• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

Eve gitmediğim ixin namus suz olurum bide bak gör. .

O zaman defolsun gitsin namuslu biriyle evlensin. Terbiyesiz insanlar yahu.
Olmeden gelme diyen bir adamin sana namussuz demeye hakki yok.
Elime gecirsem bi guzel doverdim laflarimla o adami.

yine de merak etmiş arıyor sakinleşmeye çalışın :110: bazen insan sinirliyken ne söylediğini neyin nereye gideceğini kestiremiyor böyle o_O

Sekerim sen bu herifi seviyorsun anladigim kadariyla ama cok tepene cikartmissin.

Blof yapip kendine getir bence, poposunu yere indir.

Ettigi hakaretler cok terbiyesizce, gerizekali ne demek, okurken sinir oldum. Eve gel yazarken bile gerizekli yazmis.

Topla kendini. Yarin evine git, anahtari paspasin altindan al, kapinin surgusunu arkadan cek, anahtari da tak, herif eve giremesin. Ben bosanma davasi acicam , ettigin hakaretleri kabul edemem de, o hakaretlerin hepsini mahkemede teker teker yiyeceksin de. Eve gel demistin ya haklisin, ben niye otelde suruneyim, sen erkeksin , sen gideceksin saygisiz p.c kurusu de. Kopek gibi kapidan kov. Kapidan konus, sakin iceri alma. Kovduktan sonra da sen mesaj at, kendini akilli mi saniyorsun o...u cocugu de. Esyalarinin hepsini topla cope at, esyalarin copte cicim, ihtiyacin olanlari git al de.

Kopek gibi davran , akli basina gelsin.

Kendiniz vazgecilemez saniyor, cunku sevildigini biliyor. Biraz suphe dusur icine, olmaz mi ?

Bu heriften daha edepsiz ol bence. Onun ettigi laflara uzulup kosende oturup uzulme, aglama.

Rabbim yardımcın olsun.normalde bu tarz konulara pek yorum yapmam ayrıl diyemem ayrılma diyemem bir akıl vermek çok zor gelir bana ...ama bi sözünüz beni öyle çok etkilediki burnumun direğini sızlattı

Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........

inşaallah hakkınızda ne hayırlısıysa Allah onu nasip etsin ...keşke dedirtmesin....

Seviyorken ayrılmayın..
Halledersiniz bir sekilde.. ders verin ozletin kendinizi falan..

K
Canım eşinin sorunları buyüzden de takıntıları oluşmuş
Baban damadına masraf olmasın diye otogarda çay içmemiş kocanda cimri diye yaftalamıştı
Yani gerekli gereksiz herşeyi büyütüyo
Îyî yanı yok hep kötüler vat
Aynen öyle onu Bile kabul ettim biliyor musun evet babam cimri olabilir biraz dedim.........

O zaman defolsun gitsin namuslu biriyle evlensin. Terbiyesiz insanlar yahu.
Olmeden gelme diyen bir adamin sana namussuz demeye hakki yok.
Elime gecirsem bi guzel doverdim laflarimla o adami.
Keşke keşke. . Ben simdi ne yapayım söyle bana.. ağzım da hiç laf yapmıyor ki bu durumda bile haksız olan ben olurum bak gör. .

K

Aynen öyle onu Bile kabul ettim biliyor musun evet babam cimri olabilir biraz dedim.........

Keşke keşke. . Ben simdi ne yapayım söyle bana.. ağzım da hiç laf yapmıyor ki bu durumda bile haksız olan ben olurum bak gör. .

Merak etme ogrenir gidersin.

Annen ne zaman geliyor ?

can yakmak için sinirle söylenmıs sözler bunlar.. tek takıldıgım nokta, eşinin senin gitmene izin vermesı.
insan sinirle neler neler söyluyor
o yuzden sınırlıyken söylenılenlerı takmamak lazım, ama insan unutamıyor maalesef .

