ölmeden gelme...........

Valla sekerim bu zamana kadar bizimki seviyorum diye her seyi hosgormus, durum yazdigi gibi olmus. Ben de dusundum ki biraz da kopek gibi davranirsa belki isler degisir :) Bu adama iyilik yaramiyor cunku.
hayir seviyorum demesin yine tabi ama o kadar uc fevri adimlar bu iliskiyi bitirmekle kalmaz iki tarafi da cirkinlestirir.
o. cocugu demek esyalari cope atmak falan cok uc nokta. yine yuzvermesin iyi davranmasin ama hakarete laubalilige luzum yok.
eve donecekse donsun. git diyecekse desin. ama kendine yakisir bir bicimde yani insan gibi.
biz hayvan deegiliz ki hayvanla hayvan olalim.

Herkes vazgeçilebilir ama biz kadınlar öyle bir sarıp sarmalıyor vazgeçilmez yapıyoruz ki erkekleri, sonra sırtımızdan bıçaklayabiliyorlar.
Hiç kimse o kadar sevilmeyi haketmiyor malesef...

geçmiş konularınızı bilemiyorum ama birbirinizi sevdiğiniz aşikar.bir sinirle söylenmiş laflar gibi geldi bana.dönüceğinizden o kadar eminki pasaasın altında anahtar var diyebilmiş.onun biraz burnun sürtülmesine ihtiyacı var.sende bu kadar çok seviyorken hemen boşanmaya kalkma bence.ailenede haber vermen bir bakama iyi olmamış onlarda seni alıp götürmeye kalkıcaklar.senin hayatın tabi sen daha iyi bilirsin yaşadıklarını tekrar bir gözden geçir derim ben hakkında hayırlısı olsun inş.

Ayni fikirdeyim.
Bosanicak durum yok.
Ama bu adamin havasinin alinmasi lazim.
Ben de sana katiliyorum arkadasim. :)

esin mutlaka seninle konusmak isteyecektir veya konusma istegini sen de dile getirebilirsin. Acik acik duygularini, esinin uslubunun seni rahatsiz ettigini esine soylemelisin. Bunun icin ben atilacak bir adim varsa atmaya raziyim. Sen de raziysan evlilik terapistine gidebiliriz diyebilirsin. Durumunuz yok ise kitaplar alip birlikte okuyabilirsiniz. Duzelmeyecek bir durum degil. Birbirinizi seviyorsunuz belli. Bazen boyle kotu seyler yasamaniz daha iyi seyler yasaminizi saglar. Hic uzulme, olabilecek seyler bunlar. Mutluluklar...

Bu sonuca ben varamadim panpa, sadece herif iyice tepene cikmis, sevginden simarmis.
AynenAynen öyle bence de çok şımardi bende sevgisini çok gösteren biriyim sanki benim halime acıyor da ondan kalıyor mus gibi bir hava oldu ya

Aynen bu defa karaeli şekilde boşanalım diyeceğim bakalım beni kaybetmemek için ne yapacak..
elbette sevıp sevmemesını sen daha ıyı anlarsın.. kavgalarınız bu sekılde mı olur hep?

Annesiyle kizkardesi de simartiyor zaten, goklere cikariyor.
Konusahibi arkadas da her turlu fedakarliga razi.
ARTIK DEGIL !!!!

Çok güzel yazılmış
Kesinlikle
Şimdi oteldeyim eminim gece arar
Ne yapmalıyım açmayı düşünmüyorum

Ama baksana neler dedi bana pişmanım falan.. Üstelik ilk kez soylemiyor ..
Demekki gerçek düşüncesi. .
Ben o kadar yuzsuz biri değilim madem sevmiyor çeker giderim......

Esim de çok sınırlı aynen
.

Evet havası alınmalı ama nasıl
Gece arar yada mesaj atar eminim
Açma yayım diyorum
Yarın ise gideyim mi sabah
Gelip beni orada bulma ihtimali çok yüksek
Bide millete rezil olur muyuz
Yada bi bahane bulup izin almalı saklanmali miyim
Ne yapayimm
Herkes vazgeçilebilir ama biz kadınlar öyle bir sarıp sarmalıyor vazgeçilmez yapıyoruz ki erkekleri, sonra sırtımızdan bıçaklayabiliyorlar.
Hiç kimse o kadar sevilmeyi haketmiyor malesef...
Maalesef. .

Ac bence telefonu once bir dinle, hic cevap verme, konusma. Ne derse desin, birak bitirsin. Cevap olarak tek cumle kur, ben senden vazgectim de. Daha sonra soyleyecegi seylere cevap verme, peki de kapat derim :)

Ama baksana neler dedi bana pişmanım falan.. Üstelik ilk kez soylemiyor ..
Demekki gerçek düşüncesi. .
Ben o kadar yuzsuz biri değilim madem sevmiyor çeker giderim......

