ölmeden gelme...........

Hay sen cok yasa emi. Bende aynen bunlari yazmistim ama konu sahibi hic ciddiye almadi. Malesef canim boyle mesajlari gormuyor bile konu sahibi.
"Baksen su terbiyesize. Ona hadiini bildirmek lazim. Hemen şu şu taktikleri uygula" yazsaydik, coktan mesajimizi begenip, alintilayip, uygulamaya koymustu bile.

Gece gece zaten morelim cok bozuk... Erkekler böle yapıyo işte arkadas;((
Hiç bi kadını sevgisini hakeden adam görmicem ya..seni cok iyi anlıyorum.. Rabbim sana sabır versin.. Gitsin anasının istedigi kızı alsın ..
O seni haketmıyo... Allah ıslah etsin... Bide böle eskerıyle gerızeklaı salak gii kelimelerle konusandan nefret ederim....

Konu sahibi eleştiriye açık değil ve muhtemelen öz eleştride yapmıyor. Elbette buraya tavsiye almak için yazdı ancak herkes başka başka karaktere sahip diğer insanlara uygulanan taktikler tamamen ters tepebilir bunuda göz önünde bulundurmak gerek. Eğer ciddi anlamda boşanmak söz konusu değilse zaten dile getirilmemeli . Neden aize öyle davrandığını analiz edin ve o nedenleri ortadan kaldırın. Blöfler geçici ve gerçwk dışı çözümler. Yani bu tarz sorunlar bir iki gecelik blöflerlw değilde neden böyle oluyorları belli bir sürede ortadan kaldırılarak çözülebilir

Ayy ben konuyu okuuö cvp yazdın.. Biraz karıstırdım ki olay degişmiş... O zaman yorum su...

Ya ywdigin kaba tükürmicen.. Yada tükürdügün kabtan yemicen...

Bende öyle düşünüyordum iyi dedin.

artık kendi bilir, biz gerekeni yeterince söyledik...
konu sahibi varsın onları beğenip uygulamaya koyulsun...
bir kaç gün sonra ortalık durulunca yaptığı yanlışı anlayıp bizim dediğimiz mantığa gelecek nasılsa

hatta bir kaç gün sonra çok pişmanım eşime kendimi nasıl affettirebilirim
şeklinde düşünmeye bile başlayabilir !

artık olmaz diye bir şey yok

başkalarının fikrinden bu kadar çabuk etkilenip harekete geçenlerin genelde sonu pişmanlık oluyor...

Ama dostum konu sahibesi hatunun bilmiyorum diger konularini okudunuz mu, olse bile bosanacagi yok cunku adama korkutuk asik. Adam da ne yaparsa yapsin bir tepki gormeyecegini bildigi icin, agzina geleni soyluyor, aklina eseni yapiyor, azitmis durumda. Bu hanimi es olarak cok ciddiye almiyor mu desem, laubali mi desem....cozemedim.

Lakin adam kesinlikle psikologa gorunmeli, ofke kontrolu hic tok ve asiri sinirli, stresli. Gidisati iyi gelmedi bana.

Ahhh biz kadınlar işte abartmayı seviyoruz)

Neyse ya rabbim yardımcısı olsun.. Bi öyle bi böyle iliki nasıl dewam eder bilinmez ki ..inş düzee girer.. Kadın eşini cok seviyor herhalinden bellide işte adamda bi ayarsızlık var.. Onuda inş hallederler diyeleim..

