- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Ne varms yani hakkari sokaklarinda gezdise, otelde kaldiysa? Tamam karisik bir sehir, tamam provokatoru bol ama millet sokakta birbirine tecavuz edip hancerlemiyordur, ya da otelleri basip kadinlari daga kaldirmiyordur herhalde.
Hayır . ama lütfen evlenince ölmenizi isteyecek birisi olursa biraz düşünün. Allah hayırlısını versin.Bu durumu ani bir sinirle isteyen kişi yarın ani sinirle başka şeylerde yapabilir.Yani adamda ani şeyler yapma potansiyeli var. İnşallah düzelir. şahsen korkarım ve asla unutamam.Daha yolun başındasınız. bu sinyalleri sevgiliyken verirler. Gözünüz açık olsun. Kadınların çoğu severek evleniyor. . .KONU SAHİBİ İÇİN GEÇ. İZİN İÇİN ERKEN.bunu yaşayan ben degilim ve evlide degilim bir evlinin pskolojisini bekarken bilemem... sadece diger konularından konu sahibinin eşini çok sevdiğini biliyorum ben boşan dersem boşanacakmı sence sen birbaşkasının lafıyla kocanı boşarmıydın?
Hayır . ama lütfen evlenince ölmenizi isteyecek birisi olursa biraz düşünün. Allah hayırlısını versin.Bu durumu ani bir sinirle isteyen kişi yarın ani sinirle başka şeylerde yapabilir.Yani adamda ani şeyler yapma potansiyeli var. İnşallah düzelir. şahsen korkarım ve asla unutamam.Daha yolun başındasınız. bu sinyalleri sevgiliyken verirler. Gözünüz açık olsun. Kadınların çoğu severek evleniyor. . .KONU SAHİBİ İÇİN GEÇ. SİZİN İÇİN ERKEN.
Sana soyleyebilecegim tek sey hic kimseyi kendinden fazla sevme ve deger verme... Herkim olursa olsun.... Unutma sen varsin diye o var.umarim anlatabilmisimdir. ONCE BEN DEMEYI OGREN LUTFEN !!Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Buraya kadarmış demek. .......
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
Bi surat astım diye bunları mi duymayi mi hak ettim..
panpa.:)Konuşma tarzın bazı yorumlara dalga geçer gibi cevapların bana da tuhaf geldi.
Dostum, şampiyon...
Bunlardan sonrası, hey adamım falan mı?
Ben de gitmedm ama ne bilim vatan topragi sonucta ve adini duyunca bile insanlar urperiyorsa o may gat diyorsa insan uzuluyor ister istemez. Basibos birakilmasaydi sahip cikilsaydi bir bursa, bir yalova gibi olabilirdi.Sekerim, Hakkari'ye gitmisligim yok ama gercekten son durumlar cok kotu lanse ediliyor, ISID-PKK kapismasi derken, teroristler tarafindan yakin markajda gibi. Ben Karsliyim, vallahi tek basina bir kadin otelde, Kars'ta basina her sey gelir.
Dogu'yu gectim, Ankara'da bile hava kararinca bazi muhitlerde sokakta olmak cok kotu bir fikir, sokaklar sapik kayniyor.
Gazladilar gazladilar hatunu, o da nitroya takti simdi ucuyor.Bu nasıl cevaplar ya bi kaç sayfadır
14 yaşında ergen gibi panik yapma, şampiyon,dostum falan
Buraya konu açıyosunuz ağlayarak tabiri caizse sonra tuhaf cevaplar
Şimdi sanane şampiyon diyc eksiniz muhakkak ama napıyım genel kullanıma açık bir formda cevap verme hakkımı kullandım
kanks, qanqi falandır herhaldeKonuşma tarzın bazı yorumlara dalga geçer gibi cevapların bana da tuhaf geldi.
Dostum, şampiyon...
Bunlardan sonrası, hey adamım falan mı?
Ben de gitmedm ama ne bilim vatan topragi sonucta ve adini duyunca bile insanlar urperiyorsa o may gat diyorsa insan uzuluyor ister istemez. Basibos birakilmasaydi sahip cikilsaydi bir bursa, bir yalova gibi olabilirdi.
Yine de Haklisin ama ben de hakliyim:) allah vatanimizi korusun.
Gazladilar gazladilar hatunu, o da nitroya takti simdi ucuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?