- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Evet çok merak etmiş
Olmeden gelme doyor sonrada merak ediyor
Dengesiz işte
Inşallah olurum de beni ömrü boyunca unutamaz
Panpa sen beni dinle, essek gibi pisman olmazsa neyim. Zaten insanliktan anlamiyor beyimiz, sen de hayvanca davran. En kotu inceldigi yerden kopar. Aglamayi birak ama once.Hala agliyorum((((
O kadar güzel yazmışsın ki..
Haklısın içine şüphe düşürmek gerekiyor. . Eşyalarını çöpe atarsam daha kötü olur ama belki.. peşimden gelmez sanmıyorum yani..
Sabaha burada..
bu yorumdakileri uygulamanizi tavsiye etmem. eger herseyin daha da icinden cikilmaz bir hal almasini istiyorsaniz baska.Sekerim sen bu herifi seviyorsun anladigim kadariyla ama cok tepene cikartmissin.
Blof yapip kendine getir bence, poposunu yere indir.
Ettigi hakaretler cok terbiyesizce, gerizekali ne demek, okurken sinir oldum. Eve gel yazarken bile gerizekli yazmis.
Topla kendini. Yarin evine git, anahtari paspasin altindan al, kapinin surgusunu arkadan cek, anahtari da tak, herif eve giremesin. Ben bosanma davasi acicam , ettigin hakaretleri kabul edemem de, o hakaretlerin hepsini mahkemede teker teker yiyeceksin de. Eve gel demistin ya haklisin, ben niye otelde suruneyim, sen erkeksin , sen gideceksin saygisiz p.c kurusu de. Kopek gibi kapidan kov. Kapidan konus, sakin iceri alma. Kovduktan sonra da sen mesaj at, kendini akilli mi saniyorsun o...u cocugu de. Esyalarinin hepsini topla cope at, esyalarin copte cicim, ihtiyacin olanlari git al de.
Kopek gibi davran , akli basina gelsin.
Kendiniz vazgecilemez saniyor, cunku sevildigini biliyor. Biraz suphe dusur icine, olmaz mi ?
Bu heriften daha edepsiz ol bence. Onun ettigi laflara uzulup kosende oturup uzulme, aglama.
Gitmeme neden izin verdi sence. .
Ben biliyorum cevabı. .bılmem. ne kadar sinirli olursa olsun senı bırakmaması lazımdı tek bıldıgım bu
Ben biliyorum cevabı. .
Çünkü beni sevmiyor.............
Gitmeme neden izin verdi sence. .
elbette sevıp sevmemesını sen daha ıyı anlarsın.. kavgalarınız bu sekılde mı olur hep?Ben biliyorum cevabı. .
Çünkü beni sevmiyor.............
Evet becerikli kadinim.......Basinin caresine bakacagini biliyor. Becerikli kadinsin muhtemelen.
Ve tabi en onemli sebep, okuz oldugu icin.
bu yorumdakileri uygulamanizi tavsiye etmem. eger herseyin daha da icinden cikilmaz bir hal almasini istiyorsaniz baska.
Bu sonuca ben varamadim panpa, sadece herif iyice tepene cikmis, sevginden simarmis.
Hakkınızda en hayırlısı olsun.Hala agliyorum((((
O kadar güzel yazmışsın ki..
Haklısın içine şüphe düşürmek gerekiyor. . Eşyalarını çöpe atarsam daha kötü olur ama belki.. peşimden gelmez sanmıyorum yani..
Sabaha burada..
Hakkınızda en hayırlısı olsun.
Boşanmayacaksanız bile ona vazgeçilebilir olduğunu gösterdikten sonra devam edin bu ilişkiye.
Kararlı durun, lafınızdan öylesine geri adım atmayın.
Gayet sakin işin özünü anlatın zamanı gelince. Mutlu olmak istiyorum, seninle ya da sensiz deyin. O yüzden boşanalım dedim bu sefer diye izah edin. Hakaret duymak ya da tahammülsüzlüklerinle hayatın bana çok da cennet olmayacağını anladım dersiniz. Ve bu yüzden bu vazgeçmişlik diye ekleyin. Sakın tartışmaya dönüştürmeyin, duygusallığa da... Eğer barışırsanız da ondan beklentilerinizi yerine getirmezse vazgeçeceğinizi çabalamanın gereksiz olduğunu anlatın.
Eşek değilse ve seviyorsa kendini toparlar heralde...
Canim benim, diger konularini bilmiyorum ama surada yazdiklarina bakilirsa esin de seni cok seviyor. Kavga aninda inanida aslinda dusunmedigimiz seyleri soylemiyor muyuz? Bu olay bosanilacak bir sebep degil bence. Aileni ara gelmesinler ya da yoldalarsa ziyarete gelmis gibi yapsinlar. Sen de ne kadar kirildigini esine anlat. Bir evlilik terapisti butun sorununuzu cozer sizin eminim. Iyi dusun. Bu kadar severken ve hala iyi bir seyler soyleyebiliyorken esinle ilgili, bitirmeyin bu evliligi.
meslegi neki ?Eşinin stresli bir mesleği var bildiğim kadariyla... Daha dun sizin için o benim bebeğim çocuğum gibi diyordu. Biraz dengesiz ruh halide işinden kaynaklanıyor sanirim. Yanlis anlasilmasin o meslekte tanidigim bir kaç insan var ve onlarda çok agresif. Hatta biri sirf sinirinden eşiyle ayrildi ve tekrar eşiyle evlendi. Tabiki bunlar hafifletici sebepler değil ama siz seviyorsunuz birbirinizi yaaa ayrılmak yakismaz size. Sakinleşince güzelce oturup konusun tartismadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?