öldürüyro

çaresiz gibiyim boşanmak için sebep yok sadece benim bu içimdeki kuruntular mutsuzluğum keşkelerim öldürüyro
Keşkelerin ne? Mutsuz olmana neden olan düşünceler ne? Çok içine kapanık davranıyorsun burada seni tanımıyoruz rahat olabilirsin. Dök içini istediğin gibi.

sağolun ilginiz için eşimi beğenmiyorum yaşadığım hayatla ilgili beklentilerim bu değildi evliliğimi beğenmiyorum mutsuzum bekarken hayal ederdim hep ama yok bile bile ben çirkinleştirdim hayatımı halbuki işe girdim mucize gibi hayatım güzelleşti tam bu seferde eşime saplantı gibi düşmedim yakasından şimdi anlıyorum ki büyük hata etmişim

Maddi anlamda mı tatmin olmuyorsun yoksa eşinin evlilikte üstlendiği sorumluluklar mı seni tatmin ediyor? Mesela, temizliğe yardım etmemesi, ailesinin sözünden çıkmaması, her hizmeti senden beklemesi gibi?
Hamilelikten dolayı olabilir mi acaba eşini beğenmeme durumun? Öncesinde mi başlamıştı bu? Fiziksel görüntüsünden bahsettiğini düşünerek sordum bunu.

yok fiziksel değil kendime yeterli bulmuyorum aklımda derin sorunlar maddi anlamda yetrli değil.kendim yaptım bu evliliği diye kızıyorum biliyordum bunları ozaman neden kabul ettim salak kafam hep sabrettim annem hastaydı o üzülmesin diye sabrettim hastalığı ciddiydi sonrada kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…