Rabbim yardimcin olsun ama hic yoktan cok uzamis konu oda abartmis cok sinirli aninda oyle demis sende hemen bosanma lafini almasaydin keske agzina ahh bizimde boyle oldu bi hic ugruna bosanma karari aldi ve simdi bosanma surecindeyiz ve cok zor gunler bunlar birkez daha dusunun bi hic ugruna bosanmayin

Allah korusun böyle şeyler söylemeyin,
iyiydiniz ama ...
çok şaşırdım
gergin bir anına geldi demek ki eşinizin..
söyledikleri çok ağır ve yabancı bir ilde gitmenize izin vermesi fena!
dilerim hakkınızda doğru olan yol hangisiyse ordan yürürsünüz..

kendinize bu tarz şeyler söylemeyin yaa bi anlık sinirle yuvanızı yıkmayın eşiniz o sinirlenmiş sizde çok istediiniz için surat astınız altdan alın birz ortada sevgi var yorumların hepsini okumadım ama birbirinizi seviyorsunuz bir anlık sinirle yuva yıkılmaz keşke ailenizi aramak yerine eve gidip eşinize sarılıp özür dile deseydiniz ve siz bir adım atsaydınız bir yuva kolay kurulmuyo kolay da yıkılmamalı ki çok emek vermişsiniz aileninizi karşınıza almışsınız sinirle hareket etmeyin umarım aileniz sizi barıştırır dönerle bir ömür mutlu olun inşallahhh üzmeyin kendinizi

Evet çok merak etmiş
Olmeden gelme doyor sonrada merak ediyor
Dengesiz işte
Inşallah olurum de beni ömrü boyunca unutamaz
sen unutmaz sanarsin 1 -2 yila kalmaz yeniden evlenir. esinden baska hayatin yok mu ? bu kadar merkezine oturtma esini. insallah olurum falan.

Simdi kayinvalideler alinmasin, ama istemedikleri icin konusahibini gelinleri olarak, hep konustuklari icin ogullarina olumsuz bir sekilde,
Esi de en ufak sorunda konusahibine yada onun ailesine hakaret ediyor.

Malesef öyle oluyo ama arkadaşın izin vermemesi lazım
Eşim çok dağınık kv de de bana yüklüyo aklı sıra sen sonradan böyle oldun oğlum ahh diye diye benim dağınık olduğumu işledi adama

Ki ben sepete bile çamaşırları katlayarak koyan titiz toplu insanım
Eşim bana günlük kullandığım güneş gözlüğüm portmantoda yılda 1 kez kullandığım güneşlenme gözlüğüm makyaj masasının çekmecisinde duruyo diye dağınıksın dedi
Hakaret bu bana
Sülaleni toplasan benim gibi olamazlar dedim ananın pijamaları 30 senedir salonda duruyo ne diyosun dedim
Yani asıl topu beni kötüleyenlere attım

Susarsan olmuyo

Sekerim sen bu herifi seviyorsun anladigim kadariyla ama cok tepene cikartmissin.

Blof yapip kendine getir bence, poposunu yere indir.

Ettigi hakaretler cok terbiyesizce, gerizekali ne demek, okurken sinir oldum. Eve gel yazarken bile gerizekli yazmis.

Topla kendini. Yarin evine git, anahtari paspasin altindan al, kapinin surgusunu arkadan cek, anahtari da tak, herif eve giremesin. Ben bosanma davasi acicam , ettigin hakaretleri kabul edemem de, o hakaretlerin hepsini mahkemede teker teker yiyeceksin de. Eve gel demistin ya haklisin, ben niye otelde suruneyim, sen erkeksin , sen gideceksin saygisiz p.c kurusu de. Kopek gibi kapidan kov. Kapidan konus, sakin iceri alma. Kovduktan sonra da sen mesaj at, kendini akilli mi saniyorsun o...u cocugu de. Esyalarinin hepsini topla cope at, esyalarin copte cicim, ihtiyacin olanlari git al de.

Kopek gibi davran , akli basina gelsin.

Kendiniz vazgecilemez saniyor, cunku sevildigini biliyor. Biraz suphe dusur icine, olmaz mi ?

Bu heriften daha edepsiz ol bence. Onun ettigi laflara uzulup kosende oturup uzulme, aglama.
Hala agliyorum :(((((
O kadar güzel yazmışsın ki..
Haklısın içine şüphe düşürmek gerekiyor. . Eşyalarını çöpe atarsam daha kötü olur ama belki.. peşimden gelmez sanmıyorum yani..

Merak etme ogrenir gidersin.

Annen ne zaman geliyor ?
Sabaha burada..

Normalde yapmaz çok çok iyidir adımla bile hitap etmezdi. . Aşkım bebeğim ağzından düşmezdi. ...... daha dün aksam beni ne kadar çok sevdigini söylemişti..
Yalan mis demek ki hepsi. ..
Iç tem içe bunları düşünmüş. .

.
Bir anlik sinirle insan hic dusunmedigi seyleri soyleyebiliyor kendimden biliyorum. Boyle bir anda karar vermeyin zaten bosanmak o kadar kolay birseymi oturun sakince konusun ona gore karar verin

Back