- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Hay sen cok yasa emi. Bende aynen bunlari yazmistim ama konu sahibi hic ciddiye almadi. Malesef canim boyle mesajlari gormuyor bile konu sahibi.ayrıl diyenlerin gazına geldiniz ; ayrılcam bitti dediniz....
dur ayrılma diyenleri gördükçe; şeyy tamam burnu sürtsün demeye başladınız...
en sonunda da sakin ol şampiyonla , tuhaflaşmaya başladınız...
tamam zordasınız.. evet yaşadıklarınız hiç iyi şeyler değil... ne yaptığınızı bilmiyorsunuz belli....
Allah yardımcınız olur inşallah ....
yalnız az önce de yazdım bir konu da,
ayrılsanız kimse gelip sizin koynunuza girmeyecek, bir iki destek olur millet, daha da devamı gelmez,
ayrılmasanız insanlar sizi dinler geçer yine siz sıkıntılarınızla baş başa kalırsınız...
memursunuz çalışıyorsunuz, aynı zaman da okuyorsunuz...oldukça başarılı bilgili bir kadın olmanız gerekir...
böyle bir kadına düşüncesizce hareket etmek, sağdan soldan aldığı tavsiyelere göre fikir değiştirmek yakışmıyor...
evet benimki de bir tavsiye belki beni de dinlememeniz gerekir bu durumda fakat demek istediğim,
lütfen kendinizi dinleyin...
sakin kalıp kendinizin ne istediğini düşünmeyi deneyin...
buradan iyi ya da kötü her hangi bir hevese gelmeden...
kapatın bilgisayarınızı ve düşünün..
ya da hiçbir şeyi düşünmeden yatıp uyuyun...
sabaha aileniz yanınızda olacak, zaten eşinizi aileniz istememiş başından beri...
ee geldiklerinde işler hiç de iyiye gitmeyecek belli ki.. eşe gereksiz bir mesaj atıldı, blöf yapıldı.. sabah da ailenizi karşısında görecek... iş blöflükten çıkacak...
lütfen artık kendi kararınızı verin.. veremiyorsanız bile eşinize karşı iyi ya da kötü bir hamle bulunmayın...
saldırıya da savunmaya da geçmeyin..sonradan pişman olacağınız aşikar !
kararınızı verin ona göre yolunuzu çizin..
Allah yardımcınız olsun, neyse hayırlısı onu versin..
barışsalar nolcak allah aşkına, bu hanımın konularını okumuyorsunuz herhalde. sorun bitmiyor ki.. barışınca yine kavga gürültü...Bizimki kendine trip atıyorneyse barışsınlar da gerisi teferruat :)
Konu sahibi eleştiriye açık değil ve muhtemelen öz eleştride yapmıyor. Elbette buraya tavsiye almak için yazdı ancak herkes başka başka karaktere sahip diğer insanlara uygulanan taktikler tamamen ters tepebilir bunuda göz önünde bulundurmak gerek. Eğer ciddi anlamda boşanmak söz konusu değilse zaten dile getirilmemeli . Neden aize öyle davrandığını analiz edin ve o nedenleri ortadan kaldırın. Blöfler geçici ve gerçwk dışı çözümler. Yani bu tarz sorunlar bir iki gecelik blöflerlw değilde neden böyle oluyorları belli bir sürede ortadan kaldırılarak çözülebilirHay sen cok yasa emi. Bende aynen bunlari yazmistim ama konu sahibi hic ciddiye almadi. Malesef canim boyle mesajlari gormuyor bile konu sahibi.
"Baksen su terbiyesize. Ona hadiini bildirmek lazim. Hemen şu şu taktikleri uygula" yazsaydik, coktan mesajimizi begenip, alintilayip, uygulamaya koymustu bile.
kapayın çenenizi aşağılık zencilerr diicek şimdiKonuşma tarzın bazı yorumlara dalga geçer gibi cevapların bana da tuhaf geldi.
Dostum, şampiyon...
Bunlardan sonrası, hey adamım falan mı?
Ya da heyy dostum senin tek sorunun o koca kıcının kafandan büyük olması diyebilirkapayın çenenizi aşağılık zencilerr diicek şimdi
seni gidi lanet olası pisliiikkk de diyebilirYa
Ya da heyy dostum senin tek sorunun o koca kıcının kafandan büyük olması diyebilir
İyice suyunu cikardiniz hee.. Olabilir, kadinin kafasi karisik, duygusal gelgitler yasiyor. Tamam hadi bir kac kisi usluptan rahatsiz olup belirtti diyelim ama 3-4 sayfadir ayni muhabbet. Giderek dozunu arttirarak uslup! dersi vermeniz biraz garip degil mi?
Hay sen cok yasa emi. Bende aynen bunlari yazmistim ama konu sahibi hic ciddiye almadi. Malesef canim boyle mesajlari gormuyor bile konu sahibi.
"Baksen su terbiyesize. Ona hadiini bildirmek lazim. Hemen şu şu taktikleri uygula" yazsaydik, coktan mesajimizi begenip, alintilayip, uygulamaya koymustu bile.
Hay sen cok yasa emi. Bende aynen bunlari yazmistim ama konu sahibi hic ciddiye almadi. Malesef canim boyle mesajlari gormuyor bile konu sahibi.
Aynen canim
Onsuz da hayatıma devam edebileceğimı göstermeye karar verdim
Hiç orali olmamaya karar verdim
Gelip konuşmak isterse de bu işin böyle gitmediğini söyleyip olmuyor işte sende bırak zorlama diyeceğim. .
Dostum(?) Zaten bu hatun senin mesajlarindan etkilenipuctu boyle. Simdi sende cozemedim bu hatunu falan deme. Gazlayanlardan biri de sensin.Ama dostum konu sahibesi hatunun bilmiyorum diger konularini okudunuz mu, olse bile bosanacagi yok cunku adama korkutuk asik. Adam da ne yaparsa yapsin bir tepki gormeyecegini bildigi icin, agzina geleni soyluyor, aklina eseni yapiyor, azitmis durumda. Bu hanimi es olarak cok ciddiye almiyor mu desem, laubali mi desem....cozemedim.
Lakin adam kesinlikle psikologa gorunmeli, ofke kontrolu hic tok ve asiri sinirli, stresli. Gidisati iyi gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?