- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
hayir seviyorum demesin yine tabi ama o kadar uc fevri adimlar bu iliskiyi bitirmekle kalmaz iki tarafi da cirkinlestirir.Valla sekerim bu zamana kadar bizimki seviyorum diye her seyi hosgormus, durum yazdigi gibi olmus. Ben de dusundum ki biraz da kopek gibi davranirsa belki isler degisir :) Bu adama iyilik yaramiyor cunku.
Herkes vazgeçilebilir ama biz kadınlar öyle bir sarıp sarmalıyor vazgeçilmez yapıyoruz ki erkekleri, sonra sırtımızdan bıçaklayabiliyorlar.Ben de bu sozlere katiliyorum, herifin vazgecilir oldugunu anlamasi gerek. Yani bizim kiz blof yapmali :)
Ben boyle muameleye dayanamam, ben senden vazgectim desin. Herifin burnu Kaf Dagin;da masallah, ben asla bizim kizin alttan almasindan yana degilim.
Ben de sana katiliyorum arkadasim. :)Ayni fikirdeyim.
Bosanicak durum yok.
Ama bu adamin havasinin alinmasi lazim.
AynenAynen öyle bence de çok şımardi bende sevgisini çok gösteren biriyim sanki benim halime acıyor da ondan kalıyor mus gibi bir hava oldu yaBu sonuca ben varamadim panpa, sadece herif iyice tepene cikmis, sevginden simarmis.
Aynen bu defa karaeli şekilde boşanalım diyeceğim bakalım beni kaybetmemek için ne yapacak..Bu arada annemin istedigi kizla evlenseydim, soytle olurdu boyle olurdu derse, kapiy acik canin istedigi zaman cekip gidebilirsin de.
Birdaha duymak istemiyorum bu lafi, bu lafi ediceksen bosan de.
Seviyorum da deme birdaha bu adama.
Birak ugrassin sevgini gorebilmek icin.
elbette sevıp sevmemesını sen daha ıyı anlarsın.. kavgalarınız bu sekılde mı olur hep?
ARTIK DEGIL !!!!Annesiyle kizkardesi de simartiyor zaten, goklere cikariyor.
Konusahibi arkadas da her turlu fedakarliga razi.
Çok güzel yazılmışHakkınızda en hayırlısı olsun.
Boşanmayacaksanız bile ona vazgeçilebilir olduğunu gösterdikten sonra devam edin bu ilişkiye.
Kararlı durun, lafınızdan öylesine geri adım atmayın.
Gayet sakin işin özünü anlatın zamanı gelince. Mutlu olmak istiyorum, seninle ya da sensiz deyin. O yüzden boşanalım dedim bu sefer diye izah edin. Hakaret duymak ya da tahammülsüzlüklerinle hayatın bana çok da cennet olmayacağını anladım dersiniz. Ve bu yüzden bu vazgeçmişlik diye ekleyin. Sakın tartışmaya dönüştürmeyin, duygusallığa da... Eğer barışırsanız da ondan beklentilerinizi yerine getirmezse vazgeçeceğinizi çabalamanın gereksiz olduğunu anlatın.
Eşek değilse ve seviyorsa kendini toparlar heralde...
Ama baksana neler dedi bana pişmanım falan.. Üstelik ilk kez soylemiyor ..Canim benim, diger konularini bilmiyorum ama surada yazdiklarina bakilirsa esin de seni cok seviyor. Kavga aninda inanida aslinda dusunmedigimiz seyleri soylemiyor muyuz? Bu olay bosanilacak bir sebep degil bence. Aileni ara gelmesinler ya da yoldalarsa ziyarete gelmis gibi yapsinlar. Sen de ne kadar kirildigini esine anlat. Bir evlilik terapisti butun sorununuzu cozer sizin eminim. Iyi dusun. Bu kadar severken ve hala iyi bir seyler soyleyebiliyorken esinle ilgili, bitirmeyin bu evliligi.
Esim de çok sınırlı aynenEşinin stresli bir mesleği var bildiğim kadariyla... Daha dun sizin için o benim bebeğim çocuğum gibi diyordu. Biraz dengesiz ruh halide işinden kaynaklanıyor sanirim. Yanlis anlasilmasin o meslekte tanidigim bir kaç insan var ve onlarda çok agresif. Hatta biri sirf sinirinden eşiyle ayrildi ve tekrar eşiyle evlendi. Tabiki bunlar hafifletici sebepler değil ama siz seviyorsunuz birbirinizi yaaa ayrılmak yakismaz size. Sakinleşince güzelce oturup konusun tartismadan.