Senin ne kadar çok atladigim konu varmış öyle. .hemen hemen her konuda inancının kalmadığını ve ölmek istediğini belirtmişsin. Eğer ki yanında olsam seni söyle güzelce bir silkeler o da olmadı kucağıma yatırıp pat pat diye vururdum inan ki..Bu ne ya lütfen yapma böyle sen esin için dogmadin onun için değil önce kendin için yasa anladın mi?

bir yorumunda sende demişsin zaten bugün ölsem eşim başkasıyla evlenir belki mutlu olur diye.ama oradan belki çıkar tatlım. Kesin evlenir ve kaldığı yerden devam eder..bak sana birsey anlatayim:

adamın biri vardı karisina, çocuğuna öyle bir sevgi aşk duyuyorum ki..İzmit depreminde ikisinide kaybetmiş ve tam 1 yıl kendinden vazgeçmiş bir şekilde dolanmis ama sonuc ne biliyormusun? Yeni bir eş, yeni bir hayat..bana bunu arkadaşım anlattı. Komşusuymus herkes şok olmuş. Yani karısı çocuğu ölünce hep demislerki bu adam uzuntu den olur yada delirir. Bu sana ne ifade etti???

sana tavsiyem bu zor zamanlarında inancına dahada sarılır. Bir adam için ahireti de dünyanı da yakma sakin cook pişman olursun, hemde bunun geri dönüşü yok..senin o dediğin sevdiğiiiçin ölenler cook eskiden kaldı. Hem ne faydası var ki dönüşü olmayan yola girdikten sonra..

ikiniz de birbirinize değer vermediğini düşünüyorsunuz? bilemedim ne yapsın ama geri Döneceksin sakin ama sakın kulağını iyicecçekmeden dönme. .inancini kaybetmek uzeresin, hakaretler duyuyorsun,şiddet bile görmüş unve hala deli gibi seviyorum diyorsunya bende sana soruyorum sen gerçekten onu sevdiğini mi düşünüyorsun?

bence Hayır adam sana hep beni sevseydin söyle yapardın beni sevseydin böyle yapardın diye öyle bir empoze etmiş ki artık sen istem dışı olum bile olsa senin onu ne kadar çok sevdiğini anlaması için bir çaba içindesiniz. .sevgi, aşk bu değil güzelim. Hee birde Ailene karşı onların hakliligini gormelerini istemiyorsun..

bence senin ciddi derecede sinirlerin harap olmuş. Eşinden boşanır misin bilmem ama hiç olmazsa gerçekten biraz uzak kal ve bu sürede yalnız kalma.hatta bence esine bile duyurmadan psikoloğa git.kus bütün içindekileri bütün zehrini at psikoloğa sana merhem olur belki..yalnız psikiyatri değil psikolog..

adam o kadar emin ki aslında senin ona olan sevgiden, duskunlugunden. .yoksa bu kadar rahat olamazdı. Sadece farkındaddeğilmiş gibi seni kandırıyor.sen ilk önce karar ver gerçekten sevip sevmedigine sonra yola devam mı tamam mı onu dusunursun. Ama bence senaaşık falan degilsin.bolca hayal kırıklığı ve yukarıda yazdıklarım. Daha söylenecekcçok şey varda susam ben en iyisi..sadece şunu unutma sen kendine değer vermesin kusura bakmadan kimse vermez.sen kendini değerli kilmalisin once kendi içinde. .

Benim aklıma takılan, aşk böceği bir adam bir anda böyle 180 derece değişebilir mi? Yok yani bu insan hiç mi sinyal vermiyor, böyle bir karakterde olduğuna? Kusura bakmayın ama çoğunuz iyi karakter analizi yapamadığınızdan ya da evlenince düzelir mantığıyla hareket ettiğinizden böyle oluyor. Ben inanmıyorum normalde böyle değildir ama birdenbire böyle bir tepki verdi laflarına. Çoğunuzda bir erkek uğruna kendinizden, isteklerinizden ödün veriyorsunuz adam gelip tepenize çıkıyor. Ne zaman kendinizin de bir birey olduğunu, eşiniz dahi olsa sizi ezemeyeceğini ögreneceksiniz? Yazık üzülüyorum kadınların, erkekler karşısında böyle teslimiyetçi olmalarına.

Dostum(?) Zaten bu hatun senin mesajlarindan etkilenipuctu boyle. Simdi sende cozemedim bu hatunu falan deme. Gazlayanlardan biri de sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…