Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende istemiyorsun ölmek içinde hala umut var olmasa buraya yazmazdın kurtarılamaya ihtiyacın var söyleyeceğim tek şey var o da hepsi geçiyor bende böyle dibi gördüm zamanında ama degmez gerçekten intihar etmeyeÇok yalnızım herşey dış görünüşmus bunu anladım gidip burnumu yaptırdım doktor beni mahf etti hayatımın içine etti herkes uzaklaştı benden hayattan zevk almıyorum evdeyim sürekli 1 aydır dus bile almadım kendimden nefret ediyorum yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum
Kimse sevmiyor beni herkes ne halin varsa gör diyor hayatına bakıyorlar psikolojim çok kötüHerkes derken? Aileniz yaninizda mi? Ben ailemden tum buyukleri kaybettim, ailenin ne buyuk bir nimet oldugunu bilemezsiniz
Olmussa olmus ne var yani yasandi bitti sana da tecrube oldu burnun icin tazminat davasi ac tekrar yaptir duzelirKonu sevgili de değil canı cehenneme Benimle başka şeyler için beraber olmuş üstüne de burnum böyle olunca napcm bilmiyorum hayatım mahf oldu kimse beni anlamıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum son kez içimi dökmek istedim buraya eskiden çok mutlu Bir insandim şuan hayatım yokSende istemiyorsun ölmek içinde hala umut var olmasa buraya yazmazdın kurtarılamaya ihtiyacın var söyleyeceğim tek şey var o da hepsi geçiyor bende böyle dibi gördüm zamanında ama degmez gerçekten intihar etmeye
Böyle acı çekeceksem evet değerSende hayatına bak böyle şeyler için canından vazgeçmeye değer mi
saçma salak konuşma fare zehri ne ya allahım. Bi kere herşey dış görünüş her şey değil zaten onu geç. Senin psikolojin yüzünden insanlar senden bunalmıştır. Önce bi toparlanıp kendine gel. Yok intihar bilmemne bunlar neyi çözecek? İkincisi bir doktor hatası varsa dava açacaksın. Seni bu hale getirene hesap sorma seçeceğin var. Sen öleceksin de o adam hayatına devam edip başkalarını üzmeye devam mı edecek? Davadan sonra da burunsa dert ameliyat olursun daha doğru bir doktor seçip. Çevrendekiler de gerçekten dış görünüşünden ötürü gittilerse cehennemin dibine kadar yolları var. Herkese öyle değer atfetmişsin ki kendine sıfır değer verdiğin için gelip fare zehriyle falan uğraşıyorsun. Burda yapman gereken kendinden değil sana bunu yapanlardan hesap sormakArtık çok geç hayatım yok yemin ederim şuan yanımda fare zehiri var bitti buraya son kez yazmak istedim sadece
Maalesef çok denedim olmadıOlmussa olmus ne var yani yasandi bitti sana da tecrube oldu burnun icin tazminat davasi ac tekrar yaptir duzelir
Geçiyor o acılar şimdi ergensin ondan böyle çok büyük şeyler gibi geliyor ama oka moka üzülüyorsun aslındaBöyle acı çekeceksem evet değer
BEN çok güzel Bir kızdım çok önem veriyordum kendime şuan aynalara bakamıyorum şuan ne desemde kimse beni anlayamaz zar zor çalışarak ameliyat oldum herkes soğudu benden kendimi mahf ettim yemin ederim Elimde değil hiç uyuyamıyorum hayatım mahf oldu gerçektensaçma salak konuşma fare zehri ne ya allahım. Bi kere herşey dış görünüş her şey değil zaten onu geç. Senin psikolojin yüzünden insanlar senden bunalmıştır. Önce bi toparlanıp kendine gel. Yok intihar bilmemne bunlar neyi çözecek? İkincisi bir doktor hatası varsa dava açacaksın. Seni bu hale getirene hesap sorma seçeceğin var. Sen öleceksin de o adam hayatına devam edip başkalarını üzmeye devam mı edecek? Davadan sonra da burunsa dert ameliyat olursun daha doğru bir doktor seçip. Çevrendekiler de gerçekten dış görünüşünden ötürü gittilerse cehennemin dibine kadar yolları var. Herkese öyle değer atfetmişsin ki kendine sıfır değer verdiğin için gelip fare zehriyle falan uğraşıyorsun. Burda yapman gereken kendinden değil sana bunu yapanlardan hesap sormak
Emin ol öldükten sonra çok pişman olacaksın sen nasıl o acıyla bu dünyada ki acıyı bir tutuyorsun peygamber efendimiz ne diyor cehennem i iğne değil kadar bir yerde görseydiniz kafanızı secden kaldırmasınıiz kafanızıBöyle acı çekeceksem evet değer
Hangi şehirde yaşıyorsunuzBEN çok güzel Bir kızdım çok önem veriyordum kendime şuan aynalara bakamıyorum şuan ne desemde kimse beni anlayamaz zar zor çalışarak ameliyat oldum herkes soğudu benden kendimi mahf ettim yemin ederim Elimde değil hiç uyuyamıyorum hayatım mahf oldu gerçekten
Elimde değil gerçekten direnmeye çalışıyorum olmuyor anlamıyor toparlanmak istiyorum olmuyor sürekli evdeyim kimsem yok yanımdaBurnunu beğenmediysen yeniden ameliyat olursun sonunda istediğin burna kavuşursun. Ama şunu bil 1 senede oturuyor burun ve sorun gibi görünen pek çok şey ortadan kalkıyormuş.
Sevgilin konusunda ise diyeceğim biri gider diğeri gelir ohoo genceciksin. Hayat simdi başlayacak sana. Bu sebepler cok boş. Yazık canına verdiğin eziyete.
Şuan bu mesajını yazdığın için karşıda okuyan bir ben olarak ağlamak istiyorum yaşaman için seni sevebilecek dünyada sadece yakın çevren değil milyarlarca insanın olduğunu düşünebilir misin lütfen ölmek çözüm mü sanıyorsun yaşamayı seç ve seni öteleyenleri dışlayanları sen ötele kendine bak elalem hiçbir şekilde doymaz bak sana bunları 34 yaşına giren bir kadın olarak söylüyorum 2 yıl terapi almış biri olarak söylüyorum eğer kafandan intihar düşüncesini atamıyorsan hemen bir acile gidiyorsun orada psikiyatri ile hemen görüştürürler imkanın varsa terapi al ama intihar düşüncenden dolayı lütfen doktora gidip ilaç almalısınÇok yalnızım herşey dış görünüşmus bunu anladım gidip burnumu yaptırdım doktor beni mahf etti hayatımın içine etti herkes uzaklaştı benden hayattan zevk almıyorum evdeyim sürekli 1 aydır dus bile almadım kendimden nefret ediyorum yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum
MardinHangi şehirde yaşıyorsunuz
Elimde değil gerçekten direnmeye çalışıyorum olmuyor anlamıyor toparlanmak istiyorum olmuyor sürekli evdeyim kimsem yok yanımda
Ben namazımı kılan ibadetlerimi düzgün yapan bir insandim şuan bıraktım hepsini cidden canım o kadar yanıyor ki yanı acısı anlatilamiyor yalan söylemiyorum gerçektenEmin ol öldükten sonra çok pişman olacaksın sen nasıl o acıyla bu dünyada ki acıyı bir tutuyorsun peygamber efendimiz ne diyor cehennem i iğne değil kadar bir yerde görseydiniz kafanızı secden kaldırmasınıiz kafanızı