Evet havası alınmalı ama nasılBen de bu sozlere katiliyorum, herifin vazgecilir oldugunu anlamasi gerek. Yani bizim kiz blof yapmali :) Bosanmasinlar diyorum, ama adamin havasi mutlaka alinmali :)
Ben boyle muameleye dayanamam, ben senden vazgectim desin. Herifin burnu Kaf Dagin;da masallah, ben asla bizim kizin alttan almasindan yana degilim.
Maalesef. .Herkes vazgeçilebilir ama biz kadınlar öyle bir sarıp sarmalıyor vazgeçilmez yapıyoruz ki erkekleri, sonra sırtımızdan bıçaklayabiliyorlar.
Hiç kimse o kadar sevilmeyi haketmiyor malesef...
Ama baksana neler dedi bana pişmanım falan.. Üstelik ilk kez soylemiyor ..
Demekki gerçek düşüncesi. .
Ben o kadar yuzsuz biri değilim madem sevmiyor çeker giderim......
O kadar canım yandı ki .... o öyle söyleyince. . Hicbisey diyemedim..Sinirliykenmişmiş öyle çıkmışmış.Bırakın şu kadını pohpohlamayı yok normal halini düşün boşanma diye.3 saat sonra karısına gerizekalı dıyen adam sakinleşmiştir çoktan.Sende cevap veremedin mi konu sahibi sensin o gerizekalı it diye.
Valla bana sinir bastı
Iste paşam o kadar emin ki kendinden..geçmiş konularınızı bilemiyorum ama birbirinizi sevdiğiniz aşikar.bir sinirle söylenmiş laflar gibi geldi bana.dönüceğinizden o kadar eminki pasaasın altında anahtar var diyebilmiş.onun biraz burnun sürtülmesine ihtiyacı var.sende bu kadar çok seviyorken hemen boşanmaya kalkma bence.ailenede haber vermen bir bakama iyi olmamış onlarda seni alıp götürmeye kalkıcaklar.senin hayatın tabi sen daha iyi bilirsin yaşadıklarını tekrar bir gözden geçir derim ben hakkında hayırlısı olsun inş.
Canim o anahtar ixin aradı bi daha aramadi ya.. belki bi yerde araba çarptı belki düştüm kaldım umrunda değil.Ben de sana katiliyorum arkadasim. :)
esin mutlaka seninle konusmak isteyecektir veya konusma istegini sen de dile getirebilirsin. Acik acik duygularini, esinin uslubunun seni rahatsiz ettigini esine soylemelisin. Bunun icin ben atilacak bir adim varsa atmaya raziyim. Sen de raziysan evlilik terapistine gidebiliriz diyebilirsin. Durumunuz yok ise kitaplar alip birlikte okuyabilirsiniz. Duzelmeyecek bir durum degil. Birbirinizi seviyorsunuz belli. Bazen boyle kotu seyler yasamaniz daha iyi seyler yasaminizi saglar. Hic uzulme, olabilecek seyler bunlar. Mutluluklar...
Offf... Bu çok ağır olur çok ta güzel olur işte. . ..Ac bence telefonu once bir dinle, hic cevap verme, konusma. Ne derse desin, birak bitirsin. Cevap olarak tek cumle kur, ben senden vazgectim de. Daha sonra soyleyecegi seylere cevap verme, peki de kapat derim :)
Orada biraz da ben abartmış tim aslındaBu sizin 2. Otele gidişiniz evi terkedip, ilkinde şiddet görmüştünüz eşinizden :-( Bu olay evet boşanılacak bir olay değil ama, öncesi de pek parlak değil ki bu evliliğin.
Sinirliykenmişmiş öyle çıkmışmış.Bırakın şu kadını pohpohlamayı yok normal halini düşün boşanma diye.3 saat sonra karısına gerizekalı dıyen adam sakinleşmiştir çoktan.Sende cevap veremedin mi konu sahibi sensin o gerizekalı it diye.
Valla bana sinir bastı
Bana da cok tuhaf geliyor.
Yani daha dun sana bebegim o benim, diyen adam bu, falan diye tanimliyorlar konu sahibinin esini ama bana o kadar ucuz geldi ki bu laflar, alti doldurulmadiktan sonra neye yarar..
Yaa diyorum acaba hic mi boyle laflar duymuyorlar da sanki super cumlelermis gibi gorunuyor ya da bu ici bos cumlelerle evlilik yurumez'i bilmiyorlar mi da oyle konusuyorlar, bilemedim..
Tamam yangina korukle de gidilmesin ama yumusatilmaya calisilacak kadar da basit bir olay degil.
Esin agir laflarini gectim ama bir sehirde yapayalniz birakip, sabah yaninda hanimini goremeyen adamin gerizekali demesi degil, endiselenmesi beklenilir.
Ayrica konu sahibi sizin bosanacaginizi dusunmuyorum.
Ama iyi bir ders gerekir, evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?