Gercek dusunceleri degil bence bunlar. Doldurulmus birileri tarafindan bir zamanlar ve canini acitmak icin demis. Esinden yana hic yuzun gulmemis olsa daha dun sabaha kadar sarildik birbirimize demesen cek git derim. Demek ki hep boyle bu adam, karisini sevmiyor derim. Ama bence seni seviyor. E sen de seviyorsun zaten. Uslup probleminiz var sadece. Ve bu cogu evlilikte, insan iliskisinde olan bir sey zaten. Beraber insan iliskileri, kari koca iliskileri ile ilgili kitaplar okuyun. Durumunuz musaitse evlilik terapistine gidin. Bak goreceksin nasil duzelecek her sey.

Eğer gece aradiginda da açmazdan tlf mutlaka sana geceyi nerde gecirdin? Diyecektir. Hatta daha kotuşunu de söyleyebilir. Erkeklerin çoğu boyle düz mantik cunku . bence âradiginda AC ve gelip alsin seni. Sende aayrılmak istemiyorsun seviyorsun eşini o da seviyor seni büyütme bence ama o laflarida yedirt ona daha sonradan.

Bi halıfileks konusu nerelere gelmiş ya o kadar üzüldüm ki...
Ara ara her çift yaşar bunları. O an o surat asılmayacak işte napalım.
Keşke sen de kafana göre gidip alsaydın canım, ben eşimi dinlesem bu eve hiç bişey alamam, ne gerek var der çekilir kenara.
Off bence boşanmak olmaz. Yani bu sebeple..
Kızgınlıkla ağır konuşmuşsunuz ikiniz de. Aileler de karışmış işe, umarım düzelir aranız. Çünkü o kadar büyük bi mesele değil bana göre...

O kadar canım yandı ki .... o öyle söyleyince. . Hicbisey diyemedim..
Ki normalde başka biri olsa ağzını yir tarım inan.. is hayatında filan da çok dişli biriyim ama o olunca ......... ben kendimi tanıyamadım. .

Iste paşam o kadar emin ki kendinden..
Su saat oldu daha o aramasinin üzerine aramadi bile..
Canim o anahtar ixin aradı bi daha aramadi ya.. belki bi yerde araba çarptı belki düştüm kaldım umrunda değil.
Ac bence telefonu once bir dinle, hic cevap verme, konusma. Ne derse desin, birak bitirsin. Cevap olarak tek cumle kur, ben senden vazgectim de. Daha sonra soyleyecegi seylere cevap verme, peki de kapat derim :)
Offf... Bu çok ağır olur çok ta güzel olur işte. . ..
Annem aradı ağladım yine..
Sen üzülme biz senin yanındayız dedi..
Daha kötü oldum..

Bu sizin 2. Otele gidişiniz evi terkedip, ilkinde şiddet görmüştünüz eşinizden :-( Bu olay evet boşanılacak bir olay değil ama, öncesi de pek parlak değil ki bu evliliğin.
Orada biraz da ben abartmış tim aslında
Bi daha da olmadı ne küfür ne de başka bişey düzelmis ti aslında. .
Cok parlak değil biliyorum ama çok seviyorum ......

Bana da cok tuhaf geliyor.
Yani daha dun sana bebegim o benim, diyen adam bu, falan diye tanimliyorlar konu sahibinin esini ama bana o kadar ucuz geldi ki bu laflar, alti doldurulmadiktan sonra neye yarar..

Yaa diyorum acaba hic mi boyle laflar duymuyorlar da sanki super cumlelermis gibi gorunuyor ya da bu ici bos cumlelerle evlilik yurumez'i bilmiyorlar mi da oyle konusuyorlar, bilemedim..

Tamam yangina korukle de gidilmesin ama yumusatilmaya calisilacak kadar da basit bir olay degil.

Esin agir laflarini gectim ama bir sehirde yapayalniz birakip, sabah yaninda hanimini goremeyen adamin gerizekali demesi degil, endiselenmesi beklenilir.

Ayrica konu sahibi sizin bosanacaginizi dusunmuyorum.
Ama iyi bir ders gerekir, evet.

yazdıklarınızı gözlerim yaşararak okudum sanki kendimden bi parça buldum Boşanmak için çok küçük bir tartışma ama çok çok büyümüş ve insanın içinden ölünce ancak çıkabilecek sözler sarfedilmiş ne desem bilemiyorum inşallah eşiniz sizin sevginizi hakeder ve gönlünüzü kırdığından çooooook daha büyük bir şekilde geri kazanır...

He zaten boşanmayacak onda hemfikiriz.Ders verme uğraşlarına zaten arkadaşta.Karısını geceyi nerede geçireceğini bilmediği bir yerde bırakacak adam gitsin payetli babet giysin.Bu kadar net.
Ölmeden gelme,gerizekalı,keşke anamın istediğiyle evlenseydim laflarını yiyecek birine de afiyet olsun diyeyim ne diyelim dimi.

Ayril demek kolay tabiki bunu yasayan bilir kolaymi öyle yuvayi dagitmak? Adam doğuda zor bir gorev icra ediyor. Sana dedikleri çok agir şeyler tabiki yut demiyorum ama sebebi bu olmamali. Keşke evinize girseydiniz arabadan inince yuruyup gitmeseydiniz.
Kendi kardeşim olsa ancak bu kadar uzulebilirdim. İnşallah iyi olur sonucu bu isin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…