- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Eve gitmediğim ixin namus suz olurum bide bak gör. .
Aynen öyle onu Bile kabul ettim biliyor musun evet babam cimri olabilir biraz dedim.........Canım eşinin sorunları buyüzden de takıntıları oluşmuş
Baban damadına masraf olmasın diye otogarda çay içmemiş kocanda cimri diye yaftalamıştı
Yani gerekli gereksiz herşeyi büyütüyo
Îyî yanı yok hep kötüler vat
Keşke keşke. . Ben simdi ne yapayım söyle bana.. ağzım da hiç laf yapmıyor ki bu durumda bile haksız olan ben olurum bak gör. .O zaman defolsun gitsin namuslu biriyle evlensin. Terbiyesiz insanlar yahu.
Olmeden gelme diyen bir adamin sana namussuz demeye hakki yok.
Elime gecirsem bi guzel doverdim laflarimla o adami.
Evet çok merak etmişyine de merak etmiş arıyor sakinleşmeye çalışınbazen insan sinirliyken ne söylediğini neyin nereye gideceğini kestiremiyor böyle
K
Aynen öyle onu Bile kabul ettim biliyor musun evet babam cimri olabilir biraz dedim.........
Keşke keşke. . Ben simdi ne yapayım söyle bana.. ağzım da hiç laf yapmıyor ki bu durumda bile haksız olan ben olurum bak gör. .
sen unutmaz sanarsin 1 -2 yila kalmaz yeniden evlenir. esinden baska hayatin yok mu ? bu kadar merkezine oturtma esini. insallah olurum falan.Evet çok merak etmiş
Olmeden gelme doyor sonrada merak ediyor
Dengesiz işte
Inşallah olurum de beni ömrü boyunca unutamaz
Simdi kayinvalideler alinmasin, ama istemedikleri icin konusahibini gelinleri olarak, hep konustuklari icin ogullarina olumsuz bir sekilde,
Esi de en ufak sorunda konusahibine yada onun ailesine hakaret ediyor.
Hala agliyorumSekerim sen bu herifi seviyorsun anladigim kadariyla ama cok tepene cikartmissin.
Blof yapip kendine getir bence, poposunu yere indir.
Ettigi hakaretler cok terbiyesizce, gerizekali ne demek, okurken sinir oldum. Eve gel yazarken bile gerizekli yazmis.
Topla kendini. Yarin evine git, anahtari paspasin altindan al, kapinin surgusunu arkadan cek, anahtari da tak, herif eve giremesin. Ben bosanma davasi acicam , ettigin hakaretleri kabul edemem de, o hakaretlerin hepsini mahkemede teker teker yiyeceksin de. Eve gel demistin ya haklisin, ben niye otelde suruneyim, sen erkeksin , sen gideceksin saygisiz p.c kurusu de. Kopek gibi kapidan kov. Kapidan konus, sakin iceri alma. Kovduktan sonra da sen mesaj at, kendini akilli mi saniyorsun o...u cocugu de. Esyalarinin hepsini topla cope at, esyalarin copte cicim, ihtiyacin olanlari git al de.
Kopek gibi davran , akli basina gelsin.
Kendiniz vazgecilemez saniyor, cunku sevildigini biliyor. Biraz suphe dusur icine, olmaz mi ?
Bu heriften daha edepsiz ol bence. Onun ettigi laflara uzulup kosende oturup uzulme, aglama.
Sabaha burada..Merak etme ogrenir gidersin.
Annen ne zaman geliyor ?
Gitmeme neden izin verdi sence. .can yakmak için sinirle söylenmıs sözler bunlar.. tek takıldıgım nokta, eşinin senin gitmene izin vermesı.
insan sinirle neler neler söyluyor
o yuzden sınırlıyken söylenılenlerı takmamak lazım, ama insan unutamıyor maalesef .
Bir anlik sinirle insan hic dusunmedigi seyleri soyleyebiliyor kendimden biliyorum. Boyle bir anda karar vermeyin zaten bosanmak o kadar kolay birseymi oturun sakince konusun ona gore karar verinNormalde yapmaz çok çok iyidir adımla bile hitap etmezdi. . Aşkım bebeğim ağzından düşmezdi. ...... daha dün aksam beni ne kadar çok sevdigini söylemişti..
Yalan mis demek ki hepsi. ..
Iç tem içe bunları düşünmüş. .
.
bılmem. ne kadar sinirli olursa olsun senı bırakmaması lazımdı tek bıldıgım buGitmeme neden izin verdi sence. .
Yapar o pislik hemde anasının istediği gibi bi şey de bulur kendine adı heröfsen unutmaz sanarsin 1 -2 yila kalmaz yeniden evlenir. esinden baska hayatin yok mu ? bu kadar merkezine oturtma esini. insallah olurum falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?